Tear us apart. Kapitel 2.

Jag vaknade nästa morgon av att någon ringde på dörren, jag slängde en blick på klockan 07.00 stod den på och jag suckade. Vi var lediga idag och jag skulle till parken och spela fotboll med laget senare men jag tänkte ha sovmorgon först men det fick jag ju såklart inte. Jag satte upp mitt hår i en slarvid bulle mitt på huvudet och kollade mig i spegeln, jag hade på mig ett par rosa spetstrosor och en stor tröja och ärligt jag orkade inte byta om så jag gick och öppnade dörren iklädd bara det. När jag väl ryckt upp dörren med en trött och irriterad suck blev jag smått förvånad över vad jag såg, utanför stod Zayn och Liam och de skrattade när de såg hur jag såg ut.
-What, I don’t have any school today and it’s like seven in the morning. Not everybody can be good looking in the morning. Sa jag medans jag öppnade dörren för att släppa in dom. Att de flyttat in bredvid mig hade jag förstått men jag trodde inte att de skulle komma och ringa på tidigt på morgonen bara för det.
-Well, we’re going to the studio but we thought that you might want this back! Sa Zayn och räckte fram min vita iphone.
-Oh my god, thank you soo much! Sa jag och tog emot telefonen innan jag flashade ett snabbt leende mot dom,
-Well I guess you better go than so that the other boys don’t have to wait. Fortsatte jag sedan och dom skrattade lite lätt.
-Yeah but we’ll see you around… började Liam.
-Heart, fyllde jag i och log mot honom.
-Wow nice name, I’m…
-Liam and that’s Zayn, well it’s kind of hard to miss that. Avbröt jag honom och dom skrattade, herregud jag är väl inte direkt rolig eller tänkte jag.
-Well bye.
Jag stängde igen dörren efterdom och gick upp till mitt rum igen, jag visste att jag inte skulle kunna somna om så jag bestämde mig för att gå ut och springa. Jag bytte om lite snabbt och satte upp mitt långa blonda hår i en hög tofs och satte på musik på telefonen innan jag låste, sprang ner för trapporna och ut ur huset.
När jag varit ute och sprungit någon timme gick jag hem och duschade innan jag ringde Mo och vi bestämde oss för att käka något innan vi stack och spelade fotboll. Jag bytte om till en röd bandeu topp, ett vitt linne och ett par svarta shorts och jag stoppade i plånboken, mobilen, nycklarna och allt annat nödvändigt i min svarta frans väska innan jag satte upp håret i en ny tofs som nu vart lite smålockig eftersom att jag precis duschat. Jag gick ner till min bil och började köra mot Mo’s hus, hon stod och väntade utanför hennes hus. Jag fällde ner taket och satte på radion innan vi började åka in mot stan, vinden blåste i vårat hår och vi sjöng med till låtarna som spelades medans folk stirrade på oss som att vi var helt sjuka i huvudet. Vi parkerade och styrde stegen mot Nandos eftersom att vi inte ätit där på jätte länge och det är Mo’s favorit ställe.
-Åh, Nandos jag har saknat dig så jävla mycket! utbrister Mo när vi står vid dörrarna, jag skrattar högt åt henne innan hon drar med mig in genom dörrarna och rakt till ett bord.
-Wohoo, kyckling it is! halvskriker hon efter en stunds tittande på menyn, vi får många konstiga blickar eftersom att hon blandade både svenska och engelska. Jag skrattade än en gång åt henne medans hon försökte få en servitörs uppmärksamhet, det var en ung kille max 20 så hon tryckte upp brösten lite med armarna och när han såg henne skyndade han sig genast till vårat bord och vi beställde. När han gått garvade vi länge åt hur han såg ut när han skyndade sig fram till vårat bord. Efter kanske en kvart fick vi maten och vi högg in, åååh jag älskar deras kyckling tänkte jag medans jag långt bak i huvudet registrerade att dörrklockan ringde och att någon klev in men för ovanlighetens skull kollade jag inte upp mot dörren utan fokuserade på min kyckling. Det var inte förrens jag hörde ett högt EEY som jag tittade upp, Mo verkade också ha märkt det och vi båda tittade upp.
-Heart, is that you? It is HEARTYY! Skrek Louis medans han sprang fram till vårt bord.
-Hi Louis, hi guys. Wait, what did you just call me? Jag tittade upp på Louis som kollade på mig med en helt seriös blick.
-I called you HEARTYY, daah! Sa han och försökte låta så tjejig som möjligt medans jag flyttade in längre in i båset så att han och killarna kunde sätta sig ner.
-Please, never again Louis. Sa jag och kollade på honom med hunsvalpsblicken, han suckade och nickade motvilligt innan han släppte ut ett svagt okey.
-Eeehm, Heart varför sa du inte att du var vän med en riktning? Sa Mo efter en stunds tystnad,
-En riktning? Jag höjde mitt ena ögonbryn och hon log lite mot mig innan hon fortsatte.
-Ja, annars vet dom ju att vi pratar om dom och det dom kallas blir en riktning om man översätter det. Nu kunde jag inte hålla mig för skratt längre utan började skratta så att jag blev tvungen att lägga mig ner i Louis knä, när jag lugnat ner mig fick jag konstiga blickar av alla fem killarna.
-Okay, you gotta tell us what’s so funny and stop talking Swedish it sounds weird! Utbrast Harry, alla killar nickade och Mo la handen över min mun.
-NOOOO! Skrek hon och kollade panikslaget på mig vilket fick mig att börja skratta återigen, när jag slutat skratta för andra gången idag kollade jag på klockan.
-HELVETE! Mo vi ska vara i parken om 10 frickin minuter! Sa jag och Mo började genast stressa.
-What? Where are you going, are we so boring. Niall såg förvirrad ut medans orden lämnade hans mun.
-No, but we have to be in the park in like ten minutes.
-Okay, but why? Nu var det Liam som undrade och jag log mot honom.
-Football, what else! Svarade Mo innan jag ens hann öppna munnen.
Vi hoppade ur båset och sa hejdå till killarna innan vi sprang mot min bil och till parken, vi tog upp taket och bytte snabbt om i bilen innan vi sprang ut till laget som redan stod vid planen och väntade på oss.
-Sorry we’re late, we just ate and… forgot the time. Sa Mo och sneglade mot Paul som hon gillat sedan typ forever, hon vågade troligtvis inte säga att vi träffat killarna och han skulle ta det på fel sätt och tro att hon inte var singel. Precis när jag tänker den tanken hör vi hur en bil tutar bakom oss och jag ser hur Cara och Carla kommer springandes iklädda små minikjolar och toppar som knappt täcker brösten, deras cheerleading uniform. Cara springer fram till Jacob som hon dejtar sen ett halvår tillbaka och till min stora förvåning ser jag hur Paul går fram till Carla och kysser henne, under hela kyssen stirrar Carla mot Mo som för att få en bekräftelse om att hon var svartsjuk. C&C visste om Mo’s crush på Paul eftersom dom tjuvlyssnat på oss och detta var lågt, jag sneglade mot Mo men hon är jävligt bra på teater och höll ett fint pokerface vilket fick Carla att bli irriterad.
-LET’S PLAY! Skrek jag medans jag sprang fram till Luke och tog bollen ifrån honom och det tog inte långt tid innan han satte fart efter oss. När jag och Luke slutat fjanta oss en stund senare delade vi upp oss i lag och spelade medans C&C stod i jämte planen och lekte cheerleaders.
-WE WON! OH YEAH!!!skrek jag mot Luke när mitt lag vunnit för fjärde gången i rad.
-I’m done, I don’t wanna play against her anymore! God help me! Utbrast Luke överdramatiskt och la sig ner på marken, jag slängde en blick mot Mo och vi började genast asgarva och C&C gav oss bitchblickar.
-Why are you always so lame, that wasn’t even funny! Sa Carla medans hon klänger otroligt mycket på en obekväm Paul,
-Yhea, you are embarassing! Fortsatte Cara och kramade om Jacob som knuffade till henne lite let.
-Relax babe!sa han innan han kysste henne och de båda paren går iväg mot bilarna.
-OH, I hate them they are just so..so bitchy! Grow up, will you?! Det sista nästan skrek Mo åt dom och fick mig och Luke att börja garva igen.
-And that’s the wise words of Mortisha Reud! Fick jag fram emellan skratten.
När vi alla lugnat ner oss bara satt vi på gräset och snackade om allt, så som vi alltid gjorde.
-Hey, Heart I think your phone is ringing. Sa Luke helt plötsligt, jag reste mig upp och drog fram den ur väskan.
-OMG! It’s Charlie!! Skrek jag av lycka!
-Charlie, babe! Oh I miss you like crazy, how’s everything going over in Australia?
-HEART! BESTIE! I miss you too so much, It’s going good I teach people how to surf as usual!
-Something new happened since last time we spoke?
-Yhea, I died my hair back to blonde and cut it shorter! You?
-You did what?! I told you that you would wanna go back to blonde, like me! Haha, oh I live next doors to One Direction!
-What, that’s cool! Tell them I said hi, don’t ask why!
-HAHA, fun!
-Well, gotta go. Duty is calling!
-Bye, love you!
-Love you too!
Jag tittade på klockan när jag ändå hade mobilen uppe, shit klockan var redan åtta.
-Mo, time to go home! Hey Luke I’ll give you a ride home too, since you live on the same street as Mo that’s not a problem! Ropade jag mot de båda och började gå upp mot bilen.
Vi satte oss i bilen och jag satte på radion, Jessie J Who you are spelades. Vi sjöng med och när låten var slut skruvade Luke ner volymen.
-Seriously Heart, you have to do something about your voice. It’s amazing! Utbrast han och kollade mig i ögonen så gott han kunde eftersom jag hade ögonen på vägen.
-Haha, look who’s beeing funny! Svarade jag i ett försök att skämta bort det hela, sanningen var att jag älskade att sjunga men jag hade en sån fruktansvärd scenskräck.
-I’m beeing dead serious, think about it! Sa Luke innan han tillsammans med Mo hoppade ur bilen när jag stannat utanför Mo’s hus.
-Thanks for the ride, love you! Skrek han när han börjat gå mot sitt hus.
-Anytime! Love you too! Skrek jag tillbaka innan jag vände mig mot Mo som gav mig en snabb kram innan hon började gå upp mot sin dörr.
-Talk to you later babe, love you! Sa hon innan hon öppnade dörren och klev in.
-Love you too! Skrek jag till henne innan hon snabbt stängde igen dörren.
När jag äntligen kom hem märkte jag till min stora förvåning att dörren var låst, borde inte mamma och pappa vara hemma nu tänkte jag. Jag låste upp och hittade en lapp på hallbyrån där den alltid låg om de var borta.
”Snabb resa till Frankrike för photoshoot med ingen mindre än Tyra Banks. Din pappa följde med, det  finns pengar på ditt kort. Ring om det är något, älskar dej /Puss Mamma.”
Jag suckade, det var ofta mamma gjorde impulsresor runt om Europa över en natt men det var lite jobbigt. Jag vaknade ur mina tankar av att min mobil pep till, sms från Zayn? När fick han mitt nummer och jag hans? Jag öppnade det och läste det snabbt.
”Hello Heart, it’s Zayn like it said on the screen ;). Well really it’s Louis too and the other boys aswell… Well we were wondering if we could do something we would love to get to know you better Ms…… Well awkward! No one knows your last name here so let’s say Ms.Heart! ANSWEEEEER! /1D”
Jag skrattade lite och knappade in ett snabbt svar.
”Hello boooooys! How did you get my number, and I yours? Whatever, you can come over if you want to i’m home alone and it sucks  will be all night aswell… Movie night? It’s Weller, Heart Weller! See what I did there, yeah I like James Bond he’s cool!!!!!!!! I AM ANSWERING!!!!! /<3”
Efter bara någon minut knackade det på dörren och jag hann inte ens in i hallen innan Louis kom inspringandes och slängde sig i soffan. Efter honom kom resten av killarna och två tjejer, jag log mot dom och fick snabba och oväntade kramar av killarna innan jag vände mig om mot tjejerna.
-I’m Eleanor, Louis’s girlfriend but call me El. Sa hon med brunt rakt hår och kramade om mig lite snabbt jag log mot henne innan jag vände mig mot den andra tjejen.
-Danielle, Liam’s girlfriend and you can call me Dani. Sa hon och satte några av hennes lockiga hårstrån bakom örat innan även hon gav mig en snabb kram.
-I’m Heart, nice to meet you! Svarade jag och gick fram till hyllan med våra filmer där killarna redan stod och trängdes. Dom valde skräckfilmer och jag skrattade lite åt dom, jag var inte särskilt känslig för skräckfilmer men det visste ju inte dom.
Efter dom två första filmerna bestämde killarna att vi skulle kolla på en komedi, Danielle och Eleanor sov med huvuna lutade mot varandra.
-You seriously thought those movies were scary? Don’t be such girls! Sa jag med en retsam ton och slog till Harry och Niall på axeln.
-You didn’t? Utbrast Zayn förvånat.
-Nope! Svarade jag och mer minns jag inte men när jag vaknade igen låg jag i min säng, jag gick ut till vardagsrummet och hittade alla killarna sovandes på varandra men jag hörde Eleanor och Danielle ute i köket.
-Good morning girls! Sa jag och log åt hur dom båda som stått med ryggen vänd mot dörren, hoppade till.
-You scared the crap out of me! Utbrast Eleanor och jag garvade medans Danielle stod bredvid henne och försökte andas normalt igen.
-Sorry about just falling asleep like that, all of us. I mean it’s your apartment! Sa Dani efter en stund.
-What? No! It’s totally fine you are my friends, my things are your things as long as you don’t steal them. Svarade jag och blinkade mot henne, både hon och El började skratta och efter en stund låg vi alla och vred oss av garv på golvet. Egentligen vet jag inte vad som var kul men det var sån jag var och lyckligtvis verkade dom vara det också.
-What the hell are you guys doing? Jag tittade upp och mötte fem förvånade ansikten och jag satte mig upp men blev genast yr och la mig ner igen.
-TO QUICK, TO QUICK! Ropade jag och killarna skrattade lite innan jag hörde hur de satte sig ner vid bordet. El och Dani satte sig i jämte dom och efter en liten stund reste jag mig med men jag ställde mig vid spisen.
-Okay, so who wants pancakes? Frågade jag och killarna blev helt galna.
-WOW, someone likes pancakes. Sa jag och drog upp mobilen och skickade iväg ett snabbt sms till Mo eftersom hon blir sur om jag inte bjuder över henne när jag gör pannkakor, vad än klockan är.
Jag började steka pannkakorna och efter ett tag hörde jag hur dörren smälldes upp och en jacka som slängdes på golvet.
-PANNKAKOR! AAAAAAAHHH!!!!!!!!! Skrek hon och sprang in i köket och hoppade upp på min rygg.
-Ugh, we’re not alone! Sa jag och nickade med huvudet bak mot bordet där alla satt med småchockade miner och Mo vände sitt huvud mot dom.
-Hello my name is Mo. Sa hon som att det hon precis gjort varit fullt normalt. Hon hoppade ner från min rygg och satte sig rakt ner i Harrys knä eftersom att det inte fanns någon stol, Harry såg förvånad ut medans jag bara skrattade och Mo såg helt oberörd ut.
-She does that, she’s not normal. AT ALL! Sa jag och log mot honom och killarna började skratta lite smått medans Dani och El än en gång låg på golvet.
-What’s so funny? Frågade Mo efter ett tag och jag log mot henne.
-You… hon avbröt mig
-SHUT UP YO ARE BURNING MY PANCAKES!! Skrek hon och fick ett panikartat ansiktsuttryck, jag suckade. Mo d

Movie night and pancakes.


Jag vaknade nästa morgon av att någon ringde på dörren, jag slängde en blick på klockan 07.00 stod den på och jag suckade. Vi var lediga idag och jag skulle till parken och spela fotboll med laget senare men jag tänkte ha sovmorgon först men det fick jag ju såklart inte. Jag satte upp mitt hår i en slarvid bulle mitt på huvudet och kollade mig i spegeln, jag hade på mig ett par rosa spetstrosor och en stor tröja och ärligt jag orkade inte byta om så jag gick och öppnade dörren iklädd bara det. När jag väl ryckt upp dörren med en trött och irriterad suck blev jag smått förvånad över vad jag såg, utanför stod Zayn och Liam och de skrattade när de såg hur jag såg ut.
-What, I don’t have any school today and it’s like seven in the morning. Not everybody can be good looking in the morning. Sa jag medans jag öppnade dörren för att släppa in dom. Att de flyttat in bredvid mig hade jag förstått men jag trodde inte att de skulle komma och ringa på tidigt på morgonen bara för det.
-Well, we’re going to the studio but we thought that you might want this back! Sa Zayn och räckte fram min vita iphone.
-Oh my god, thank you soo much! Sa jag och tog emot telefonen innan jag flashade ett snabbt leende mot dom,
-Well I guess you better go than so that the other boys don’t have to wait. Fortsatte jag sedan och dom skrattade lite lätt.
-Yeah but we’ll see you around… började Liam.
-Heart, fyllde jag i och log mot honom.
-Wow nice name, I’m…
-Liam and that’s Zayn, well it’s kind of hard to miss that. Avbröt jag honom och dom skrattade, herregud jag är väl inte direkt rolig eller tänkte jag.
-Well bye.
Jag stängde igen dörren efterdom och gick upp till mitt rum igen, jag visste att jag inte skulle kunna somna om så jag bestämde mig för att gå ut och springa. Jag bytte om lite snabbt och satte upp mitt långa blonda hår i en hög tofs och satte på musik på telefonen innan jag låste, sprang ner för trapporna och ut ur huset.
När jag varit ute och sprungit någon timme gick jag hem och duschade innan jag ringde Mo och vi bestämde oss för att käka något innan vi stack och spelade fotboll. Jag bytte om till en röd bandeu topp, ett vitt linne och ett par svarta shorts och jag stoppade i plånboken, mobilen, nycklarna och allt annat nödvändigt i min svarta frans väska innan jag satte upp håret i en ny tofs som nu vart lite smålockig eftersom att jag precis duschat. Jag gick ner till min bil och började köra mot Mo’s hus, hon stod och väntade utanför hennes hus. Jag fällde ner taket och satte på radion innan vi började åka in mot stan, vinden blåste i vårat hår och vi sjöng med till låtarna som spelades medans folk stirrade på oss som att vi var helt sjuka i huvudet. Vi parkerade och styrde stegen mot Nandos eftersom att vi inte ätit där på jätte länge och det är Mo’s favorit ställe.
-Åh, Nandos jag har saknat dig så jävla mycket! utbrister Mo när vi står vid dörrarna, jag skrattar högt åt henne innan hon drar med mig in genom dörrarna och rakt till ett bord.
-Wohoo, kyckling it is! halvskriker hon efter en stunds tittande på menyn, vi får många konstiga blickar eftersom att hon blandade både svenska och engelska. Jag skrattade än en gång åt henne medans hon försökte få en servitörs uppmärksamhet, det var en ung kille max 20 så hon tryckte upp brösten lite med armarna och när han såg henne skyndade han sig genast till vårat bord och vi beställde. När han gått garvade vi länge åt hur han såg ut när han skyndade sig fram till vårat bord. Efter kanske en kvart fick vi maten och vi högg in, åååh jag älskar deras kyckling tänkte jag medans jag långt bak i huvudet registrerade att dörrklockan ringde och att någon klev in men för ovanlighetens skull kollade jag inte upp mot dörren utan fokuserade på min kyckling. Det var inte förrens jag hörde ett högt EEY som jag tittade upp, Mo verkade också ha märkt det och vi båda tittade upp.
-Heart, is that you? It is HEARTYY! Skrek Louis medans han sprang fram till vårt bord.
-Hi Louis, hi guys. Wait, what did you just call me? Jag tittade upp på Louis som kollade på mig med en helt seriös blick.
-I called you HEARTYY, daah! Sa han och försökte låta så tjejig som möjligt medans jag flyttade in längre in i båset så att han och killarna kunde sätta sig ner.
-Please, never again Louis. Sa jag och kollade på honom med hunsvalpsblicken, han suckade och nickade motvilligt innan han släppte ut ett svagt okey.
-Eeehm, Heart varför sa du inte att du var vän med en riktning? Sa Mo efter en stunds tystnad,
-En riktning? Jag höjde mitt ena ögonbryn och hon log lite mot mig innan hon fortsatte.
-Ja, annars vet dom ju att vi pratar om dom och det dom kallas blir en riktning om man översätter det. Nu kunde jag inte hålla mig för skratt längre utan började skratta så att jag blev tvungen att lägga mig ner i Louis knä, när jag lugnat ner mig fick jag konstiga blickar av alla fem killarna.
-Okay, you gotta tell us what’s so funny and stop talking Swedish it sounds weird! Utbrast Harry, alla killar nickade och Mo la handen över min mun.
-NOOOO! Skrek hon och kollade panikslaget på mig vilket fick mig att börja skratta återigen, när jag slutat skratta för andra gången idag kollade jag på klockan.
-HELVETE! Mo vi ska vara i parken om 10 frickin minuter! Sa jag och Mo började genast stressa.
-What? Where are you going, are we so boring. Niall såg förvirrad ut medans orden lämnade hans mun.
-No, but we have to be in the park in like ten minutes.
-Okay, but why? Nu var det Liam som undrade och jag log mot honom.
-Football, what else! Svarade Mo innan jag ens hann öppna munnen.
Vi hoppade ur båset och sa hejdå till killarna innan vi sprang mot min bil och till parken, vi tog upp taket och bytte snabbt om i bilen innan vi sprang ut till Paul, Jacob och Luke som redan stod vid planen och väntade på oss.
-Sorry we’re late, we just ate and… forgot the time. Sa Mo och sneglade mot Paul som hon gillat sedan typ forever, hon vågade troligtvis inte säga att vi träffat killarna och han skulle ta det på fel sätt och tro att hon inte var singel. Precis när jag tänker den tanken hör vi hur en bil tutar bakom oss och jag ser hur Cara och Carla kommer springandes iklädda små minikjolar och toppar som knappt täcker brösten, deras cheerleading uniform. Cara springer fram till Jacob som hon dejtar sen ett halvår tillbaka och till min stora förvåning ser jag hur Paul går fram till Carla och kysser henne, under hela kyssen stirrar Carla mot Mo som för att få en bekräftelse om att hon var svartsjuk. C&C visste om Mo’s crush på Paul eftersom dom tjuvlyssnat på oss och detta var lågt, jag sneglade mot Mo men hon är jävligt bra på teater och höll ett fint pokerface vilket fick Carla att bli irriterad.
-LET’S PLAY! Skrek jag medans jag sprang fram till Luke och tog bollen ifrån honom och det tog inte långt tid innan han satte fart efter oss. När jag och Luke slutat fjanta oss en stund senare delade vi upp oss i lag och spelade medans C&C stod i jämte planen och lekte cheerleaders.
-WE WON! OH YEAH!!!skrek jag mot Luke när mitt lag vunnit för fjärde gången i rad.
-I’m done, I don’t wanna play against her anymore! God help me! Utbrast Luke överdramatiskt och la sig ner på marken, jag slängde en blick mot Mo och vi började genast asgarva och C&C gav oss bitchblickar.
-Why are you always so lame, that wasn’t even funny! Sa Carla medans hon klänger otroligt mycket på en obekväm Paul,
-Yhea, you are embarassing! Fortsatte Cara och kramade om Jacob som knuffade till henne lite let.
-Relax babe!sa han innan han kysste henne och de båda paren går iväg mot bilarna.
-OH, I hate them they are just so..so bitchy! Grow up, will you?! Det sista nästan skrek Mo åt dom och fick mig och Luke att börja garva igen.
-And that’s the wise words of Mortisha Reud! Fick jag fram emellan skratten.
När vi alla lugnat ner oss bara satt vi på gräset och snackade om allt, så som vi alltid gjorde.Luke, jag och Mo är jätte bra vänner och han är en av dom härligaste killarna jag någonsin träffat!
-Hey, Heart I think your phone is ringing. Sa Luke helt plötsligt, jag reste mig upp och drog fram den ur väskan.
-OMG! It’s Charlie!! Skrek jag av lycka!
-Charlie, babe! Oh I miss you like crazy, how’s everything going over in Australia?
-HEART! BESTIE! I miss you too so much, It’s going good I teach people how to surf as usual!
-Something new happened since last time we spoke?
-Yhea, I died my hair back to blonde and cut it shorter! You?
-You did what?! I told you that you would wanna go back to blonde, like me! Haha, oh I live next doors to One Direction!
-What, that’s cool! Tell them I said hi, don’t ask why!
-HAHA, fun!
-Well, gotta go. Duty is calling!
-Bye, love you!
-Love you too!
Jag tittade på klockan när jag ändå hade mobilen uppe, shit klockan var redan åtta.
-Mo, time to go home! Hey Luke I’ll give you a ride home too, since you live on the same street as Mo so that’s not a problem! Ropade jag mot de båda och började gå upp mot bilen.
Vi satte oss i bilen och jag satte på radion, Jessie J Who you are spelades. Vi sjöng med och när låten var slut skruvade Luke ner volymen.
-Seriously Heart, you have to do something about your voice. It’s amazing! Utbrast han och kollade mig i ögonen så gott han kunde eftersom jag hade ögonen på vägen.
-Haha, look who’s beeing funny! Svarade jag i ett försök att skämta bort det hela, sanningen var att jag älskade att sjunga men jag hade en sån fruktansvärd scenskräck.
-I’m beeing dead serious, think about it! Sa Luke innan han tillsammans med Mo hoppade ur bilen när jag stannat utanför Mo’s hus.
-Thanks for the ride, love you! Skrek han när han börjat gå mot sitt hus.
-Anytime! Love you too! Skrek jag tillbaka innan jag vände mig mot Mo som gav mig en snabb kram innan hon började gå upp mot sin dörr.
-Talk to you later babe, love you! Sa hon innan hon öppnade dörren och klev in.
-Love you too! Skrek jag till henne innan hon snabbt stängde igen dörren.
När jag äntligen kom hem märkte jag till min stora förvåning att dörren var låst, borde inte mamma och pappa vara hemma nu tänkte jag. Jag låste upp och hittade en lapp på hallbyrån där den alltid låg om de var borta.
”Snabb resa till Frankrike för photoshoot med ingen mindre än Tyra Banks. Din pappa följde med, det  finns pengar på ditt kort. Ring om det är något, älskar dej /Puss Mamma.”
Jag suckade, det var ofta mamma gjorde impulsresor runt om Europa över en natt men det var lite jobbigt. Jag vaknade ur mina tankar av att min mobil pep till, sms från Zayn? När fick han mitt nummer och jag hans? Jag öppnade det och läste det snabbt.
”Hello Heart, it’s Zayn like it said on the screen ;). Well really it’s Louis too and the other boys aswell… Well we were wondering if we could do something we would love to get to know you better Ms…… Well awkward! No one knows your last name here so let’s say Ms.Heart! ANSWEEEEER! /1D”
Jag skrattade lite och knappade in ett snabbt svar.
”Hello boooooys! How did you get my number, and I yours? Whatever, you can come over if you want to i’m home alone and it sucks :( will be all night aswell… Movie night? It’s Weller, Heart Weller! See what I did there, yeah I like James Bond he’s cool!!!!!!!! I AM ANSWERING!!!!! /<3”
"We put it into your phone before we gave it back to you. All of ours! See you soon /1D"
Efter bara någon minut knackade det på dörren och jag hann inte ens in i hallen innan Louis kom inspringandes och slängde sig i soffan. Efter honom kom resten av killarna och två tjejer, jag log mot dom och fick snabba och oväntade kramar av killarna innan jag vände mig om mot tjejerna.
-I’m Eleanor, Louis’s girlfriend but call me El. Sa hon med brunt rakt hår och kramade om mig lite snabbt jag log mot henne innan jag vände mig mot den andra tjejen.
-Danielle, Liam’s girlfriend and you can call me Dani. Sa hon och satte några av hennes lockiga hårstrån bakom örat innan även hon gav mig en snabb kram.
-I’m Heart, nice to meet you! Svarade jag och gick fram till hyllan med våra filmer där killarna redan stod och trängdes. Dom valde skräckfilmer och jag skrattade lite åt dom, jag var inte särskilt känslig för skräckfilmer men det visste ju inte dom.
Efter den första filmen bestämde killarna att vi skulle kolla på en komedi, Danielle och Eleanor sov med huvudna lutade mot varandra.
-You seriously thought that movies were scary? Don’t be such girls! Sa jag med en retsam ton och slog till Harry och Niall på axeln.
-You didn’t? Utbrast Zayn förvånat.
-Nope! Svarade jag och mer minns jag inte men när jag vaknade igen låg jag i min säng, jag gick ut till vardagsrummet och hittade alla killarna sovandes på varandra men jag hörde Eleanor och Danielle ute i köket.
-Good morning girls! Sa jag och log åt hur dom båda som stått med ryggen vänd mot dörren, hoppade till.
-You scared the crap out of me! Utbrast Eleanor och jag garvade medans Danielle stod bredvid henne och försökte andas normalt igen.
-Sorry about just falling asleep like that, all of us. I mean it’s your apartment! Sa Dani efter en stund.
-What? No! It’s totally fine you are my friends, my things are your things as long as you don’t steal them. Svarade jag och blinkade mot henne, både hon och El började skratta och efter en stund låg vi alla och vred oss av garv på golvet. Egentligen vet jag inte vad som var kul men det var sån jag var och lyckligtvis verkade dom vara det också.
-What the hell are you guys doing? Jag tittade upp och mötte fem förvånade ansikten och jag satte mig upp men blev genast yr och la mig ner igen.
-TO QUICK, TO QUICK! Ropade jag och killarna skrattade lite innan jag hörde hur de satte sig ner vid bordet. El och Dani satte sig i jämte dom och efter en liten stund reste jag mig med men jag ställde mig vid spisen.
-Okay, so who wants pancakes? Frågade jag och killarna blev helt galna.
-WOW, someone likes pancakes. Sa jag och drog upp mobilen och skickade iväg ett snabbt sms till Mo eftersom hon blir sur om jag inte bjuder över henne när jag gör pannkakor, vad än klockan är.
Jag började steka pannkakorna och efter ett tag hörde jag hur dörren smälldes upp och en jacka som slängdes på golvet.
-PANNKAKOR! AAAAAAAHHH!!!!!!!!! Skrek hon och sprang in i köket och hoppade upp på min rygg.
-Ugh, we’re not alone! Sa jag och nickade med huvudet bak mot bordet där alla satt med småchockade miner och Mo vände sitt huvud mot dom.
-Hello my name is Mo. Sa hon som att det hon precis gjort varit fullt normalt. Hon hoppade ner från min rygg och satte sig rakt ner i Harrys knä eftersom att det inte fanns någon stol, Harry såg förvånad ut medans jag bara skrattade och Mo såg helt oberörd ut.
-She does that, she’s not normal. AT ALL! Sa jag och log mot honom och killarna började skratta lite smått medans Dani och El än en gång låg på golvet.
-What’s so funny? Frågade Mo efter ett tag och jag log mot henne.
-You… hon avbröt mig
-SHUT UP YO ARE BURNING MY PANCAKES!! Skrek hon och fick ett panikartat ansiktsuttryck, jag suckade.
Mo då…

Mitt första kapitel, ah borde egentligen sova nu eftersom det är skola imon men jag kände mig lite tvingad till att skriva klart detta eftersom att det borde kommit ut för länge sedan. Jag fick dåligt samvete helt enkelt...!


Men ge mig feedback då!

/Olivia.

Detta kapitlet var skrivet av Olivia och hon vill ha feedback på vad hon kan förbättra!
Kommentera!!


Frågor, kommentera eller skicka iväg ett mail till mailadressen som står längst ner i menyn!


/Embla, Izabella & Olivia.Kommentarer


Eliin

Grymt bra. Vill läsa meeeeer!:)

My !! <3

Heeeeej. Ollie du sa att jag skulle komentera så .. <3

Helenaaaa <3

heeej goodiegood :P <3

Svar: Tjena! ;Dx
/Olivia.
eionovels.blogg.se

Anonym

heeej goodiegood :P <3

Svar: Tjena ;Dx
/Olivia.
eionovels.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag kan se)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau