Tear us apart. Kapitel 5.


Trouble in paradise (part 1).

Jag skrattade åt ännu utav Zayns dåliga skämt, han hade dragit dom hela kvällen från restauranten tills nu där vi gick mot London Eye. När vi ställde oss i kön tittade jag uppåt och kippade efter luft. Zayn verkade märka detta och grabbade tag i min hand.

 

 

-You okay? Frågade han och jag vände min skräckslagna blick mot han.
-Well aside from the fact that I’m extremely afraid of heights I’m fine thanks. Svarade jag och log mot honom.
-I’ll protect you babe! Sa han och blinkade löjligt vilket fick mig att börja skratta. Snart var det vår tur och efter många försök till att övertala honom betalade han åt mig mot min vilja. Jag blev varm av tanken att han var så snäll, gullig och omtänksam. Snygg var han med! Han klev in i vagnen efter mig och la händerna på min höft innan han ledde mig ända fram till fönstret och vi tittade ut. Snart började vagnen åka och jag tog ett fast grepp om Zayns händer som vilade på min höft. När vi kommit upp till toppen stod vagnen still en stund för att kunna släppa av och på nya åkare. Utsikten var vackrare än jag någonsin kunnat förvänta mig och i Zayns närhet glömde jag helt bort min höjdskräck och bara njöt av åkturen och utsikten!

 

 

-Well, it wasn’t that bad was it? Frågade han mig när vi kommit ut ur vagnen och var påväg till bilen som skulle köra oss hem.
-It was so beautiful up there that I totally forgot about my little height problem! Svarade jag och han log mot mig och tog tag i min hand.
-Good! sa han och vi gick vidare i tystnad. Det var en behaglig tystnad. Vi bara gick bredvid varandra, hand i hand, och njöt av varandras sällskap. Jag sneglade mot honom och suckade lyckligt, han var helt perfekt! Jag märkte att han sneglade på mig med så jag log mot honom och han kysste min hand innan han öppnade bildörren åt mig. Jag hade varit så fast i mina tankar att jag inte ens märkt att vi kommit fram till bilen.

 

 

Bilen stannade utanför vårat hus och vi tackade chauffören för allt innan vi, fortfarande hand i hand, gick upp till våran våning.

 

-Wanna spend the night with me? Frågade Zayn och flinade sedan när han märkte hur det lät.
-HAHA, well of course. Your place is more cosy so let’s go there! sa jag och han nickade och började gå mot hans dörr. Han låste upp den och jag träffades av en underbar doft, det luktade Zayn. Jag gick in och tog av mig mina skor innan jag gick mot sovrummet. Jag slängde mig ner i hans otroligt skön säng och bredde ut mig så mycket jag kunde. Jag hörde hur Zayn kom skrattandes efter mig och någon sekund senare kände jag hur något tungt landade på mig.
-So beautiful! Viskade Zayn i mitt öra och placerade en kyss bakom mitt öra. Jag kände hur tyngden på min rygg lättade och jag vände mig om i sängen just för att hinna se Zayn svänga in i badrummet. Jag suckade lyckligt och drog handen över stället där han kysst mig bara minuten tidigare. Jag satte mig upp i sängen och log lyckligt mot Zayn som klev in i rummet igen, nu endast iklädd pyjamas byxor. Min blick fastnade på hans magmuskler tills han hostade till för att få min uppmärksamet. Han log mot mig och satte sig mitt emot mig i sängen. Han strök mig över kinden med baksidan av hans hand och jag blundade och njöt. Jag öppnade ögonen igen och såg hur Zayn närmade sig mig, jag kände hur fjärilarna i magen blev galna när jag lutade mig fram dom sista centrimetrarna och pressade mina läppar mot hans. Kyssen var magisk, underbar och allt annat en kyss borde vara. Zayn bevisade bara att jag hade rätt, han är helt perfekt!

 

 

-Wow. Viskade jag mot hans läppar efter vi avslutat kyssen.
-Wow. Instämde Zayn och jag kollade honom djupt i ögonen. Hans vackra bruna ögon som jag inte kunde hjälpa att drunkna i. Jag väcktes ur min trans av att Zayn gav mig en snabb puss, som jag knappt han besvara,  innan han la sig bredvid mig i sängen och pekade mot badrummet.
-Get ready so we can go to bed! Sa han och blinkade, jag skrattade och reste mig upp från sängen. Påvägen till badrummet snappade jag åt mig en av Zayns tröjor som jag skulle kunna sova i. Jag stängde dörren efter mig och studerade mig själv i spegeln. Mitt blonda hår var lite småruffsigt och mitt smink lite smått utkletat efter att jag legat med huvudet ner i kudden. Men trots att jag såg ut som ett troll så fanns där ett stort leende, jag var nog den lyckligaste kvinnan på jorden just nu! Men det fanns en sak jag grubblade över, varför jag? Den svenska tjejen med blont hår och blåa ögon. Inget speciellt med mig så varför skulle Zayn Malik, en av världens snyggaste människor, vilja ha mig. Svaret kunde jag inte hitta men det var så det var, tydligen hade han valt mig och gud om jag var tacksam. Jag suckade lyckligt och drog min tumme över mina läppar. En sak var säker. Jag faller för honom, hårt!

 

 

-What took you so long, babe? Frågade Zayn när jag tio minuter senare klev ut ur badrummet. Jag ställde mig vid sängen och log åt tanken att han kallat mig babe.
-I’m a girl. Skämtade jag och han ryckte instämmande på axlarna.
-Hey! It was a joke! Utbrast jag och kastade en kudde på honom.
-Sure it was. But it’s still true! Svarade han och drog skrattande ner mig i sängen. Han la sig halv på mig och lät armen vila på min mage. Jag vred mitt huvud mot honom och pressade mina läppar mot hans, något han inte var sen med att besvara. Jag blev tvungen att avbryta kyssen eftersom att jag log för mycket. Jag kollade på Zayn som flinade lite busigt mot mig.
-You’re really sexy in my clothes. Sa han och blinkade innan han sträckte sig över mig och släckte lampan. Han la sig tillrätta bredvid mig, fortfarande med armen vilandes på min arm, och sa god natt innan vi båda somnade.

 

 

Jag vaknade av att Cher Lloyds låt Want U Back spelades och jag suckade högljutt och satte mig upp i sängen. Det tog ett tag för mig att inse att det var min telefon som ringde.

 

-Yeah! Svarade jag utan att kolla vem det var.
-ÖPPNA DÖRREN KVINNA INNAN JAG SPARKAR IN DEN! Hörde jag Mo skrika och jag skrattade.
-Det blir svårt för jag är inte hemma. Svarade jag och hörde hur Mo gled ner för min dörr på andra sidan luren.
-Nehe, vart fan är du då? Frågade hon och jag tassade fram till dörren och kikade på henne igenom kikhålet.
-Hos Z, jag kommer alldeles strax. Eller vi kanske. Sa jag och gick tillbaka mot sovrummet.
-OOOH! Skynda, want details! Love you!
-Love you to! Svarade jag och gick in i sovrummet där jag hittade Zayn nyvaken i sängen.

 

 

-And that was? Frågade han med ett höjt ögonbryn.
-Jealous much? Frågade jag och flinade åt honom.
-It was Mo, she’s outside my apartment waiting for me or us to go there. Fortsatte jag och han log nu mot mig.
-Let’s get ready then! Ropade han och hoppade upp ur sängen.

 

 

Tio minuter senare var vi klara och gick hand i hand ut ifrån Zayns lägenhet och fram till min där Mo somnat framför dörren.
-Seriously? Klagade jag och sparkade till henne lite lätt så att hon ramlade.
-HEY! Utbrast hon och jag började garva.
-Du somnade. Konstaterade jag och hon tittade på mig med ett smått roat ansikte.
-No shit! Svarade hon samtidigt som hon himlade med ögonen och ett stort leende växte sig fram på hennes läppar. Jag låste upp dörren och hon var snabbt inne i lägenheten och jag gick in efter henne medans Zayn gick för att hämta dom andra. Hon satte sig i soffan och slog på teven och till hennes stora förtjusning gick det tecknat på teven. Japp, 17 år och älskar tecknat. Det är min Mo det. Jag satte mig bredvid henne och log mot henne, min fina bästa vän!

 

 

Jag bestämde mig för att gå till Liam först eftersom att hans lägenhet låg närmst Hearts om man bortser från min då. Jag skulle precis knacka på dörren, som vi alltid gör ifall Danielle är där och ja…, men något stoppade mig. Skrik, höga skrik som tillhörde Danielle och Liam. Jag hann inte registrera vad de skrek om innan dörren rycktes upp och en gråtande Danielle kom ut rusandes. Hon tittade på mig med skam i blicken.
-I’m sorry! Sa hon. Jag svarade inte utan gav henne bara en lugnande kram.
-Let go off that so it can get away from here. Hörde jag Liams ilskna röst säga bakom mig och jag vände mig chockat om medans Danielle nu grät hysteriskt i min famn.
-Go to Hearts apartment, Heart and Mo are there. viskade jag i Danis öra och hon log tacksamt mot mig innan hon gick in till Hearts lägenhet. Jag vände mig om mot Liam och kollade ilsket mot honom innan jag puttade in honom i hans lägenhet och smällde igen dörren.

 

 

-THAT?! Skrek jag.
-DID YOU JUST CALL HER THAT!?! Skrek jag och tvingade Liam att titta på mig. Hans blick var en blandning emellan ilska och skam.
-Yes.. mumlade han fram och jag fnös högljutt.
-Why would you even call her that? You love her! What’s going on? Frågade jag honom och drog med honom till soffan.
-She cheated. Sa han kort och jag kollade förvånat på honom.
-I don’t believe you. Sa jag efter ett tag.
-Not Dani. La jag till och kollade på Liam som nu lät tårarna rinna.
-It’s all over twitter and she told me they kissed. Sa han och jag kramade om honom.
-Did she tell you herself or did you confront her? Frågade jag och strök honom tröstande över ryggen.
-Both, I suppose. Svarade han och reste sig upp från min famn.
-Did you give her a chance to explain? Frågade jag och han slog ner blicken i golvet.
-Liam? Did you let her explain? Frågade jag igen och han skakade på huvudet.
-Why? Frågade jag med en lite högre röst vilket fick Liam att kolla upp på mig.
-She told me she went out and that she danced with this guy and then I told her that I saw the pictures. The worst thing was that she came here and cried so I would feel bad for her and forgive her. Sa han och och jag kollade noga på honom när vi hörde en bekant röst bakom oss.

 

Jag och Mo pratade om allt mellan himmel och jord när vi blev avbrutna av att Dani kom inspringandes, gråtandes, och slängde sig i våra famnar. Vi kramade om henne tills hon lugnade ner sig och kunde berätta allt för oss och det jag hörde gjorde mig mer än förbannad så jag reste mig upp och gick med ilskna steg in till Liams lägenhet där hon sa Zayn och Liam var.

 

-The worst thing was that she came here and cried so I would feel bad for her and forgive her. Hörde jag Liam säga och jag kunde inte hålla emot.

 

-Excuse me? How do you know that, huh? You have no idea why she was or well is crying because you refused to listen to her. You are an ass Liam, a fucking ass! Skrek jag och kollade ilsket på Liam som kollade på mig med en lätt skräckslagen blick, likaså gjorde Zayn så jag hade nog skrämt dom båda.
-Babe, calm down! Sa Zayn och jag fnös.
-Calm down?!? One of my best friends is in there crying because her boyfriend just dumped her after she got raped and you want me to calm down?!?!?! Skrek jag och de båda killarna tittade chockat på mig.
-She got what? Frågade Liam och jag kollade ledsamt på honom.
-She got raped by that man at the club and you didn’t listen to her. She was crying because she was scared of what happened to her but you wouldn’t listen. Do you understand how that made her feel? She needed you Liam. Sa jag med en lite tystare ton nu och Liam reste sig upp.
-I have to talk to her! Sa han men jag stoppade honom.
-No, Liam! Just don’t! sa jag och vände på klacken och gick ner till min lägenhet. Det första jag gjorde var att ringa hit Eleanor som som vanligt var i Louis och Harrys lägenhet. Hon kom direkt och bröt nästan ihop när Danielle berättade allt för henne också. Eleanor berättade att de hört skrikande men inte velat gå ner, de sa att de också hör Zayn skrika på Liam men dom hade aldrig kunnat uppfatta vad som hade hänt.

 

 

Efter en stunds pratande plingade Eleanors telefon till och hon log lite smått mot oss efter att hon läst smset.
-The boys are coming here. Sa hon och Dani ryckte oroligt till där hon låg i soffan ihopkurad i Mo’s famn.
-Don’t worry, I told him not to talk to you for awile. Sa jag och hon log tacksamt mot mig samtidigt som jag såg hur ledsen hon var över att inte ha Liam där med henne. Jag led verkligen med henne, lilla rara Dani varför var detta tvungen att hända just henne! Mina tankar avbröts av att killarnas högljudda röster spred sig i lägenheten.

 

 

-Hey girls! Ropade Louis till oss innan han kysste Eleanor och satte sig bredvid henne med armen om hennes axlas. Zayn satta sig brevid mig och Harry och Niall slog sig ner på golvet mitt emot soffan där Dani låg med huvudet begravt i Mo’s famn.
-Dani what’s up, where is Liam we thought he’d already be here? Frågade Harry efter ett tag. Danielle svarade inte utan sprang bara gråtandes in på mitt rum. Jag vände mig om mot Zayn och gestikulerade för honom att berätta innan jag sprang upp till Danielle med Mo och El i hälarna. Vi hittade henne i badrummet med ett rakblad tryckt mot handleden och jag skrek till.
-DANI, PLEASE DON’T DO IT!! Skrek jag och hon blev så rädd att hon tappade rakbladet och då tog jag min chans och drog in henne i min famn, jag studerade hennes armar. Två sår på varje arm. Jag satte henne upp på toalett stolen innan jag plåstrade om hennes armar, satte på bandage för att dölja såren ännu mer och gav henne sedan en långärmad munktröja för att dölja bandagen. När vi kom ner igen kollade killarna med skräck och medlidande på Dani innan de alla omfamnade henne i en stor gruppkram.

 

 

-Dani, we love you! Never forget that! Sa Louis efter ett tag och kysste hennes panna innan han tog med sig El till soffan där dom satte sig tätt intill varandra. Zayn drog med mig ut till köket och kollade på mig med en blick jag inte riktigt kunde tyda.

 

-What happened up there? I heard you yell something to Dani, I don’t think the other lads did though. Sa han och jag gled suckande ner på köksgolvet.
-She cut herself, Zayn. I’m so scared she’s gonna do something really stupid and really hurt herself! Grät jag och han drog in mig i hans famn. Jag grät ut och satt där med honom ett bra tag innan han reste sig upp.
-I’m going to take the lads to talk to Liam, okey? Sa han och jag nickade.
-See you babe! Sa han och kysste mig på pannan. När jag hörde hur killarnas röst försvann ut ur lägenheten och hur dörren smälldes igen, reste jag på mig och gick ut till tjejerna. Dani satt emellan dom och stirrade in i väggen, hon vände dock blicken mot mig när hon hörde att jag kom in i rummet.
-Did you tell him? Frågade hon mig och jag nickade.
-Don’t know it he’ll tell Liam though. Sa jag och hon nickade.
-I miss him but he hurt me so bad! Utbrast hon och började genast gråta. El och Mo var där och tröstade henne så jag bestämde mig för att gå över till Liams lägenhet.

 

 

Jag gick bara rakt in och hittade killarna sittandes i vardagsrummet. Jag gick rakt fram till Liam och räckte fram min hand och drog upp honom ur soffan innan jag av honom en lång kram som han besvarade. Ilskan hade runnit av mig och ersatts med ren besvikelse.
-You are still an ass, Liam. Sa jag efter att vi avslutat kramen och jag hade satt mig i Zayns knä.
-I know and I don’t know what to do! Sa han och la huvudet i händerna. Jag kunde inte annat än att tycka lite synd om honom mitt i all besvikelse.
-Did you tell him? Frågade jag Zayn och han skakade på huvudet.
-Them? Frågade jag och pekade på de tre killarna som satt bredvid oss. Än en gång skakade han på huvudet och jag kollade på Liam som kollade försiktigt, nyfiket och skräckslaget på oss.
-Tell them! Sa jag och lutade bak huvudet. Jag kände hur Zayn vred på sig, troligtvis för att kunna kolla på Liam.
-She cut herself. Sa han och alla lät otroligt chockade.
-She did what? Utbrast Liam och jag ställde mig upp för att förhindra honom att gå in till henne.
-Liam, leave her alone! She needs time to think! Sa jag och puttade till honom lite lätt.
-But I need her Heart! Han höjde rösten och jag klev ett steg framåt istället för ett steg bakåt.
-Liam! Stop it! Think about her will you? She loves you okay? But she needs time, she’s extremely hurt! Let her think and then you can talk to her. Sa jag och Liam kollade med stora ögon på något bakom mig.
-Let’s talk now then. Sa Danielle som stod med armarna upprullade och såren synliga. Vi alla reste på oss och gick mot dörren.
-Are you sure about this? Frågade jag och hon nickade.
-He won’t hurt me, he can’t hurt me more. Sa hon och log lite smått mot mig innan hon gav mig en snabb kram. Jösses, hur ska dom lösa detta nu då. Mina fina vänner. Tänkte jag och gick ifatt Zayn och tog tag i hans hand så han stannade.
-We need to talk aswell! Sa jag och han kollade oroligt på mig innan han  drog mig mot hans lägenhet.

 

 

När vi klev innan för dörren kollade han oroligt på mig.
-What’s going on? Frågade han och jag småskrattade lite.
-That’s what I wanna know. What are we Zayn? Frågade jag och såg hur han ryckte till.
-Want me to be completely honest with you? Frågade han och jag nickade.
-I want you to be mine more than anything, since that day I caught a glance of you at Milkshake city I knew I needed you! Which I do, you are amazing Heart and honestly I’m falling for you. Big time. So will you do me the honor of becoming my girlfriend?
Jag kollade chockat på honom, sa han precis det där? Är det verkligen vad han känner? Tankarna virvlade runt i hjärnan och jag kunde inte få fram några ord så jag beslutade mig tillslut för att bara kyssa honom som svar. Kyssen var likt alla andra magisk men ändå betydde den mer. Jag kollade på min pojkvän, ja Zayn var nu officiellt min pojkvän och mycket gladare än såhär kunde jag inte bli.

Denna delen skrev jag, Olivia. Knåpade ihop den lite snabbt för min kära vän ville ha ett nytt kapitel och hon ska opereras imon så jag ville typ bli klar innan imon. Som titlen lyder så är det bara del 1 eftersom att det skulle bli sjukt långt om jag fortsatt skriva + att jag måste sova nu.

Men vad tycker ni om allt drama då? Själv tyckte jag det var lite jobbigt att skriva för jag gillar verkligen Danielle och Liam tillsammans, Eleanor och Louis med & Perrie och Zayn då ;P.

If they're happy I'm happy, right ? :D

Ps. Vad tyckte ni om att det blev lite ur Zayns perspektiv med? Jag kommer skriva ur olika perspektiv om ni inte total hatar det? Inte NEMEN VA BRA ;))xx

FEEDBACK! SPRID VIDARE! KOMMENTERA! KOM IGEN!!


/Embla, Izabella & Olivia.


 


Tear us apart. Kapitel 4.


1st Date, 2nd Date and Football!Jag njöt av att känna de varma strålarna som träffade min hud, att duscha var något av det bästa jag visste bara det faktum att det var helt tyst runt om en och att jag kunde slappna av till fullo. Som vanligt varade inte den tysta biten länge innan jag började sjunga min ’duschlåt’, Greatest love of all med Whitney Houston. Jag sjöng klart låten medans jag tvättade min kropp och mitt hår, sen klev jag ur duschen och virade en handduk hårt om min kropp. Jag klev ut ifrån mitt badrum och in i mitt rum och vidare till min WIC. Jag drog på mig mina vita underkläder med spets från Victorias Secret innan jag istället virade in mitt hår i handduken och försökte välja en perfekt outfit för min och Zayns dejt ikväll.

 

 

Efter timmar av klädprovningar hittade jag en perfekt klänning, en enkel vit klänning med lite silvriga detaljer på. Till det skulle jag ha mina älskade silver glittriga Jeffrey Campbells, uppsatt hår och ett par fina örhängen.

 

 

Jag tog på mig allt och sminkade mig lite lätt innan jag för första gången sedan på morgonen faktiskt tittat på klockan, 18.57 stod klockan på vilket betydde att Zayn skulle vara här vilken minut som helst. Just som jag tänkte det ringde det på dörren och jag gick lite småskrattande ner till nedervåningen. Jag kramade mina föräldrar hejdå innan jag gick mot dörren för att hälsa på Zayn. Han gav mig en kram och en kyss på kinden innan vi ställde oss i hissen och åkte ner till entrén där en bil tydligen väntade på oss. Zayn höll sin arm om min midja hela hissresan och tog inte bort den förrens han skulle öppna dörren på den svarta bilen som väntade på oss utanför huset. Han stängde dörren och hoppade in på andra sidan innan han bad chauffören att börja åka, vi åkte ut ur stan och in i ett mysigt litet samhälle och jag log mot Zayn. Bilen stannade utanför en liten restaurant som såg hur mysig ut som helst, Zayn öppnade dörren och la armen om min midja innan han drog in mig i restauranten och vi blev ledda till vårat bord.

 

 

 

Vi spenderade dejten med att prata och äta den otroligt goda maten restauranten serverade. Jag fick veta mer om Zayn och om hans familj hemma i Bradford och jag berättade för honom om mitt liv i Sverige och om min släkt som bodde där. Medans vi väntade på att efterrätten skulle komma in la han sin hand på min och kollade mig djupt in i mina ögon så att jag drunknade i hans.

 

 

 

-You have very beautiful eyes, Weller. Sa han efter en stund, utan att bryta ögonkontakten om inte för att blinka.
-You do, Malik. Svarade jag och han skrattade sitt underbara skratt. Efterrätten kom in och jag stoppade in skeden i munnen och njöt av hur den underbara chokladtårtan bara smälte i min mun.

 

 

 

-Okay, this cake was amazing! All the food were, thank you so much for introducing me to this place! Utrbrast jag när sista tuggan av den delikata chokladtårtan var påväg ner mot min magsäck.
-I would love to introduce you to a bunch of more places.
-I’d like that. Jag bet mig i läppen medans jag studerade varenda liten detalj av Zayns ansikte, han var så sjukt vacker!
-Let’s get out of here! Sa han medans han vinkade till sig servitrisen och betalade notan innan han tog tag i min hand och drog med mig ut till bilen som fortfarande stod utanför och väntade på oss, wow kul jobb! Jag småskrattade åt min tanke och kände hur bilen började åka. Vi stannade vid en park inte så långt hemifrån och vi satte oss på gräset och pratade i timmar. Vi satt där tills det började ljusna och jag kollade på klockan, fyra på morgonen?

 

 

-Zayn, it’s four in the morning! Sa jag och han kollade chockat på mig.
-You serious? Frågade han och jag nickade. Vi sprang hela vägen hem och jag var snabbare än Zayn så jag ställde mig vid porten och väntade in honom.
-My parents. Sa jag oroligt och han ryckte på axlarna.
-You can sleep at my apartment and then you say we just got so caught up in talking to eachother  that you fell asleep on my couch or something. Svarde han och blinkade och jag himlade med ögonen.
-Fine! Sa jag men kunde inte hjälpa att brista ut i ett stort leende när Zayn såg stolt på mig.

 

 

-So, either i’ll take the couch or we both share bed! Sa han medans han låste sin lägenhetsdörr efter oss.
-I have a feeling that you won’t let me sleep on the couch and I’m not going to kick you out of your own bed so I guess we’ll share! Sa jag och han visade mig vägen till sitt sovrum. Hans lägenhet var uppenbarligen mindre än min men den var inte liten precis.
-You want a shirt or something to sleep in? Frågade Zayn när vi kom upp till hans rum.
-Yes please! Sa jag med tillgjord röst, han skrattade åt mig och kastade en tröja på mig som jag tog med mig in på toan där jag bytte om och tvättade av mitt smink så gott jag kunde med bara vatten. När jag kom tillbaka in i rummet låg Zayn på mage med huvudet ner i kudden och snarkade ljudligt, jag kröp ner i jämte honom och kände hur han la en arm om mig. Så han sov inte!

 

 

-Good night Zayn! Sa jag och fick ett trött Good night tillbaka.

 

 

Jag vaknade av solen som lös mig i ögonen och jag grävde ner huvudet ännu mera i kudden och somnade om. Jag vaknade en stund senare av att någon stirrade på mig och jag satte mig trött upp i sängen och möttes av fyra killars förvånade och smått förvirrade blickar.

 

 

-Ehm, hello? sa jag efter en stund.
-What are you doing here Heart and in Zayns bed with Zayn? Frågade Louis och blinkade.
-Herregud, don’t event think that tought! Utbrast jag.
-Yeah Lou, don’t! hörde jag Zayn småskratta och jag vände mig om och log mot honom.
-Whatever you say. Svarade Louis innan han backade ut ifrån rummet.

 

 

-Hey! Viskade Zayn med sin sexiga morgonröst.
-Hey there! Viskade jag tillbaka och skrattade lite lågt.
-Slept well? Frågade han och jag nickade.
-Yes but I should probably get back home. Sa jag lite ledsamt, egentligen ville jag aldrig kliva ur sängen utan bara ligga här i all evighet i Zayns armar. Betydde det att jag var kär, i Zayn efter att ha känt honom i mindre än en vecka? Jag skakade av mig tankarna och klev upp ur sängen. Jag tog med mig min klänning in på toan och bytte om, jag satte upp håret i en slarvig bulle och gick ut till köket där alla killar inklusive Zayn satt och åt.

 

 

-I’m leaving now! Sa jag och Zayn reste sig upp och gav mig en kram.
-I’ll call you. Viskade han innan han släppte taget om mig och lät mig krama dom andra killarna innan jag gick ut igenom dörren och fram till min. Jag låste upp dörren och öppnade den långsamt. Det var otroligt tyst i lägenheten och å hallbyrån låg det en lapp, jag suckade och öppnade den.

 

 

”Vi åkte till Manchester för att hälsa på din farmor, ring oss om det är något pengar finns på ditt kort. Älska dej /Mamma & Pappa!x”

 

 

Jag knöglade ihop lappen och slängde den i hörnet ibland alla skor. Älskar dej, jovisst sluta lämna mig ensam hela tiden då. Egentligen hade jag inget emot att vara ensam hemma men att dom bara stack utan att säga något och bara lämnade en lapp där det stod vart dom åkt och att jag hade pengar på mitt kort. Det stod aldrig hur länge de skulle vara borta heller. Jag suckade och gick upp till mitt rum, jag drog av mig klänningen och fortsatte in i mitt badrum. Jag gick in i duschen och lät vattnet skölja min kropp, jag började sjunga på More than this. När jag klev ur duschen virade jag en handduk om kroppen och klev ut till mitt rum där någon låg på min säng. Jag hoppade till och skrek lite innan jag insåg att det bara var Zayn som låg där.

 

 

-Zayn, what the hell! You could have got me killed! Skrek jag och slog honom löst på bröstet när han ställde sig framför mig. Han gav mig en snabb kram och fortsatte ut ur rummet.
-Get dressed, babe! Ropade han och jag gick till min WIC och drog på mig ett svart linne, underkläder och min one piece. Jag gick ner till vardagsrummet där jag såg Zayn sitta i soffan och hålla på med sin mobil. Han tog snabbt ner den och log snett mot mig, jag satte mig bredvid honom och gav honom en ordentlig kram innan han drog sig ur den och log fånigt.

 

 

-What? Frågade jag honom men han fortsatte bara flina.
-You sing really well you know! Utbrast han och jag slängde ner huvudet i mina händer.
-You heard that?!? That’s so embarassing especially considering it was your song! Han bara skrattade åt mig och jag gav honom en mördarblick innan jag reste mig upp ur soffan.

 

 

-Hungry? Frågade jag och han var snabbt uppe på fötter och drog med mig mot köket.
-I’ll take that as a yes! Småskrattade jag och ställde mig framför kylskåpet medans Zayn kollade vad vi hade i skafferiet.
-I can make pasta with my special chicken sauce. Sa jag och han nickade mot mig och drog ut pasta paketet.
-Thank you! Sa jag och böjade plocka fram allt vi kunde tänkas behöva.

 

 

-This was really good! Tell me something you’re not good at! Utbrast han när han skrapat upp det sista av maten från kastrullerna.
-Well there’s alot of things like… började jag men avbröts snabbt.
-I mean you can sing, dance, play football and cook. Though I’ve only seen and heard you do two of those things. Sa han och blinkade mot mig och jag sneglade mot klockan som stod på halv ett.
-Well, I have a football game at three o’clock. You can come? But you will probably need to hide! La jag till och skrattade åt hans roade uttryck.
-Many fans? Frågade han och jag nickade.
-Well I’d love to come and I’m sure the other boys will aswell, let’s go tell them! Sa han och jag log.

 

 

Vi knackade på Harry och Louis dörr eller bankade rättare sagt. Efter någon minut öppnade en irriterad Harry dörren men han sken upp i ett leende när han såg oss. Vi gick in i lägenheten och hittade alla killarna vid teven och spelade fifa. Dani och El satt bredvid och skrattade åt deras minst sagt barnsliga beteende om att alla andra fuskade och sådant.

 

 

-You against me Niall? Frågade jag Niall som precis vunnit sin match mot Harry.
-Sure, Zayn go help her out! Sa han och jag skrattade.
-Oh bring it! Sa jag och han startade spelet.

 

 

-CHEATER! Skrek Niall till mig efter att jag vunnit tredje gången i rad.
-JUST ’CAUSE I GOT SKILLZ! Skrek jag tillbaka och flinade. Jag kollade på klockan som fanns i hörnet på teven och flög up ur soffan.

 

 

-Shit, it’s two o’clock! I have to go! Ropade jag i ren panik eftersom jag inte packat eller något. Jag sprang hem till mig och hörde hur Zayn förklarade vad som hände, mer hörde jag inte utan jag bara letade reda på allt och slängde ner det i bagen. När jag var klar sprang jag tillbaka in dit där alla kollade förvirrat mot mig.
-Three o’clock if you wanted to watch! Hoodies and disguises! Bye! Ropade jag och sprang ner till min bil och körde så snabbt jag tilläts till fotbollsplanen.

 

 

-Ms. Heart Weller. It’s a quarter to three you should’ve been here fifteen minutes ago! Jag skulle just be om ursäkt innan han viftade med handen.
-Just go change! Sa han och jag gjorde som jag blivit tillsagd. När jag kom ut igen skulle matchen precis börja och jag såg hur sju personer med hoodies stod vid sidan av läktaren, jag såg också en muskulös man stå en bit ifrån och kolla på dom. Det måste vara Paul deras ’livvakt’ tänkte jag och log.

 

 

Jag skulle få börja matchen på bänken men fick snabbt byta och sprang in på planen efter en order av Mr.Morrison som löd ”spring slut på dom!”. Jag hade alltid varit en duktig löpare och brukade använda det till att springa runt tills det andra laget blev tröttare och svagare så vi kunde använda det som fördel. Jag sprang in till mitten och ställde mig bredvid Mo som tittade på andra lagets anfallare som såg ut att försöka komma på ett sätt att dribbla förbi oss. Min kille passade bollen till en annan lagkamrat och jag började löpa efter honom. Det tog inte långt tid innan jag fick tag i bollen och på så sätt fick jag det andra laget att börja löpa efter mig. Jag sprang till deras sida av planen och gjorde ett snyggt mål rätt upp i krysset!

 

 

-Nice goal Heart keep it up! Skrek Mr. Morrison till mig och jag log, detta var verkligen livet. Känslan av frihet när man sprang efter bollen medans sommarens lätta vindar blåste en i ansiktet, att ha adrenalinet och kämparglöden pumpandes i varenda ådra i din kropp. Jag fokuserade på spelet igen och såg att Mo hade bollen, jag sprang fram till en öppen yta där jag kunde ta emot den perfekta passen Mo la åt mig. Jag vände mig om och sköt in ännu ett mål. Jag mötte Mo i en kram och vi skrattade högt.

 

 

När domaren en kvart senare blåste av ledde vi med 5-1 efter ett självmål av Joey. Jag hade gjort tre mål, Mo ett och Luke ett. Vi satte oss på bänken och kollade upp mot Mr. Morrison som kollade runt på oss.
-You need to rest a bit? Frågade han mig och jag skakade snabbt på huvudet.
-That’s what I thought! Flinade han och jag skrattade tyst. Jag och Luke fick spela anfallare i början och Mo satt på bänken. Vi nickade mot varandra innan spelet började och Luke snabbt snodde bollen och passade till mig som gjorde ännu ett mål och så höll det på tills slutsignalen ljöd och vi vann med 12-1. Jag, Mo och Luke var dom enda målskyttarna som vanligt och jag hade gjort nio mål, Mo ett och Luke två. Jag, Mo och Luke hade växlat hela sista halvleken men det hände att jag spelade back en snabbis med så jag var rätt trött just nu.

 

 

Jag började gå mot Zayn när allt folk gått hemåt, han och resten av gänget applåderade åt mig. Jag himlade med ögonen och stannade framför dom. Jag lät min bag falla till marken innan jag la mig ner bredvid den och bara skrek.

 

 

-ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH! So tired! Skrek jag och la mig i fosterställning på marken. Jag höll på att somna när någon drog upp mig.
-You’re not seriously gonna sleep here are you? Frågade Zayn mig roat.
-No… mumlade jag fram och lutade mig mot hans axel. Han sa till Paul att han körde hem mig innan han gick mot min bil.
-Car keys? Frågade han och sträckte fram handen men jag skakade på huvudet och drog fram nycklarna ur min väska och höll dom i ett fast grepp.
-No it’s okay I’ll drive. Sa jag och började gå mot förarsätet men kom inte långt innan han drog mig till baksätet och la mig ner innan han stängde dörren.
-I’ll drive you’ll sleep. Sa han och jag kände hur han tog nycklarna ur min hand och startade bilen.

 

 

Jag vaknade av att jag rörde på mig, jag öppnade ögonen halvt och upptäckte till min stora förvåning att Zayn bar mig.
-Put me down, I’m to heavy! Klagade jag och han skrattade.
-You’re not heavy! Sa han och la mig ner i min säng.
-Now go back to sleep. Sa han och vände sig mot dörren. Jag reste mig upp busigt och sprang in till toan och låste dörren.
-Heart, what are you doing? Frågade han och jag skrattade.
-I have to take a quick shower.

 

 

Sagt och gjort, jag duschade lite snabbt satte på mig pyjamas och somnade i Zayns famn efter att jag övertalat honom att stanna hos mig över natten.

 

 

Jag öppnade mina ögon långsamt och kollade mig runt i rummet, jag tittade på platsen bredvid mig i sängen och kliade mig i huvudet. Jag kunde svära på att Zayn sovit här inatt. Precis som jag tänkt den tanken hörde jag ett dunkande från köket och en rad svordomar från Zayn. Jag valde att låtsas sova i fall han hade fixat frukost till mig och ville överraska mig. Man vet ju aldrig. Rätt hade jag eftersom han efter ett tag kom upp till rummet ”väckte mig” och drog med mig ner till köket där han dukat vackert och gjort allt ifrån ägg till pannkakor.

 

 

 

-Oh my god Zayn! Sa jag och höll handen för munnen.
-You like it? Frågade han och log stort.
-Love it! Svarade jag och log lika stort tillbaka.
-So, I was wondering if you would like to go out with me again tonight? Frågade Zayn och jag log. Idag var det Fredag och sista dagen innan sista helgen innan skolan slutade.
-Of course I want to Zayn, you have to show me all those new places! Sa jag och han skrattade.
-I would love that! Sa han och kollade djupt in i mina ögon. Vi satt så en stund innan jag skulle börja göra mig i ordning.

 

 

Jag sminkade mig lite lätt och drog på mig ett par svarta nylon strumpbyxor, ett par svarta shorts, ett vitt linne, en ljusblå skjorta och mina USA converse. Jag studerade mig i spegeln och skrattade lite åt kontrasten till mina två dejt kläder. Andra dejten med Zayn idag, andra dejten dan efter den första. Jag skrattade lite och hörde hur någon knackade på dörren jag öppnade och såg Zayn stå utanför. Jag log mot honom, låste dörren och gick ner till bilen som även denna gång väntade på oss. Jag kollade på Zayn och log, jag skulle faktiskt på dejt med en av världens snyggaste killar. Våran andra dejt faktiskt…


Jag vet att det tagit mig förevigt att få upp detta kapitlet. Men först slutade mitt internet fungera och då blev jag så sur att jag bara stängde av datorn utan att spara kapitlet, smart som jag är. Så jag var tvungen att börja om och ja! Det blev lixom två dejter i en... HAHAH! Men det blir bättre när dom andra skriver och det händer lite, jag menar dom har inte ens kyssts ^.^

/Puss Bella!

Skrivet av Bella. Feedback, please! Kommentera, sprid -tipsa vänner familj främlingar på stan, twittra, facebooka, ALLT UPPSKATTAS!!

/Embla, Izabella & OliviaInget internet.


Jag är jätte ledsen för att det inte kommit upp något kapitel på typ en vecka, jag har skrivit kapitlet och allt men mitt internet funkar inte. Bloggar lite snabbt från mobilen nu så..! Men jag ska lägga upp det såfort mitt internet funkar igen!
Under tiden kan ni ju fortsätta kommentera, vi säger tio kommentarer sen skriver jag om kapitlet på telefonen om det inte funkar!

Puss alla /Bella.Tear us apart. Kapitel 3.


Bowling, The last song and Zayn.
Jag drog ett sista drag med plattången innan jag drog ut sladden och la den på bänken för att svalna. Killarna, El, Dani, Mo och jag hade bestämt att vi skulle bowla ikväll. Våran rektor hade ringt igår och sagt att det var någon läcka eller något sådant så vi skulle inte kunna gå till skolan denna veckan och på måndag var det skolavslutning, äntligen sommarlov! Jag suckade och studerade mitt ansikte, jag var inte blek men inte direkt brun vilket jag inte förstod eftersom jag vart ute i solen nästan varje dag men aldrig använde solkräm. Jag drog på ett tunt lager foundation, eyeliner och maskara innan jag gick mot min WIC för att välja kläder.  Det fick bli ett par svarta jeans, ett vitt pösigt linne och till det ett stort armband, en svart ring, svarta örhängen och mina vita converse. Jag drog åt mig min svarta skinnjacka och min väska innan jag sprang ner till min bil och åkte och hämtade Mo, vi hade bestämt oss för att mötas vid bowling hallen eftersom det skulle vara lättast så. Mo stod som vanligt redo ute vid vägen och efter kanske tio minuter svängde jag in på parkeringen vid bowling hallen som förövrigt var helt tom, bortsett från killarnas två bilar, eftersom att dom hyrt hela stället

 

-MO ÄR HÄR, NU KAN FESTEN BÖRJA OHYEEAH! Skrek Mo när vi kom innanför dörren.
-EXUSE ME WHAAT!? Skrek Louis minst lika högt.
-IF YOU DON’T LEARN SWEDISH YOU’LL NEVER KNOW! Skrek Mo tillbakaoch slängde en retsam blick mot honom.
-JÄVLA RETSTICKA ÄR DU MO! Skrek jag efter henne och hon garvade åt Louis som bara suckade.
-We’ve actually been in Sweden and we know some Swedish! Utbrast Harry stolt,
-Really, like what? Frågade jag nyfiket.
-KOTTBULLAR! Skrek alla killar på en gång och vi la oss ner på golvet och garvade. Det var sådana vi var jag och Mo garvar åt allt!
-Go get shoes so I can show you little girls how to play instead! Sa Harry lite små surt men jag såg att han kämpade med att dölja ett leende.
-Pfft, yeah good luck with that! Heart Tekla Weller is the best bowling player EVER! Utbrast Mo.
-Te.. what? Sa Zayn frågande.
-HAHA! Tekla it’s a swedish name! But little miss Mortisha Laura Reud SUCKS at bowling, just so you know! Svarade jag och räckte ut tungan mot Mo.
-Thats a name? And I didn’t know your name was Mortisha! Sa Zayn och blinkade mot Mo som bara himlade med ögonen.

 

-YES! AND SHE DOES IT AGAIN! Ropade jag och hoppade runt när jag fått min sjätte strike.
-This sucks, what is that your tenth? Klagade Niall och jag skrattade medans jag gav El en high five.
-Sixth, but come on you can still catch up. MAYBE! Jag började göra någon galen dans och tjejerna skrattade åt mig. Vi spelade i lag, killarna mot tjejerna och jag kan säga att vi ledde rätt stort efter mina sex strikar, El och Danis varsina strikar och ja… Mo som bara sköt i rännan hela tiden men det spelade egentligen ingen roll.
-OMG! I hit one! AAAAAHHH! Mo blev helt hyper när hon för första gången idag fick ner en kägla, visserligen bara en men ändå!

 

-LOSERS BUY PIZZA! Skrek Mo och jag vände mig mot henne med en äcklad min.
-Please, please, please anything but pizza I beg of you! Jag gav Harry hundvalpsblicken och han kollade skeptiskt på mig.
-What you don’t like pizza? Sa han sarkastiskt och skrattade lite lågt.
-NO! It’s gross, uueek! Utbrast jag och alla stannade och spärrade upp ögonen mot mig.
-You don’t like pizza? What are you, an alien? Halvskrek Niall chockat.
-Well I like home-made but not bought that’s just disgusting!
-Okay, I don’t know her anymore! Bye random girl i’ve never met! Utbrast Louis och gick mot bilen innan han vände sig om och log ett retsamt leende.
-OOH, HEARTYY! Ropade han och jag stönade.
-I warned you, I’m gonna give you ten seconds in advance. Sa jag och han skrattade lite.
-I don’t need them. Svarade han kaxigt,
-YES YOU DO! Skrek Mo och jag log och nickade.
-Well, you asked for it. Sa jag innan jag började jaga honom runt parkeringen, det tog inte långt tid innan jag kom ifatt honom och hoppade upp på hans rygg.
-Wow, you are a fast runner Weller. I admit! Utbrast han när han hämtat andan och vi var framme vid dom andra.

 

-El, your boyfriend isn’t very well trained is he? Frågade jag och kollade på El som småskrattade.
-Nope, but I mean he’s Lou come on! Sa hon och pussade honom snabbt medans jag hoppade ner från Louis rygg och upp på Zayns.
-We won so we don’t have to walk, now I wanna go to my car and we can go home to us and You’ll buy takeout NOT pizza. El and Dani you’re going with us! Zayn suckade men valde att inte säga emot och gick mot min bil, El hoppade upp på Lous rygg, Dani på Liams och Mo på Nialls. Harry såg otroligt lycklig ut eftersom han inte behövde bära någon.
-See you soon! Sa jag innan jag gasade iväg hemåt.

 

-Heart, we’re here! We bought chinese and I hope you like that or else you’ll starve! Hörde jag Harry ropa när de klev innan för dörren.
-That’s awesome, ropade jag ifrån badrummet eftersom jag just tagit en dusch. Jag upptäckte till min stora förskräckelse att jag inte hade tagit med mig kläder och jag hade duschat där nere eftersom Mo tagit den på min toalett. Jag virade handduken hårt om kroppen och klev ut, tyvärr var Zayn seg och stod kvar i hallen när jag kom ut och han tittade upp mot mig.
-Wow! Viskade han och studerade mig från topp till tå, jag harklade mig och han tittade upp. Jag såg skam i hans blick och log mot honom.
-Sorry, but you’re just hot! Sa han och blinkade, jag skrattade och skyndade mig uppför trappen innan någon av de andra killarna såg mig i bara handduk. Jag gick in på mitt rum och drog på mig underkläder, ett par hotpants ett vitt linne och min one piece, jag satte upp håret i en bulle mitt på huvudet efter att jag torkat det.

 

-HELLO BOYS AND GIRLS! Skrek jag när jag kom in i vardagsrummet där dom dukat upp maten och jag såg att de höll på att sätta på en film.
-What movie? Frågade jag och alla utan Mo ryckte på axlarna.
-Vilken? Frågade jag henne och hon log.
-Hur många lingon finns det i världen, såklart! Sa hon och ett stort leende spred sig på hennes ansikte.
-Well, they are gonna kill us. Or well you. Sa jag och dom andra nickade lyckligt eftersom jag pratat engelska, dom verkade inte ens ha reagerat på vad jag sa.

 

Filmen startade och när personerna började prata fick jag ett flertal kuddar i huvudet.
-It’s on Swedish, change movie! Klagade Niall.
-Hey, why are you throwing pillows at me, Mo was the one choosing the movie! Sa jag och Mo gav mig en mördarblick innan hon blev påhoppad av Zayn och Harry som satt närmast henne.

 

-KAN INTE ANDAS! AAAAH! Utbrast Mo när alla låg i en hög över henne.
-MEN FLYTTA PÅ ER DÅ ERA MONGOS, JAG DÖR HÄÄÄR! Skrek hon medans hon försökte putta bort oss. Jag var det enda som flyttade på mig eftersom Mo snackat svenska och jag garvade.
-GUYS, AHAHAH, MOVE, HAHAHA, SHE CAN’T BREATHE, HAAHAH!! Fick jag fram emellan skratten och alla flyttade snabbt på sig.
-So, why didn’t you tell us you couldn’t breath. MORTISHA! Sa Louis och fick en kudde i huvudet av Mo.
-I did, and please say MO! Sa hon och kastade ännu en kudde mot honom men denna gången var han beredd och vek undan.
-You’re right you did… IN SWEDISH! Ropade jag mot henne och hon bitchblickade mig. Vi hörde att det började ringa från min dator som låg på andra sidan rummet och jag såg att det var Charlie som ringde på skype.
-IT’S CHARLIIIIEEE!!! Skrek jag och gjorde någon slags glädjedans.
-Wait, hide she’s a fan of yourse! Fortsatte jag och kollade menande på killarna som såg smått förvirrade ut.
-Wait, so Charlie is a girl? Frågade Harry och jag nickade medans killarna satte sig utanför kameran. Mo satte sig bredvid mig och jag tryckte på svara.

 

-BABY! I MISS YOU! Skrek hon med sin australienska dialekt och jag skrattade.
-HUNNIE, I MISS YOU TOO!  Skrek jag tillbaka med en överdriven brittisk dialekt.
-OH, HI MO! Skrek hon sen och Mo hälsade på henne.
-Char, I got a surprise for you. Jag såg hur leendet spreds på hennes läppar.
-Mh, key. But I have to be quiet cause is like 12 o’clock here so don’t scare me! Sa hon och studsade upprymt på stället.
-Hold on. Sa jag och satte handen för kameran medans jag signalerade för killarna att ta plats framför kameran vilket dom snabbt gjorde. Jag tog bort handen och killarna började vinka.
-Hello Charlie! Ropade dom i kör och hon satte handen för munnen.
-Oh, My, Freaking, GOD! You’re One Direction. Utbrast hon efter ett tags stirrande!
-YES! Svarade Louis glatt!
-WAIT! Char I have another surprise for you and I think you may actually be more excited about this one! Sa jag och log åt tanken som slått mig.
-HAHA! Good luck beating One Direction the only thing that could possibly beat that would be if D…OMG YO HAVE GOT TO BE KIDDING WITH ME! AM I IN HEAVEN OR SOMETING! Det sista skrek hon och jag log.
-Nope she’s here! Sa jag och drog fram en minst sagt chockad Danielle framför kameran, hon hade ju inte precis väntat sig det.
-OMG! It’s really you! You are my inspiration, the reason I never give up my dreams of becoming a professional dancer! Thank you, thank you, thank you soo soo soo much! Hennes röst bröts lite i slutet och jag såg att Danielle blev tårögd.
-I’m so happy to hear that and it feels really good to be your inspiration and you should never EVER give up on your dreams Charlie! Sa Dani medans hon torkade tårarna som börjat rinna längst hennes kinder.
-OH! Now I feel mean you haven’t been in camera. Sa jag vänd mot El som bara höjde på ena ögonbrynet.
-LET’S HAVE A CUTE MOMENT! Utbrast jag innan jag drog tag i både Lou och El och satte dom framför kameran.
-OMG! Hello. Sa Charlie och El log.
-Hello, nice to…ehm.. see you! Sa El tillbaka och jag skrattade. Efter en stunds pratande la vi på och gänget gick hem, inklusive Mo. Det tog inte heller långt tid innan jag somnade i min sköna säng.

 

Jag vaknade av att min telefon ringde, jag sträckte mig efter den på nattygsbordet och kollade på displayen Dani stod det och jag log. Jag slängde också en snabb blick på klockan på mobilen innan jag svarade, 11:00 stod det, jag klickade på svara.

 

-Hello Dani! Sa jag glatt och jag hörde hur hon skrattade.
-Hi Heart! What’s up? Svarade hon och jag log.
-You woke me up so yeah I’m still in bed. You? Sa jag och hörde hur hon höll på med något.
-I’m at Liams with the boys and they are going to the studio and I’m coming over to you. Okay? BYE!
Hon la på innan jag hann svara och jag skyndade mig med att dra på mig min one piece innan jag gick ut ur mitt rum och ner till köket där jag såg Dani sitta med mina föräldrar som kommit hem inatt.

 

-Good morning darling! Sa pappa medans jag gav honom en kram och en snabb kindpuss.
-Good morning mum, dad, Dani! Svarade jag medans jag gjorde samma sak med mamma och gav Danielle en snabb kram innan jag drog med henne upp till mitt rum och stängde dörren efter oss.
-WOW! Your room is HUGE! Utbrast Dani och jag kom på att hon nog aldrig var inne i mitt rum utan det var bara den personen som burit upp mig som faktiskt varit här.
-Yeah, it’s too big actually! But Mo is sleeping here alot and she always brings a million stuffs with her so it doesn’t usually look this… empty! Sa jag och skrattade lite innan jag gick in i min WIC för att byta om. Jag drog på mig ett par ljusa jeans, min svarta långärmade tröja som jag vek upp till armbågarna och en svart hatt och ett rött fjäder örhänge som accessoarer. Jag tog med mig mina röda converse ut till mitt rum och ställde dom vid min dörr i fall vi skulle gå ut.

 

-So, what do you wanna do? Frågade jag Dani och slog mig ner i jämte henne i min vita soffa som stod i hörnet framför fönstret som vette ut mot floden.
-Just talk maybe, I don’t know much about you really. Sa hon och små skrattade lite.
-Sounds good to me! Sa jag och vi började prata om mitt liv i Sverige och vi skrattade mycket.

 

-So, you play football and dance. Any good? Frågade hon när jag berättat om vad jag tyckte om att göra.
-Well at football yes but not at dancing, at least not compared to you Dani! Sa jag och knuffade till henne lite lätt på axeln och hon rodnade.
-I’m not that good though! Sa hon och jag drog efter andan.
-How can you say that, you are amazing and you know it! Jag kollade henne i ögonen och hon bara skakade på huvudet.
-Don’t make me call Liam. Sa jag med ett varnande finger och hon skrattade åt mig.

 

-GOD! I’m so sensitive it’s not even funny! Utbrast jag när eftertexterna till The Last Song rullade och jag tittade över på El som kommit under filmen hon grät också medans Dani låg bredvid mig i soffan och sov. Mina tankar avbröts av att min telefon ringde, Liam stod det på displayen och jag tittade mot Dani och skrattade innan jag svarade.

 

-Leeeeyuuuum! Utbrast jag och jag hörde killarna som brast ut i skratt i bakrunden.
-Heeeeaaartyyyy!! Sa han och jag blängde mot telefonen i hopp om att han skulle se eller åtminstonde känna min brännande blick.
-So what’s up Liam? Frågade jag när jag äntligen slutat stirra på telefonen.
-I just wanted to talk to you! svarade han.
-Pfft, yeah right! The real reason you called please! Fnös jag mot honom och skrattade lite lätt när jag hörde hur han små suckade på andra sidan.
-Fine, you don’t happen to know where Dani is she’s not answering her phone. Jag skrattade lite och kollade på Dani som nu låg utspredd över hela soffan.
-Well she’s right know forcing me and El to sit on the floor because she is asleep and is laying on the entire couch. Jag hörde hur han skrattade och tog bort telefonen från örat.
-LOU I FOUND ELEANOR ASWELL! Ropade han och jag hörde hur Louis frågade vart och hur Liam svarade att hon var här, sekunden senare låg han på El på mitt vardagsrums golv och efter honom kom Liam och reste av killarna.
-Liam, my bum hurts can you please wake Danielle up so I can sit down on the couch instead. Han skrattade lätt åt mig innan han satte sig på knä vid Danielles ansikte, han gav henne en kyss innan han lätt ruskade om henne och viskade saker i hennes öra. Helt plötsligt flyger hon upp från soffan och ner på golvet samtidigt som hon brister ut i ett asgarv. Jag kollar på Liam som ler fånigt mot henne, jag suckar och sätter mig i ena hörnet på soffan.

 

-Heart, jag är hemma vad vill du ha till middag? Hörde jag mammas mjuka röst ropa från hallen.
-Hej, jag är inte ensam! Svarade jag och hon skrattade.
-Vet jag väl, hon Danielle var väl över här annars vet jag inte för Mo skulle väl vara barnvakt åt Louise? Ropade hon tillbaka, Danielle ryckte till när hon hörde sitt namn och jag skrattade lite åt henne.
-Men det är inte bara hon. Ropade jag mot henne när jag hörde hennes steg närma sig vardagsrummet.
-Nehe, vem mer då? Frågade hon och vid detta laget rundade hon hörnet och stannade för att studera killarna och El.
-Hello I’m Nina, Hearts mother nice to meet you. Sa hon och jag märkte hur killarna stirrade. Jag harklade mig och skrattade medans jag kollade mot mamma som log oskyldig.
-Vad? Jag vet jag är en het mamma! YUPP! Det sista skrek hon innan hon försvann in i hennes och pappas sovrum troligtvis för att byta om. Jag brast ut i asgarv innan jag vände mig mot de andra som kollade konstigt på mig.
-You know that she saw you staring at her right? Frågade jag killarna som skamset tittade ner i marken.
-Oh, she’s not mad her respons was ’What? I know I’m a hot mother’. Sa jag och killarna små skrattade lite.
-Oh for god sake! RELAX! We all know my mum is gorgeous! Utbrast jag och nu skrattade killarna på riktigt medans Dani och El bara log mot dom.

 

-Bye Heart! Jag kramade om alla en sista gång innan jag gick tillbaka till vardagsrummet där Zayn fortfarande satt. Han hade frågat om han kunde stanna eftersom att han ville lära känna mig och jag gick glatt med på det.

 

-Let’s go up to my room instead. Sa jag och han nickade. Jag drog upp honom ur soffan och ledde honom in i mitt rum.
-WOW! It’s huge! Utbrast han och jag skrattade.
-Exactly what Dani said aswell! Sa jag och nu skrattade han också. Vi satte oss på min säng och han kollade lite nyfiket på mig.
-Show me! Sa han efter en stund och jag kollade frågande på honom.
-Your tattoo. Sa han och jag skrattade åt min dumhet.
-Okay. Sa jag ochdrog av mig strumpan.
-It’s really beautiful! Sa han och drog med tummen över den,
-Just like you! Fortsatte han och tittade djupt in i mina ögon en handling som fick mig att börja hejdlöst rodna. Han skrattade sött mot mig och jag fick fram ett litet thanks.

 

-Go out with me! Utbrast han helt plötsligt.
-What? Sa jag undrandes om jag hört fel eller om den ursnygga Zayn Malik precis bjudit ut mig.
-You heard me, go out with me. Tomorrow? Frågade han och tog min hand. Jag kunde inte hjälpa det utan brast ut i ett stort leende.
-I would love to go out with you Zayn. Svarade jag och nu log han minst lika stort.

 

Det slutade med att vi satt i min säng och pratade hela kvällen och vi måste ha somnat där eftersom när jag vaknade upp låg jag med huvudet på Zayns mage och ovanpå täcket jag sträckte på mig och hoppade till när jag kände en hand på min axel.
-Good morning! Sa jag och vände mig leendes om mot Zayn som log tillbaka mot mig.
-Good morning, what time is it? Frågade han och jag ryckte på axlarna innan jag sträckte mig efter mobilen som vanligt låg på nattygsbordet.
-Eleven. Svarade jag och han suckade.
-I wanna sleep! Sa han och jag skrattade innan jag kurade ihop mig i hans famn och kände hur sömnen tog över och jag somnade med ett leende på läpparna.


Urgh, asså vet inte hur länge jag hållt på med detta kapitlet men blev ändå inte lixom nöjd! Fast lite nöjjd kanske jag blev.... FEEDBACK! Sitter i alla fall hos min kära farfar i Albanien! men hejdå!

/Embla.


Detta kapitlet var skrivet av Embla och hon vill ha feedback på det!
KOMMENTERA!!

Frågor? Kommentera eller skicka iväg ett mail till mailadressen som finns längst ner i menyn!

/Embla, Izabella & Olivia.Tear us apart. Kapitel 2.

Jag vaknade nästa morgon av att någon ringde på dörren, jag slängde en blick på klockan 07.00 stod den på och jag suckade. Vi var lediga idag och jag skulle till parken och spela fotboll med laget senare men jag tänkte ha sovmorgon först men det fick jag ju såklart inte. Jag satte upp mitt hår i en slarvid bulle mitt på huvudet och kollade mig i spegeln, jag hade på mig ett par rosa spetstrosor och en stor tröja och ärligt jag orkade inte byta om så jag gick och öppnade dörren iklädd bara det. När jag väl ryckt upp dörren med en trött och irriterad suck blev jag smått förvånad över vad jag såg, utanför stod Zayn och Liam och de skrattade när de såg hur jag såg ut.
-What, I don’t have any school today and it’s like seven in the morning. Not everybody can be good looking in the morning. Sa jag medans jag öppnade dörren för att släppa in dom. Att de flyttat in bredvid mig hade jag förstått men jag trodde inte att de skulle komma och ringa på tidigt på morgonen bara för det.
-Well, we’re going to the studio but we thought that you might want this back! Sa Zayn och räckte fram min vita iphone.
-Oh my god, thank you soo much! Sa jag och tog emot telefonen innan jag flashade ett snabbt leende mot dom,
-Well I guess you better go than so that the other boys don’t have to wait. Fortsatte jag sedan och dom skrattade lite lätt.
-Yeah but we’ll see you around… började Liam.
-Heart, fyllde jag i och log mot honom.
-Wow nice name, I’m…
-Liam and that’s Zayn, well it’s kind of hard to miss that. Avbröt jag honom och dom skrattade, herregud jag är väl inte direkt rolig eller tänkte jag.
-Well bye.
Jag stängde igen dörren efterdom och gick upp till mitt rum igen, jag visste att jag inte skulle kunna somna om så jag bestämde mig för att gå ut och springa. Jag bytte om lite snabbt och satte upp mitt långa blonda hår i en hög tofs och satte på musik på telefonen innan jag låste, sprang ner för trapporna och ut ur huset.
När jag varit ute och sprungit någon timme gick jag hem och duschade innan jag ringde Mo och vi bestämde oss för att käka något innan vi stack och spelade fotboll. Jag bytte om till en röd bandeu topp, ett vitt linne och ett par svarta shorts och jag stoppade i plånboken, mobilen, nycklarna och allt annat nödvändigt i min svarta frans väska innan jag satte upp håret i en ny tofs som nu vart lite smålockig eftersom att jag precis duschat. Jag gick ner till min bil och började köra mot Mo’s hus, hon stod och väntade utanför hennes hus. Jag fällde ner taket och satte på radion innan vi började åka in mot stan, vinden blåste i vårat hår och vi sjöng med till låtarna som spelades medans folk stirrade på oss som att vi var helt sjuka i huvudet. Vi parkerade och styrde stegen mot Nandos eftersom att vi inte ätit där på jätte länge och det är Mo’s favorit ställe.
-Åh, Nandos jag har saknat dig så jävla mycket! utbrister Mo när vi står vid dörrarna, jag skrattar högt åt henne innan hon drar med mig in genom dörrarna och rakt till ett bord.
-Wohoo, kyckling it is! halvskriker hon efter en stunds tittande på menyn, vi får många konstiga blickar eftersom att hon blandade både svenska och engelska. Jag skrattade än en gång åt henne medans hon försökte få en servitörs uppmärksamhet, det var en ung kille max 20 så hon tryckte upp brösten lite med armarna och när han såg henne skyndade han sig genast till vårat bord och vi beställde. När han gått garvade vi länge åt hur han såg ut när han skyndade sig fram till vårat bord. Efter kanske en kvart fick vi maten och vi högg in, åååh jag älskar deras kyckling tänkte jag medans jag långt bak i huvudet registrerade att dörrklockan ringde och att någon klev in men för ovanlighetens skull kollade jag inte upp mot dörren utan fokuserade på min kyckling. Det var inte förrens jag hörde ett högt EEY som jag tittade upp, Mo verkade också ha märkt det och vi båda tittade upp.
-Heart, is that you? It is HEARTYY! Skrek Louis medans han sprang fram till vårt bord.
-Hi Louis, hi guys. Wait, what did you just call me? Jag tittade upp på Louis som kollade på mig med en helt seriös blick.
-I called you HEARTYY, daah! Sa han och försökte låta så tjejig som möjligt medans jag flyttade in längre in i båset så att han och killarna kunde sätta sig ner.
-Please, never again Louis. Sa jag och kollade på honom med hunsvalpsblicken, han suckade och nickade motvilligt innan han släppte ut ett svagt okey.
-Eeehm, Heart varför sa du inte att du var vän med en riktning? Sa Mo efter en stunds tystnad,
-En riktning? Jag höjde mitt ena ögonbryn och hon log lite mot mig innan hon fortsatte.
-Ja, annars vet dom ju att vi pratar om dom och det dom kallas blir en riktning om man översätter det. Nu kunde jag inte hålla mig för skratt längre utan började skratta så att jag blev tvungen att lägga mig ner i Louis knä, när jag lugnat ner mig fick jag konstiga blickar av alla fem killarna.
-Okay, you gotta tell us what’s so funny and stop talking Swedish it sounds weird! Utbrast Harry, alla killar nickade och Mo la handen över min mun.
-NOOOO! Skrek hon och kollade panikslaget på mig vilket fick mig att börja skratta återigen, när jag slutat skratta för andra gången idag kollade jag på klockan.
-HELVETE! Mo vi ska vara i parken om 10 frickin minuter! Sa jag och Mo började genast stressa.
-What? Where are you going, are we so boring. Niall såg förvirrad ut medans orden lämnade hans mun.
-No, but we have to be in the park in like ten minutes.
-Okay, but why? Nu var det Liam som undrade och jag log mot honom.
-Football, what else! Svarade Mo innan jag ens hann öppna munnen.
Vi hoppade ur båset och sa hejdå till killarna innan vi sprang mot min bil och till parken, vi tog upp taket och bytte snabbt om i bilen innan vi sprang ut till laget som redan stod vid planen och väntade på oss.
-Sorry we’re late, we just ate and… forgot the time. Sa Mo och sneglade mot Paul som hon gillat sedan typ forever, hon vågade troligtvis inte säga att vi träffat killarna och han skulle ta det på fel sätt och tro att hon inte var singel. Precis när jag tänker den tanken hör vi hur en bil tutar bakom oss och jag ser hur Cara och Carla kommer springandes iklädda små minikjolar och toppar som knappt täcker brösten, deras cheerleading uniform. Cara springer fram till Jacob som hon dejtar sen ett halvår tillbaka och till min stora förvåning ser jag hur Paul går fram till Carla och kysser henne, under hela kyssen stirrar Carla mot Mo som för att få en bekräftelse om att hon var svartsjuk. C&C visste om Mo’s crush på Paul eftersom dom tjuvlyssnat på oss och detta var lågt, jag sneglade mot Mo men hon är jävligt bra på teater och höll ett fint pokerface vilket fick Carla att bli irriterad.
-LET’S PLAY! Skrek jag medans jag sprang fram till Luke och tog bollen ifrån honom och det tog inte långt tid innan han satte fart efter oss. När jag och Luke slutat fjanta oss en stund senare delade vi upp oss i lag och spelade medans C&C stod i jämte planen och lekte cheerleaders.
-WE WON! OH YEAH!!!skrek jag mot Luke när mitt lag vunnit för fjärde gången i rad.
-I’m done, I don’t wanna play against her anymore! God help me! Utbrast Luke överdramatiskt och la sig ner på marken, jag slängde en blick mot Mo och vi började genast asgarva och C&C gav oss bitchblickar.
-Why are you always so lame, that wasn’t even funny! Sa Carla medans hon klänger otroligt mycket på en obekväm Paul,
-Yhea, you are embarassing! Fortsatte Cara och kramade om Jacob som knuffade till henne lite let.
-Relax babe!sa han innan han kysste henne och de båda paren går iväg mot bilarna.
-OH, I hate them they are just so..so bitchy! Grow up, will you?! Det sista nästan skrek Mo åt dom och fick mig och Luke att börja garva igen.
-And that’s the wise words of Mortisha Reud! Fick jag fram emellan skratten.
När vi alla lugnat ner oss bara satt vi på gräset och snackade om allt, så som vi alltid gjorde.
-Hey, Heart I think your phone is ringing. Sa Luke helt plötsligt, jag reste mig upp och drog fram den ur väskan.
-OMG! It’s Charlie!! Skrek jag av lycka!
-Charlie, babe! Oh I miss you like crazy, how’s everything going over in Australia?
-HEART! BESTIE! I miss you too so much, It’s going good I teach people how to surf as usual!
-Something new happened since last time we spoke?
-Yhea, I died my hair back to blonde and cut it shorter! You?
-You did what?! I told you that you would wanna go back to blonde, like me! Haha, oh I live next doors to One Direction!
-What, that’s cool! Tell them I said hi, don’t ask why!
-HAHA, fun!
-Well, gotta go. Duty is calling!
-Bye, love you!
-Love you too!
Jag tittade på klockan när jag ändå hade mobilen uppe, shit klockan var redan åtta.
-Mo, time to go home! Hey Luke I’ll give you a ride home too, since you live on the same street as Mo that’s not a problem! Ropade jag mot de båda och började gå upp mot bilen.
Vi satte oss i bilen och jag satte på radion, Jessie J Who you are spelades. Vi sjöng med och när låten var slut skruvade Luke ner volymen.
-Seriously Heart, you have to do something about your voice. It’s amazing! Utbrast han och kollade mig i ögonen så gott han kunde eftersom jag hade ögonen på vägen.
-Haha, look who’s beeing funny! Svarade jag i ett försök att skämta bort det hela, sanningen var att jag älskade att sjunga men jag hade en sån fruktansvärd scenskräck.
-I’m beeing dead serious, think about it! Sa Luke innan han tillsammans med Mo hoppade ur bilen när jag stannat utanför Mo’s hus.
-Thanks for the ride, love you! Skrek han när han börjat gå mot sitt hus.
-Anytime! Love you too! Skrek jag tillbaka innan jag vände mig mot Mo som gav mig en snabb kram innan hon började gå upp mot sin dörr.
-Talk to you later babe, love you! Sa hon innan hon öppnade dörren och klev in.
-Love you too! Skrek jag till henne innan hon snabbt stängde igen dörren.
När jag äntligen kom hem märkte jag till min stora förvåning att dörren var låst, borde inte mamma och pappa vara hemma nu tänkte jag. Jag låste upp och hittade en lapp på hallbyrån där den alltid låg om de var borta.
”Snabb resa till Frankrike för photoshoot med ingen mindre än Tyra Banks. Din pappa följde med, det  finns pengar på ditt kort. Ring om det är något, älskar dej /Puss Mamma.”
Jag suckade, det var ofta mamma gjorde impulsresor runt om Europa över en natt men det var lite jobbigt. Jag vaknade ur mina tankar av att min mobil pep till, sms från Zayn? När fick han mitt nummer och jag hans? Jag öppnade det och läste det snabbt.
”Hello Heart, it’s Zayn like it said on the screen ;). Well really it’s Louis too and the other boys aswell… Well we were wondering if we could do something we would love to get to know you better Ms…… Well awkward! No one knows your last name here so let’s say Ms.Heart! ANSWEEEEER! /1D”
Jag skrattade lite och knappade in ett snabbt svar.
”Hello boooooys! How did you get my number, and I yours? Whatever, you can come over if you want to i’m home alone and it sucks  will be all night aswell… Movie night? It’s Weller, Heart Weller! See what I did there, yeah I like James Bond he’s cool!!!!!!!! I AM ANSWERING!!!!! /<3”
Efter bara någon minut knackade det på dörren och jag hann inte ens in i hallen innan Louis kom inspringandes och slängde sig i soffan. Efter honom kom resten av killarna och två tjejer, jag log mot dom och fick snabba och oväntade kramar av killarna innan jag vände mig om mot tjejerna.
-I’m Eleanor, Louis’s girlfriend but call me El. Sa hon med brunt rakt hår och kramade om mig lite snabbt jag log mot henne innan jag vände mig mot den andra tjejen.
-Danielle, Liam’s girlfriend and you can call me Dani. Sa hon och satte några av hennes lockiga hårstrån bakom örat innan även hon gav mig en snabb kram.
-I’m Heart, nice to meet you! Svarade jag och gick fram till hyllan med våra filmer där killarna redan stod och trängdes. Dom valde skräckfilmer och jag skrattade lite åt dom, jag var inte särskilt känslig för skräckfilmer men det visste ju inte dom.
Efter dom två första filmerna bestämde killarna att vi skulle kolla på en komedi, Danielle och Eleanor sov med huvuna lutade mot varandra.
-You seriously thought those movies were scary? Don’t be such girls! Sa jag med en retsam ton och slog till Harry och Niall på axeln.
-You didn’t? Utbrast Zayn förvånat.
-Nope! Svarade jag och mer minns jag inte men när jag vaknade igen låg jag i min säng, jag gick ut till vardagsrummet och hittade alla killarna sovandes på varandra men jag hörde Eleanor och Danielle ute i köket.
-Good morning girls! Sa jag och log åt hur dom båda som stått med ryggen vänd mot dörren, hoppade till.
-You scared the crap out of me! Utbrast Eleanor och jag garvade medans Danielle stod bredvid henne och försökte andas normalt igen.
-Sorry about just falling asleep like that, all of us. I mean it’s your apartment! Sa Dani efter en stund.
-What? No! It’s totally fine you are my friends, my things are your things as long as you don’t steal them. Svarade jag och blinkade mot henne, både hon och El började skratta och efter en stund låg vi alla och vred oss av garv på golvet. Egentligen vet jag inte vad som var kul men det var sån jag var och lyckligtvis verkade dom vara det också.
-What the hell are you guys doing? Jag tittade upp och mötte fem förvånade ansikten och jag satte mig upp men blev genast yr och la mig ner igen.
-TO QUICK, TO QUICK! Ropade jag och killarna skrattade lite innan jag hörde hur de satte sig ner vid bordet. El och Dani satte sig i jämte dom och efter en liten stund reste jag mig med men jag ställde mig vid spisen.
-Okay, so who wants pancakes? Frågade jag och killarna blev helt galna.
-WOW, someone likes pancakes. Sa jag och drog upp mobilen och skickade iväg ett snabbt sms till Mo eftersom hon blir sur om jag inte bjuder över henne när jag gör pannkakor, vad än klockan är.
Jag började steka pannkakorna och efter ett tag hörde jag hur dörren smälldes upp och en jacka som slängdes på golvet.
-PANNKAKOR! AAAAAAAHHH!!!!!!!!! Skrek hon och sprang in i köket och hoppade upp på min rygg.
-Ugh, we’re not alone! Sa jag och nickade med huvudet bak mot bordet där alla satt med småchockade miner och Mo vände sitt huvud mot dom.
-Hello my name is Mo. Sa hon som att det hon precis gjort varit fullt normalt. Hon hoppade ner från min rygg och satte sig rakt ner i Harrys knä eftersom att det inte fanns någon stol, Harry såg förvånad ut medans jag bara skrattade och Mo såg helt oberörd ut.
-She does that, she’s not normal. AT ALL! Sa jag och log mot honom och killarna började skratta lite smått medans Dani och El än en gång låg på golvet.
-What’s so funny? Frågade Mo efter ett tag och jag log mot henne.
-You… hon avbröt mig
-SHUT UP YO ARE BURNING MY PANCAKES!! Skrek hon och fick ett panikartat ansiktsuttryck, jag suckade. Mo d

Movie night and pancakes.


Jag vaknade nästa morgon av att någon ringde på dörren, jag slängde en blick på klockan 07.00 stod den på och jag suckade. Vi var lediga idag och jag skulle till parken och spela fotboll med laget senare men jag tänkte ha sovmorgon först men det fick jag ju såklart inte. Jag satte upp mitt hår i en slarvid bulle mitt på huvudet och kollade mig i spegeln, jag hade på mig ett par rosa spetstrosor och en stor tröja och ärligt jag orkade inte byta om så jag gick och öppnade dörren iklädd bara det. När jag väl ryckt upp dörren med en trött och irriterad suck blev jag smått förvånad över vad jag såg, utanför stod Zayn och Liam och de skrattade när de såg hur jag såg ut.
-What, I don’t have any school today and it’s like seven in the morning. Not everybody can be good looking in the morning. Sa jag medans jag öppnade dörren för att släppa in dom. Att de flyttat in bredvid mig hade jag förstått men jag trodde inte att de skulle komma och ringa på tidigt på morgonen bara för det.
-Well, we’re going to the studio but we thought that you might want this back! Sa Zayn och räckte fram min vita iphone.
-Oh my god, thank you soo much! Sa jag och tog emot telefonen innan jag flashade ett snabbt leende mot dom,
-Well I guess you better go than so that the other boys don’t have to wait. Fortsatte jag sedan och dom skrattade lite lätt.
-Yeah but we’ll see you around… började Liam.
-Heart, fyllde jag i och log mot honom.
-Wow nice name, I’m…
-Liam and that’s Zayn, well it’s kind of hard to miss that. Avbröt jag honom och dom skrattade, herregud jag är väl inte direkt rolig eller tänkte jag.
-Well bye.
Jag stängde igen dörren efterdom och gick upp till mitt rum igen, jag visste att jag inte skulle kunna somna om så jag bestämde mig för att gå ut och springa. Jag bytte om lite snabbt och satte upp mitt långa blonda hår i en hög tofs och satte på musik på telefonen innan jag låste, sprang ner för trapporna och ut ur huset.
När jag varit ute och sprungit någon timme gick jag hem och duschade innan jag ringde Mo och vi bestämde oss för att käka något innan vi stack och spelade fotboll. Jag bytte om till en röd bandeu topp, ett vitt linne och ett par svarta shorts och jag stoppade i plånboken, mobilen, nycklarna och allt annat nödvändigt i min svarta frans väska innan jag satte upp håret i en ny tofs som nu vart lite smålockig eftersom att jag precis duschat. Jag gick ner till min bil och började köra mot Mo’s hus, hon stod och väntade utanför hennes hus. Jag fällde ner taket och satte på radion innan vi började åka in mot stan, vinden blåste i vårat hår och vi sjöng med till låtarna som spelades medans folk stirrade på oss som att vi var helt sjuka i huvudet. Vi parkerade och styrde stegen mot Nandos eftersom att vi inte ätit där på jätte länge och det är Mo’s favorit ställe.
-Åh, Nandos jag har saknat dig så jävla mycket! utbrister Mo när vi står vid dörrarna, jag skrattar högt åt henne innan hon drar med mig in genom dörrarna och rakt till ett bord.
-Wohoo, kyckling it is! halvskriker hon efter en stunds tittande på menyn, vi får många konstiga blickar eftersom att hon blandade både svenska och engelska. Jag skrattade än en gång åt henne medans hon försökte få en servitörs uppmärksamhet, det var en ung kille max 20 så hon tryckte upp brösten lite med armarna och när han såg henne skyndade han sig genast till vårat bord och vi beställde. När han gått garvade vi länge åt hur han såg ut när han skyndade sig fram till vårat bord. Efter kanske en kvart fick vi maten och vi högg in, åååh jag älskar deras kyckling tänkte jag medans jag långt bak i huvudet registrerade att dörrklockan ringde och att någon klev in men för ovanlighetens skull kollade jag inte upp mot dörren utan fokuserade på min kyckling. Det var inte förrens jag hörde ett högt EEY som jag tittade upp, Mo verkade också ha märkt det och vi båda tittade upp.
-Heart, is that you? It is HEARTYY! Skrek Louis medans han sprang fram till vårt bord.
-Hi Louis, hi guys. Wait, what did you just call me? Jag tittade upp på Louis som kollade på mig med en helt seriös blick.
-I called you HEARTYY, daah! Sa han och försökte låta så tjejig som möjligt medans jag flyttade in längre in i båset så att han och killarna kunde sätta sig ner.
-Please, never again Louis. Sa jag och kollade på honom med hunsvalpsblicken, han suckade och nickade motvilligt innan han släppte ut ett svagt okey.
-Eeehm, Heart varför sa du inte att du var vän med en riktning? Sa Mo efter en stunds tystnad,
-En riktning? Jag höjde mitt ena ögonbryn och hon log lite mot mig innan hon fortsatte.
-Ja, annars vet dom ju att vi pratar om dom och det dom kallas blir en riktning om man översätter det. Nu kunde jag inte hålla mig för skratt längre utan började skratta så att jag blev tvungen att lägga mig ner i Louis knä, när jag lugnat ner mig fick jag konstiga blickar av alla fem killarna.
-Okay, you gotta tell us what’s so funny and stop talking Swedish it sounds weird! Utbrast Harry, alla killar nickade och Mo la handen över min mun.
-NOOOO! Skrek hon och kollade panikslaget på mig vilket fick mig att börja skratta återigen, när jag slutat skratta för andra gången idag kollade jag på klockan.
-HELVETE! Mo vi ska vara i parken om 10 frickin minuter! Sa jag och Mo började genast stressa.
-What? Where are you going, are we so boring. Niall såg förvirrad ut medans orden lämnade hans mun.
-No, but we have to be in the park in like ten minutes.
-Okay, but why? Nu var det Liam som undrade och jag log mot honom.
-Football, what else! Svarade Mo innan jag ens hann öppna munnen.
Vi hoppade ur båset och sa hejdå till killarna innan vi sprang mot min bil och till parken, vi tog upp taket och bytte snabbt om i bilen innan vi sprang ut till Paul, Jacob och Luke som redan stod vid planen och väntade på oss.
-Sorry we’re late, we just ate and… forgot the time. Sa Mo och sneglade mot Paul som hon gillat sedan typ forever, hon vågade troligtvis inte säga att vi träffat killarna och han skulle ta det på fel sätt och tro att hon inte var singel. Precis när jag tänker den tanken hör vi hur en bil tutar bakom oss och jag ser hur Cara och Carla kommer springandes iklädda små minikjolar och toppar som knappt täcker brösten, deras cheerleading uniform. Cara springer fram till Jacob som hon dejtar sen ett halvår tillbaka och till min stora förvåning ser jag hur Paul går fram till Carla och kysser henne, under hela kyssen stirrar Carla mot Mo som för att få en bekräftelse om att hon var svartsjuk. C&C visste om Mo’s crush på Paul eftersom dom tjuvlyssnat på oss och detta var lågt, jag sneglade mot Mo men hon är jävligt bra på teater och höll ett fint pokerface vilket fick Carla att bli irriterad.
-LET’S PLAY! Skrek jag medans jag sprang fram till Luke och tog bollen ifrån honom och det tog inte långt tid innan han satte fart efter oss. När jag och Luke slutat fjanta oss en stund senare delade vi upp oss i lag och spelade medans C&C stod i jämte planen och lekte cheerleaders.
-WE WON! OH YEAH!!!skrek jag mot Luke när mitt lag vunnit för fjärde gången i rad.
-I’m done, I don’t wanna play against her anymore! God help me! Utbrast Luke överdramatiskt och la sig ner på marken, jag slängde en blick mot Mo och vi började genast asgarva och C&C gav oss bitchblickar.
-Why are you always so lame, that wasn’t even funny! Sa Carla medans hon klänger otroligt mycket på en obekväm Paul,
-Yhea, you are embarassing! Fortsatte Cara och kramade om Jacob som knuffade till henne lite let.
-Relax babe!sa han innan han kysste henne och de båda paren går iväg mot bilarna.
-OH, I hate them they are just so..so bitchy! Grow up, will you?! Det sista nästan skrek Mo åt dom och fick mig och Luke att börja garva igen.
-And that’s the wise words of Mortisha Reud! Fick jag fram emellan skratten.
När vi alla lugnat ner oss bara satt vi på gräset och snackade om allt, så som vi alltid gjorde.Luke, jag och Mo är jätte bra vänner och han är en av dom härligaste killarna jag någonsin träffat!
-Hey, Heart I think your phone is ringing. Sa Luke helt plötsligt, jag reste mig upp och drog fram den ur väskan.
-OMG! It’s Charlie!! Skrek jag av lycka!
-Charlie, babe! Oh I miss you like crazy, how’s everything going over in Australia?
-HEART! BESTIE! I miss you too so much, It’s going good I teach people how to surf as usual!
-Something new happened since last time we spoke?
-Yhea, I died my hair back to blonde and cut it shorter! You?
-You did what?! I told you that you would wanna go back to blonde, like me! Haha, oh I live next doors to One Direction!
-What, that’s cool! Tell them I said hi, don’t ask why!
-HAHA, fun!
-Well, gotta go. Duty is calling!
-Bye, love you!
-Love you too!
Jag tittade på klockan när jag ändå hade mobilen uppe, shit klockan var redan åtta.
-Mo, time to go home! Hey Luke I’ll give you a ride home too, since you live on the same street as Mo so that’s not a problem! Ropade jag mot de båda och började gå upp mot bilen.
Vi satte oss i bilen och jag satte på radion, Jessie J Who you are spelades. Vi sjöng med och när låten var slut skruvade Luke ner volymen.
-Seriously Heart, you have to do something about your voice. It’s amazing! Utbrast han och kollade mig i ögonen så gott han kunde eftersom jag hade ögonen på vägen.
-Haha, look who’s beeing funny! Svarade jag i ett försök att skämta bort det hela, sanningen var att jag älskade att sjunga men jag hade en sån fruktansvärd scenskräck.
-I’m beeing dead serious, think about it! Sa Luke innan han tillsammans med Mo hoppade ur bilen när jag stannat utanför Mo’s hus.
-Thanks for the ride, love you! Skrek han när han börjat gå mot sitt hus.
-Anytime! Love you too! Skrek jag tillbaka innan jag vände mig mot Mo som gav mig en snabb kram innan hon började gå upp mot sin dörr.
-Talk to you later babe, love you! Sa hon innan hon öppnade dörren och klev in.
-Love you too! Skrek jag till henne innan hon snabbt stängde igen dörren.
När jag äntligen kom hem märkte jag till min stora förvåning att dörren var låst, borde inte mamma och pappa vara hemma nu tänkte jag. Jag låste upp och hittade en lapp på hallbyrån där den alltid låg om de var borta.
”Snabb resa till Frankrike för photoshoot med ingen mindre än Tyra Banks. Din pappa följde med, det  finns pengar på ditt kort. Ring om det är något, älskar dej /Puss Mamma.”
Jag suckade, det var ofta mamma gjorde impulsresor runt om Europa över en natt men det var lite jobbigt. Jag vaknade ur mina tankar av att min mobil pep till, sms från Zayn? När fick han mitt nummer och jag hans? Jag öppnade det och läste det snabbt.
”Hello Heart, it’s Zayn like it said on the screen ;). Well really it’s Louis too and the other boys aswell… Well we were wondering if we could do something we would love to get to know you better Ms…… Well awkward! No one knows your last name here so let’s say Ms.Heart! ANSWEEEEER! /1D”
Jag skrattade lite och knappade in ett snabbt svar.
”Hello boooooys! How did you get my number, and I yours? Whatever, you can come over if you want to i’m home alone and it sucks :( will be all night aswell… Movie night? It’s Weller, Heart Weller! See what I did there, yeah I like James Bond he’s cool!!!!!!!! I AM ANSWERING!!!!! /<3”
"We put it into your phone before we gave it back to you. All of ours! See you soon /1D"
Efter bara någon minut knackade det på dörren och jag hann inte ens in i hallen innan Louis kom inspringandes och slängde sig i soffan. Efter honom kom resten av killarna och två tjejer, jag log mot dom och fick snabba och oväntade kramar av killarna innan jag vände mig om mot tjejerna.
-I’m Eleanor, Louis’s girlfriend but call me El. Sa hon med brunt rakt hår och kramade om mig lite snabbt jag log mot henne innan jag vände mig mot den andra tjejen.
-Danielle, Liam’s girlfriend and you can call me Dani. Sa hon och satte några av hennes lockiga hårstrån bakom örat innan även hon gav mig en snabb kram.
-I’m Heart, nice to meet you! Svarade jag och gick fram till hyllan med våra filmer där killarna redan stod och trängdes. Dom valde skräckfilmer och jag skrattade lite åt dom, jag var inte särskilt känslig för skräckfilmer men det visste ju inte dom.
Efter den första filmen bestämde killarna att vi skulle kolla på en komedi, Danielle och Eleanor sov med huvudna lutade mot varandra.
-You seriously thought that movies were scary? Don’t be such girls! Sa jag med en retsam ton och slog till Harry och Niall på axeln.
-You didn’t? Utbrast Zayn förvånat.
-Nope! Svarade jag och mer minns jag inte men när jag vaknade igen låg jag i min säng, jag gick ut till vardagsrummet och hittade alla killarna sovandes på varandra men jag hörde Eleanor och Danielle ute i köket.
-Good morning girls! Sa jag och log åt hur dom båda som stått med ryggen vänd mot dörren, hoppade till.
-You scared the crap out of me! Utbrast Eleanor och jag garvade medans Danielle stod bredvid henne och försökte andas normalt igen.
-Sorry about just falling asleep like that, all of us. I mean it’s your apartment! Sa Dani efter en stund.
-What? No! It’s totally fine you are my friends, my things are your things as long as you don’t steal them. Svarade jag och blinkade mot henne, både hon och El började skratta och efter en stund låg vi alla och vred oss av garv på golvet. Egentligen vet jag inte vad som var kul men det var sån jag var och lyckligtvis verkade dom vara det också.
-What the hell are you guys doing? Jag tittade upp och mötte fem förvånade ansikten och jag satte mig upp men blev genast yr och la mig ner igen.
-TO QUICK, TO QUICK! Ropade jag och killarna skrattade lite innan jag hörde hur de satte sig ner vid bordet. El och Dani satte sig i jämte dom och efter en liten stund reste jag mig med men jag ställde mig vid spisen.
-Okay, so who wants pancakes? Frågade jag och killarna blev helt galna.
-WOW, someone likes pancakes. Sa jag och drog upp mobilen och skickade iväg ett snabbt sms till Mo eftersom hon blir sur om jag inte bjuder över henne när jag gör pannkakor, vad än klockan är.
Jag började steka pannkakorna och efter ett tag hörde jag hur dörren smälldes upp och en jacka som slängdes på golvet.
-PANNKAKOR! AAAAAAAHHH!!!!!!!!! Skrek hon och sprang in i köket och hoppade upp på min rygg.
-Ugh, we’re not alone! Sa jag och nickade med huvudet bak mot bordet där alla satt med småchockade miner och Mo vände sitt huvud mot dom.
-Hello my name is Mo. Sa hon som att det hon precis gjort varit fullt normalt. Hon hoppade ner från min rygg och satte sig rakt ner i Harrys knä eftersom att det inte fanns någon stol, Harry såg förvånad ut medans jag bara skrattade och Mo såg helt oberörd ut.
-She does that, she’s not normal. AT ALL! Sa jag och log mot honom och killarna började skratta lite smått medans Dani och El än en gång låg på golvet.
-What’s so funny? Frågade Mo efter ett tag och jag log mot henne.
-You… hon avbröt mig
-SHUT UP YO ARE BURNING MY PANCAKES!! Skrek hon och fick ett panikartat ansiktsuttryck, jag suckade.
Mo då…

Mitt första kapitel, ah borde egentligen sova nu eftersom det är skola imon men jag kände mig lite tvingad till att skriva klart detta eftersom att det borde kommit ut för länge sedan. Jag fick dåligt samvete helt enkelt...!


Men ge mig feedback då!

/Olivia.

Detta kapitlet var skrivet av Olivia och hon vill ha feedback på vad hon kan förbättra!
Kommentera!!


Frågor, kommentera eller skicka iväg ett mail till mailadressen som står längst ner i menyn!


/Embla, Izabella & Olivia.Tear us apart. Kapitel 1.


Tattoos, Celebrities and football!


Jag strök fingret över plasten som var lindad runt min fot, det sved fortfarande men det var det värt. Jag kunde knappt själv fatta att jag hade vågat gör tatueringen eftersom att jag alltid varit rädd för nålar och smärta men det gjorde inte lika ont som jag förväntat mig och resultatet var underbart och helt klart värt det. I flera veckor hade jag grubblat över vad jag ville att det skulle stå och med lite hjälp från Mo stod det nu Dance like nobody’s watching på min fot. Jag slängde en sista blick på min fot innan jag kröp in under täcket och föll in i en djup sömn.

 

När jag vaknade nästa morgon var det första jag gjorde att kolla på min fot, jag tog bort plasten och studerade själva tatueringen innan jag snabbt smörjde in den och satte ett bandage över. Jag klev upp ur sängen och kollade ut genom fönstret för att mötas av en strålande sol, jag log automatiskt medans jag gick in i min WIC och tog fram kläder. Det fick bli ett par ljusa jeans shorts och en vit tubtopp som jag matchade med ett gul/brunt skärp och mina vita converse och ett par ringar, jag borstade igenom håret och drog på mig lite maskara innan jag tog min väska och sprang ner för trappen.

 

Det var tisdag och vi skulle ha en hel dag med fotboll så jag började inte förrens elva vilket betydde att jag var själv hemma. Jag satte på radion och log när jag hörde vilken låt som började spelas, What makes you beautiful med One Direction. Jag gillade deras musik men var ändå inte något direkt fan medans Cara och Carla inte slutade prata om dom vilket var, som allt annat de gör, otroligt irriterande. Jag åt en macka och drack ett glas juice innan jag stängde av radion och gick ner för trapporna till garaget och mot min sprillans nya bil. Borskämd som jag är hade pappa köpt den till mig förra månaden och jag hade inte mycket val än att ta emot den även om jag hatar att ha dyra saker bara för att jag kan.

 

När jag svängde in på parkeringen stod Mo redan där och väntade så jag skyndade mig med att parkera och sprang mot henne. Vi möttes i en stor kram och tog armkrok och gick in i skolan, som vanligt vändes allas blickar mot dörren när den öppnades och jag önskade bara att folk kunde sluta stirra!

 

-Heart, Mo over here! Hörde vi Cara ropa utifrån gården framför idrottshallen, där hon Carla och några äldre killar stod och rökte. Eftersom att de rökte ignorerade vi hennes rop totalt och började gå mot omklädningsrummen för att byta om innan vi började. Om det var något jag var emot var det rökning och att komma försent, rökning är äckligt och att komma försent är bara respektlöst. När vi kom in i korridoren som innehöll åtta omklädningsrum, fyra för killarna och fyra för tjejerna, kom Cara och Carla springandes bakom oss.

 

-We called your name, why didn’t you come to us? Sa Carla med en kaxig ton.
-Yeah, you can’t just ignore us like that. Fortsatte Cara med samma ton och jag vände mig mot dom och skrattade hånfullt.

 

-Oh, we can’t? Well watch us. Sa jag och vände mig mot Mo och gick in i ett av omklädningsrummen. Lyckligtvis spelade varken Cara eller Carla fotboll utan dom var cheerleaders så nu skulle vi slippa dom i alla fall fram tills lunch.

 

Jag bytte om till ett par vita shorts och en svart t-shirt som jag fått av Mo där det stod ’Bara för att jag har het rumpa’ och en pil som pekade ner mot min rumpa. Texten var på svenska så det var typ bara jag och Mo som visste vad det stod vilket bara gjorde det hela mycket roligare. Jag satte upp mitt hår i en hög tofs innan vi sprang ut i hallen, Mo hade ett par vita shorts och en grön tröja där det stod ’Vafan stirrar du på’ på en varningsskylt som satt över brösten även den texten var på svenska så alla stirrade ju extra mycket på den vilket gjorde det hela ännu roligare.

 

När vi kom ut i hallen höll killarna i laget på och värma upp. Jag och Mo är dom enda tjejerna i skolan som valt fotboll som inriktning och därför spelar vi med killarna men jag måste erkänna, vi är waay better than them.

 

-Okay, Heart! Mo! Run five laps around the gym and then stretch a bit! Vi gjorde som Mr.Morrison våran lärare/tränare sa åt oss och började springa runt hallen. Fem varv var ingen ting med en del av killarna svettades efter bara några varv medans jag och Mo enkelt sprang varven och sedan stretchade vi en stund innan vi satte oss och väntade på att killarna skulle bli klara. När alla hade stretchat började vi med att öva passningar till varandra, jag fick vara med Luke som är troligtvis den bästa killen på fotboll i laget medans Mo fick va med Joey som inte har något bollsinne alls.

 

Jag och Luke passade hela kvarten utan att missa en enda boll och när det var dags för match gick jag fram till Mo som såg extremt irriterad ut eftersom att Joey alltid skjutit minst en meter ifrån henne.

 

-Ey Mo, hade du det kul? Såg vilka underbart perfekta passningar J gav dig! Ropade jag och hon blängde surt på mig medans alla andra gav mig förvirrade blickar pågrund av svenskan.

 

-Heart, we talked about this. No Swedish in class, thank you. Sa Mr.Morrison och tittade på mig med en allvarlig blick. Jag bara nickade eftersom att jag inte litade på att jag skulle kunna få ut något svar utan att börja skratta. Mr.Morrison är en man i 50 års åldern som alltid har en visselpipa och ett tidtagarur runt halsen sen har han glasögon och när han pratar med en kollar han över glasögonen vilket ser extremt roligt ut.

 

Han delade upp oss i tre lag och jag hamnade med Mo, Luke, Jacob och Paul. Tack gode gud för att vi inte hamnade med Joey tänkte jag och sneglade mot honom där han satt med sitt lag på bänken och väntade på deras tur att spela. Plötsligt hör jag hur Mr.Morrison blåser i visselpipan och spelet är igång, jag som spelar anfall lyckas stjäla bollen från en minst sagt långsam Jack som försökt dribbla förbi mig i snigelfart. Jag skjuter och gör mål samtidigt som jag hör hur alla i mitt lag jublar. Ungefär så fortsätter det antingen gör jag mål eller Luke och resultatet blev 7-0 till oss. Eftersom att det laget som förlorade skulle möta det tredje laget fick vi gå och äta innan vi skulle komma tillbaka så jag och Mo sprang in i omklädningsrummet duschade snabbt och jag drog på mig mina kläder innan jag sprutade på mig lite parfym, tog min väska och drog med mig Mo ut till min bil. Vi satte oss i den och jag började köra mot milkshake city dit vi alltid åkte på lunchen eftersom att skolan inte serverade ätbar mat. Till vår stora lättnad satt inte Cara och Carla där och väntade på oss som vanligt och vi insåg att vi var tidiga.
Marco som alltid jobbade när vi kommer in på lunchen kollade förvånat på oss.

 

-You girls are early, I hope you are not skipping class? Sa han och höjde på ögonbrynen och jag skrattade lite.
-Don’t worry, we just got out of class early because we owned the other team in football! Sa jag och nu var det hans tur att skratta, han sa åt oss att gå och sätta oss så skulle han komma ut med det vi alltid beställde vid lunch. En mellan jordgubbsmilkshake och en grillad ostmacka, efter tio minuter stod detta på bordet framför mig och jag högg in på den otroligt goda lunchen.

 

-Tack gode gud för Marco och milkshake city utan dom skulle vi svälta ihjäl! Utbrast Mo när vi var klara och jag kunde inte annat än att hålla med henne medans jag skrattade åt hennes belåtna min. När vi reste på oss kom fem killar med luvor inspringandes och ställde sig vi disken jag tittade ut genom dörren och möttes av flera papparazzis och hundratals skrikande tonårstjejer.

 

-Vafan? Sa jag och gav Mo en förvånad blick med fick bara en axelryckning tillbaka. Marco stod nu och snackade med killarna och jag funderade på hur vi skulle kunna komma ut och när jag slängde en snabb blick på klockan märkte jag att det inte var mer än tio minuter kvar innan vår match skulle börja. Jag gick fram till Marco och knackade honom på axeln han vände sig om och log mot oss.

 

-Hello girls was the food good today aswell? Sa han fortfarande med ett stort leende på läpparna.
-It was amazing as always but we are kind of in a hurry we have to be back at school in less than ten minutes and we can’t really get out of here. Sa jag och kunde inte hjälpa men att känna mig lite stressad.
-Right school, come here you can take the back door! Sa han och började gå in mot köket och jag tänkte precis gå efter honom när jag hörde en harkling bakom mig, jag vände mig om och möttes av fem vackra ansikten och det tog ett tag innan jag insåg vilka det var. Självaste One Direction, som sagt inget massivt fan men ändå!

 

-Sorry about that! Sa han med lockigt hår, ehrm… Harrry, Harry var det!
-Oh it’s okay but as you maybe heard we’re kind of in a hurry so we gotta go! Sa jag och flashade ett leende innan jag snabbt gick dit Marco försvunnit någon minut tidigare.

 

När vi äntligen satt i bilen på väg tillbaks till skolan började Mo garva.
-Tänk om C&C skulle vara där dom skulle flippat. Aaah, det är One Direction! Sa hon och började låtsas fangirla vilket fick mig att börja skratta vilket inte var så smart eftersom att jag körde. Efter bara några minuter var vi framme vid skolan igen och vi sprang in till omklädningsrummet slängde på oss kläderna och sprang in i hallen. Vi kom ut genom dörren samtidigt som killarna kom från andra hållet och dom kollade på oss konstigt troligtvis eftersom att vi var helt andfådda och vi började skratta och ramlade ner i en hög på golvet bara för att få mer konstiga blickar från både killarna och Mr.Morrison. När vi äntligen samlat oss spelade vi matchen och även denna vann vi, 6-1 till oss.

 

När jag svängde in på min gata såg jag en stor flyttlastbil stå vid mitt lägenhetshus och höll på att tömmas av ett gäng flyttgubbar. Jag skrattade åt deras sura miner innan jag svängde ner till garaget och parkerade innan jag tog hissen upp. Väl uppe på min våning möttes jag av flyttgubbarna som höll på att lyfta in kartonger och möbler i de fyra lediga lägenheterna i jämte min. När jag höll på att låsa upp min dörr fylldes trapphuset av skratt och jag vände på huvudet mot trappan för att se vart det kom ifrån, upp för trappan kom fem bekanta killar och de verkade känna igen mig med eftersom att en av dom, Louis, pekade på mig.

 

-Hey, that’s the girl from milkshake city! Skrek han och det ekade så att jag var tvungen att hålla för öronen vilket fick min bag att falla till golvet med en hög duns.
-Jäääävlar! Utbrast jag och kollade på väskan, när jag vände upp blicken igen möttes jag av fem förvånande ansikten. Jag skrattade lite och förstod precis varför som såg ut som dom gjorde.
-I’m half Swedish, okay? Sa jag medans jag låste upp dörren och öppnade dörren.

 

-Honey is that you? Hörde jag min pappas röst inifrån,
-It’s me dad! Ropade jag tillbaka och fick ett snabbt okay som svar.

 

-I guess it’s your mom who’s Swedish then? Frågade Liam med ett leende.
-Yepp and speaking of my mum I have to go get her from the airport like now. Sa jag efter att jag märkt att klockan redan slagit fem.
-Where has she been? Frågade Harry och studerade mig från topp till tå.
-Caribien, working! Sa jag och satte mig på knä framför min väska som låg i dörröppningen, jag drog ut en munktröja och drog den över huvudet innan jag slängde in väskan innan jag ropade till min pappa att jag skulle åka.

 

-What is your mum working with? Frågade Niall denna gången och kollade rakt in i mina ögon.
-Wow alot of questions but she’s a photographer who’s waiting at the airport and I really have to go. But I’ll see you around! Sa jag medans jag sprang nerför trapporna till garaget för att sätta mig i bilen och gasa iväg mot flygplatsen.

 

-Mamma, MAMMA! HÄR BORTA! Jag sprack upp i ett leende när jag såg mamma med sitt långa blonda hår som vanligt stramt uppsatt i en tofs, min mamma var 33 år gammal men såg ut som max 25.
-Åh, Heart älskade lilla gumman jag har saknat dig! Sa hon när hon kramade om mig. Hon reste mycket med sitt jobb för att åka till platser och fotografera kändisar men hon brukade vara borta i minst en vecka men nu hade hon varit borta i nästan en månad och jag hade saknat henne något enormt och det var därför jag sagt att jag skulle hämta henne på flygplatsen.
-Kom nu mamma! Skrattade jag när hon fortfarande inte slutat krama mig och jag fick dra mig loss från kramen men jag tog snabbt tag i mammas hand så det kändes som jag var liten igen. Jag drog med henne till bilen och vi lastade in hennes väskor och åkte hemåt.

 

Efter middagen stängde jag in mig på mitt rum eftersom att jag inte orkade med mammas och pappas gullande med varandra, visst ni är kära men snälla låt mig slippa se det! Jag snörade av mig mina converse och studerade min fot, jag hade nästan glömt bort min tatuering och kom på att jag inte berättat om den för mamma. Vi hade diskuterat detta jätte länge och både mamma och pappa sa att jag fick tatuera mig så länge jag var hundra procent säker eftersom att det är permanent.

 

-Mamma! Jag vill visa dig något! Ropade jag och bara sekunden senare möttes jag av mammas nyfikna blick i dörröppningen, jag klappade på sängen precis vid min fot som ett tecken att hon skulle sätta sig ner. Jag hade gömt foten under täcket och när pappa såg det log han mot mig som för att säga att han visste att jag skulle berätta.

 

-Jag gjorde det. Sa jag och kollade mamma i ögonen hennes blick ställdes om till förvåning och jag visste att hon förstod precis vad jag menade eftersom att vi pratat så mycket om det de senaste månaderna.

 

-Var? Jag vill se. Sa hon och jag såg på henne att hon var uppspelt så jag tog bort täcket och blottade tatueringen som satt på utsidan av min högra fot.
-Wow, den var fin. Sa hon och log mot mig jag bara nickade och kramade om henne. Så satt vi i flera minuter innan jag bestämde mig för att gå en promenad. Jag lindade in min tatuering i ett tunt lager plast innan jag satte på mig ett par gladiator sandaler med klack tog på mina solbrillor och tog med mig telefonen och hörlurarna och började gå dit jag alltid gick, bryggan. Det var egentligen en gammal fiske hamn som användes när båtarna åkte på floden men nu var det mer en övergiven stenbrygga dit knappt ingen gick. Precis när jag kom fram till bryggan började A-team med Ed Sheeran spelas i mina öron och jag log, jag älskade denna låten och omedvetet började jag sjunga med. När låten var slut tog jag ur hörlurarna ur öronen och la telefonen bredvid mig och helt plötsligt hörde jag applåder bakom mig. Jag stelnade till, hade någon hört mig, det blev ju inte precis bättre av att när jag vände mig om möttes jag av inga mindre än Zayn, Liam, Louis, Niall och Harry bara världens just nu kändaste pojkband.

 

-You weren’t suppose to hear that. Sa jag och kollade ut över den fina floden.
-But we did and it was amazing! Sa en röst som jag tror tillhörde Harry men eftersom att jag satt med ryggen mot kunde jag inte bekräfta det.
-Erhm, thanks I guess. Sa jag och reste mig upp . –But I really have to go now. Fortsatte jag.

 

-Okay, maybe next time you can show us you tattoo. Sa Zayn och blinkade mot mig, jag kollade som av en reflex ner och blev medveten om den alltför osnygga plasten satt om min fot och jag kollade upp igen.
-Yeah and how do you know I just don’t like to wrap my feet up in plastic. Sa jag och blinkade tillbaka innan jag började gå tillbaka. När jag kom tillbaka till lägenheten var det helt tyst och jag insåg att klockan var rätt mycket och att jag borde sova just nu så jag låste dörren efter mig och smög in på mitt rum. Jag drog av mig mina kläder och la mig tillrätta i sängen och höll precis på att somna när jag insåg något, jag glömde min telefon vid bryggan…


Sådär första kapitlet, ge mig feedback! Jag vet att det var långt och troligtvis inte så bra men man blir ju bättre med tiden right & sen är det inte bara jag som skriver på bloggen utan Olivia & Embla som båda skriver något så otroligt mycket bättre än mig ;).

 

/Bella.


Detta kapitlet var skrivet och Izabella (Bella) och vi vill ha feedback på vad hon kan förbättra och ideer till vad ni vill ska hända i novellen framöver, vi har lite saker planerade men vi är alltid öppna för förslag. Antingen kommenterar ni eller så skickar ni iväg ett mail till: EIOnovels@live.se

 


/Embla, Izabella & Olivia.


(Mailadressen finns också längst ner i menyn) Tear us apart.


Vi presenterar personerna!

Namn: Heart Weller.
Ålder: 17 år.
Intressen: Spela fotboll & Dansa.
Annan Fakta: Heart är halv svensk och halv engelsk och pratar båda språken flytande. Hon har långt blondt hår och blåa ögon. Bor i en väldigt stor lägenhet i centrala London med sin mamma och pappa. Hon går på en idrottsskola med inriktning fotboll och är "populär". Väldigt skicklig fotbollsspelare.

Namn:
Mortisha 'Mo' Reud
Ålder:
17 år.
Intressen: Teckna och spela fotboll
Annan Fakta: Mortisha brukar kallas Mo. Är en av Hearts bästa vänner. Bor med sin mamma pappa och lillasyster Louise i ett litet hus utanför London. Mortishas föräldrar är från Sverige så hon pratar svenska med dom och med Heart.

Namn: Nina Weller.
Ålder: 33 år.
Intressen: Fotografera och styla folk.
Annan Fakta: Hearts mamma, från Jönköping Sverige och jobbar som fotograf.

Namn:
Scott Weller.
Ålder: 36 år.
Intressen: Att grilla och ordna stora grillfester.
Annan Fakta: Hearts pappa, från Manchester England och jobbar som känd kock på en stor restaurant.

Namn: Charlie Minouge.
Ålder: 17 år.
Intressen: Surfa, dansa och skriva.
Annan Fakta: Hearts andra bästa vän som hon kan lita på. Bor i Australien och har bara träffat Heart två gånger men är ändå jätte nära vänner. Brukar tävla i surfing och dans.

Namn: Cara Dash.
Ålder: 17 år.
Intressen: Killar, cheerleading.
Annan Fakta: En av Hearts såkallade vänner, hänger efter henne som en liten svans.

Namn: Carla Jaxon.
Ålder: 17 år.
Intressen: Killar, cheerleading.
Annan Fakta: En annan av Hearts såkallade vänner, hennes andra "svans".

Sen kommer våra fina killar in men jag gissar att ni vet allt sådant om dom, sen kommer Danielle och Eleanor vara med i novellen också så ni kan ju lista ut vilka novellen INTE kommer handla om! 


/Embla, Izabella & Olivia.


© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau