Tear us apart. Kapitel 30. SISTA KAPITLET!!


"Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met."

     
Previously:
-I love them, but I don’t think I can afford them. You don’t have much money as a student. Remember. Sa hon med ett leende och jag log mot henne.
-I’ll buy them for you. As a welcome gift. Sort of. Sa jag och hon skakade på huvudet.
-I can’t ask you to do that! Protesterade hon men jag tog skorna ifrån henne och gick mot kassan men vände mig om när jag bara gått en bit.
-You didn’t ask me. I offered! Sen gick jag återigen mot kassan. Jag betalade skorna och gick sedan till tjejerna som nu stod utanför affären och väntade. Jag räckte Hannah påsen med ett leende.
-Welcome to the family Hannah!

 
Fyra månader senare:
 

-I were drunk! Skrek Zayn och jag fnös.
-I don’t care if you were drunk or not. You went out and brought back some girl to our apartment and you were obviously planning on sleeping with her! Skrek jag ilsket tillbaka.
-I didn’t know what I was doing! Han gjorde allt för att jag skulle förlåta honom men jag kunde inte, speciellt inte efter allt som hänt med min pappa.
-I can’t do this Zayn. I love you, but we’re over. For real! Sa jag och han kollade på mig med ledsna ögon.
-Please, Heart don’t leave me. Babe. I love you! Jag hade lämnat vår lägenhet men han skrek ut orden i trapphuset. Jag sprang ner för trapporna, med tårarna rinnandes nerför kinderna , och ignorerade hans ord.
-I love you! Var det sista jag hörde innan jag äntligen kom ut på gatan där jag sjönk ihop mot väggen. Jag bad till gud att det inte skulle komma någon fotograf eller något fan. Det gjorde det inte heller, men någon kom. Liam.
-Heart? Hey, are you okay? Liam lät otroligt orolig och jag lyfte på huvudet som legat i mitt knä. Jag skakade på huvudet och tittade upp på honom. Fullt medveten om att han nu skulle veta att jag gråtit.
-Oh my god, Heart! Has something happened, where’s Zayn? Frågade han och satte sig på huk bredvid mig.
-We broke up. He cheated on me! Hulkade jag fram och Liam drog in ett chockat andetag.
-He did what? Oh, sweetie. Let’s get you inside! Han hjälpte mig upp ifrån marken och upp till hans och Danielles lägenhet. Han öppnade dörren och den välbekanta doften av Danielle och Liams parfymer träffade mig. Vi gick in i vardagsrummet där Liam satte oss ner i soffan. Han drog in mig, som börjat gråta igen, i sin famn och vaggade mig tröstande fram och tillbaka. Vi satt så en stund innan Danielles röst spred sig i lägenheten, jag grät inte alls lika häftigt längre men några tårar lämnade fortfarande mina ögon.
-Hey babe! Ropade hon och klev in i vardagsrummet.
-Heart? Oh my god are you alright? Frågade hon och var snabbt framme vid mig. Liam besparade mig att uttala dom jobbiga orden igen utan förklarade själv situationen för Danielle.
-She and Zayn broke up, he cheated on her! Sa han och Dani lutade sig in och kramade om mig.
-Oh babe, that’s terrible! Sa hon och jag hörde att hon menade det.
-I just wanna sleep. Viskade jag och Liam bar mig till deras gästrum.
-You know I can still walk! Sa jag med ett halvt leende. Han gav mig ett likadant leende tillbaka och lämnade sedan rummet. Efter inte alls lång tid så föll jag in i djup sömn.

 

8 månader senare:

 

Jag drog fram det sista albumet ur hyllan och öppnade upp den för att mötas utav en av mina absoluta favorit bilder på gänget. Gänget, alltså Mo, Eleanor, Dani, Hannah och killarna, var inte detsamma längre. Kanske med tanke på att Mo flyttat till USA för att studera eller att jag och Zayn inte längre kunde föra en konversation med varandra, inte för att vi försökt. Jag drog tummen över bilden innan jag la ur den och i högen med bilder som skulle upp på min nymålade vägg. Tillsammans med den bilden låg i högen alla bilder på Mo och mig som jag skulle sätta ihop till ett collage. Jag saknade henne något enormt men jag visste att hon gjorde det bästa möjliga för henne. Hon hade börjat plugga på ett college i USA efter att hon fått ett fotbolls stipendium dit. Vi båda hade faktiskt fått det men jag hade valt att stanna i England med Zayn, även om han inte höll mig kvar här längre så ville jag inte åka. Jag var inte redo att lämna England! I alla fall, tillbaka till bilderna. Jag hade rensat igenom mina åtta proppfyllda fotoalbum och sorterat alla bilder. Sådana som ska upp på väggen - sådana som ska sättas in i albumen igen, lite mer organiserat, och bilder på Zayn eller Zayn och mig. Dom åkte ner i en kartong. Jag hade inte styrka nog att slänga dom för jag ville ha kvar minnena, eller så var det för att jag fortfarande älskade honom, men jag kör på minnena. Jag la ner den sista bilden utav honom i kartongen precis när min telefon plingade till.

 

From: Danielle!
Hey! Taylor’s birthday party is on tomorrow. You’re coming right? Though I think Zayn and Perrie will be there…

 

Zayn och Perrie. Perrie Edwards, tjejen han var otrogen mot mig med. Hans nuvarande flickvän. Jag vet inte vad som gjorde mig mest upprörd, det faktum att han var otrogen med mig eller det faktum att han dejtar tjejen nu. Jag tänkte i alla fall inte låta dom hindra mig från att fira min lilla favorit tjej.

 

To: Danielle!
Hi! Of course I’m coming, I don’t care if they’re gonna be there or at least I’m not gonna let them stop me from celebrating Tay!! Xoxo

 

Jag reste mig upp ifrån golvet och gick fram till min garderob för att leta fram något snyggt att ha på mig, för två anledningar. Ett; Man vill se fin ut när man ska på kalas och Två; En stor liten del utav mig vill visa Zayn vad han går miste av. Vi har ju faktiskt inte träffas på nästan 10 månader, vi hade bara träffat enstaka gånger efter uppbrottet men sen hade han slutat umgås med killarna nästan helt och bara umgåtts med Perrie. Något som gjorde mig extremt irriterad, dom är dina bröder -skärp till dig! Om jag bara kunde säga det till honom, vem vet. Kanske fick jag nog med mod att göra det på kalaset! Jag valde en gul topp, en mönstrad kjol, en rosa kavaj, min kuvert väska som matchade kjolen och mina absoluta favoritskor just nu. Jag la fram allt på fåtöljen, som stod bredvid garderoben, så att det skulle vara enkelt att klä på sig imorgon och jag skulle inte behöva stressa. Jag gick sedan och la mig, klockan var trotsallt närmare midnatt och jag skulle behöva köpa en present till Taylor innan kalaset imorgon.

 

Jag klev in igenom den öppna dörren och möttes av Nialls höga skratt. Gud vad jag hade saknat honom. Jag hade saknat alla killarna, dom hade varit på turné i två månader, till och med Zayn men det behövde ingen veta. Jag tassade vidare in till vardagsrummet där Niall satt i soffan med ett stort och stolt leende, kollandes på Hannah som i sin tur satt och spelade på pianot. Hannah hade förövrigt färgat sitt hår mörkbrunt och hon var skitsnygg, jag hade i och för sig också färgat mitt hår mörkbrunt med henne men hon var fortfarande skitsnygg!
-Having fun? Frågade jag och dom båda vände blickarna mot mitt håll.
-Heart? Frågade Niall och kom gick fram mot mig.
-Hi Niall! Log jag stort och hans leende växte.
-You’ve dyed your hair aswell! Sa han och drog in mig i en mysig kram. En sån kram bara Niall kan ge.
-I missed you Ireland! Erkände jag och kände hur han log.
-I missed you too Sweden! Jag flinade åt våra sjukt dryga smeknamn på varandra och släppte sedan taget om Niall för att ge Hannah en kram med.
-Where’s the birthday girl? Frågade jag och de pekade ut mot skogen.
-They wanted to take some pictures, you can put your gift next to ours on the table and wait with us! Sa Hannah och lutade sig mot Nialls axel.
-Copied! Sa jag larvigt och gick emot bordet hon pekat på, för att lämna min present. Precis när jag ställt ner min påse hörde jag ett bekant skratt och jag såg världens sötaste tjej kliva in igenom dörren.
-Heart!! Ropade hon när hon fick syn på mig och jag satte mig på huk.
-Taaayloor! Ropade jag tillbaka och snurrade runt henne efter att jag ställt mig upp stadigt på mina klackar. Hon skrattade och slängde armarna om min hals.
-Hi Heart! Log Danielle och gav mig, och Taylor, en kram innan hon lät Liam göra samma sak.
-How are you?  Frågade Liam och jag log mot honom.
-I’m really good thanks, you? Frågade jag och skrattade åt hur formella vi plötsligt blivit.
-I’m great, good to be ba…! Han hann inte avsluta meningen innan vi hörde att mer folk kom ute i hallen. Tydligen så var det bara vi i ”gänget”, inklusive Z&P, som skulle fira Tay idag.
-Happy birthday! Sjöng Harry när han rundade hörnet och jag släppte ner Taylor så att hon kunde springa fram till honom. Han gav henne ett paket och hon sprang iväg ut i hallen för att hälsa på dom andra. Harry fick nu syn på mig och sprack upp i ett leende.
-Well hello stranger! Skämtade han och gav mig en kram.
-Hi there curly! Kontrade jag och han skrattade.
-Loving the change! Berömde han och tog upp en slinga för att studera min nuvarande hårfärg.
-Thanks, but it’s not gonna change even if you keep staring at it! Han lipade mot mig och vi började sedan låtsas bråka. Vi avbröts av att Zayn kom ingåendes med Taylor i famnen och Perrie efter sig. Tydligen så var inte Taylor så förtjust i Perrie heller, jag vet att det inte borde, men det gjorde mig glad.
-Hello! Hälsade Zayn och Perrie bara höjde handen i en, oh so awkward, liten vink innan hon krokade in sin arm i Zayns. Oh nej, klängig flickvän! Tänkte jag och flinade åt tanken. Vi andra hälsade tillbaka med små hi, hello och hey. Jag började sedan något slags grimage krig med Tay, jag vann, och hon hoppade ur Zayns famn och fram till mig. Mig som nu satt på huk, kämpandes med att hålla balansen på mina klackar.
-Monster. Viskade hon och skrattade lågt.
-You’re a little monster! Kontrade jag och bar upp henne.
-Wanna see what I got for my birthday from mummy and daddy? Frågade hon och jag nickade.
-It’s in my room! Sa hon och hoppade ur min famn och sprang mot sitt rum. Jag la min väska på soffbordet och gick sedan efter henne. På vägen passerade jag Zayn och Perrie och jag kände blickarna i ryggen. Perrie’s avundsjuka samt oroliga blick och Zayn’s… jag vet inte vad det var faktiskt!
-HEART?! Ropade Tay och jag skrattade.
-COMING! Sjöng jag och hon skrattade! Hon visade mig sina presenter och jag log åt hur entusiastisk hon var över dom. Det var allt från en liten ögonskuggepalett till en DVD till en barbie docka. Så länge hon var lycklig!

 

-FOOD! Danielles röst ekade igenom lägenheten och jag och Taylor lämnade hennes rum för att, ja äta. Jag såg till min lycka att undertiden jag varit borta så hade Louis och Eleanor kommit. Jag tjöt till av lycka och sprang fram till El som jag inte träffat eftersom hon varit med på HELA turnen.
-Eleanor!! Ropade jag och slängde mig i hennes famn.
-Heart!! Ropade hon tillbaka och kramade om mig, hårt.
-I missed you bitch! Sa jag.
-Missed you too loser! Sa hon tillbaka och vi avslutade kramen. Lagom till att jag skulle bli upplyft av Louis.
-HOLY COW!! Skrek jag och hörde hur Tay tjöt av skratt.
-LET ME DOWN LOUIS!! Bad jag och det gjorde han. Men bara för att dra in mig i en kram. Inte mig emot!!
-I missed you too Louis. You know that! Sa jag roat och han nickade.
-I missed you Hearty. Sa han och jag sparkade till honom lätt på benet.
-I might be wearing heels but I’m still faster than you! Varnade jag och han nickade.
-True! Han släppte mig ur kramen och vi satte oss ner för att äta.

 

-Happy birthday dear Taylooooor! Happy birthday to you!! Vi avslutade sången med en applåd när Taylor blåste ut ljuset på tårtan och klappade sina små händer.
-Happy birthday baby! Liam lutade sig ner och kysste sin dotter på huvudet. Danielle hade undertiden skurit upp en bit tårta år födelsebarnet som hon gav henne. Den lilla ettåringen tryckte ner händerna i tårtan, skrattandes, och kasta sedan iväg den. Rakt på Zayn och Perrie! Jag försökte hålla mig för skratt men efter en blick av Niall, som försökte göra samma sak, så brast det! Jag började asgarva åt deras tårtfyllda och chockade ansikten. Perrie började skrika och vifta med armarna, mer skratt, medans Zayn försökte behålla sitt straight face och inte garva. Han vände sig mot Perrie som hade ett roligt samt äcklat uttryck och han bröt ihop i asgarv. Han torkade bort lite tårta ifrån sitt ansikte och slängde det sedan mot Louis. Där bröt det ut, ett gigantiskt tårtkrig. Alla var med, utom Perrie som gått till toaletten och lämnat ilskna blickar på Zayn, Liam och Taylor var i ett lag medans alla andra var själva. Klackarna hade jag dumpat i ett försök att inte döda mig själv av att springa runt på dom. Just nu var det tyst, jag hade en tårtbit i handen och tittade utifrån mitt gömställe för att hitta någon att kasta den på. Någon meter bort stod Zayn. Bingo! Jag smög fram bakom honom och satte tårtan rakt i ansiktet på honom, han vände sig om och jag garvade åt hans chockade face.
-Oh my god!! Jag garvade för fullt och var tvungen att luta mig mot väggen så att jag skulle kunna stå upp.
-Your face was priceless! Jag kände inte alls av spänningen emellan Zayn och mig längre och det kändes bra. Trots det han gjorde fick detta mig att känna mig trygg.
-You thought that was funny huh? Frågade han med ett flin och jag nickade, fortfarande oförmögen att forma ord pågrund utav mitt skrattanfall.
-Well I think this is funny! Sa han och tryckte upp en bit tårta i mitt ansikte!
-ZAAAYYN! Skrek jag och han började garva och tog bort sin hand ifrån mitt ansikte.
-I can’t believe you just did that! Än en gång började jag garva efter att ha sett min egen spegelbild, I looked damn funny!
-What the hell Zayn? Hörde jag Perries ljusa stämma utbrista.
-What? Frågade han efter att han lyckats stoppa sitt skratt. Eller dämpat det i alla fall.
-That’s your ex girlfriend. Get away from her!! Befallde hon och jag tystnade. Mood breaker!!
-Perrie chill, we’re just having fun! Sa han och hon fnös.
-Too much fun I see! We’re leaving. Now! Hon vände ilsket på klacken och stampade ut i hallen och ut ur lägenheten.
-You’re not going after her? Frågade jag efter att Zayn stått kvar på samma plats och inte rört sig en millimeter.
-No, she’s getting on my nerves. I’m here for Taylor so I’m staying for Taylor. Sa han bestämt och jag log mot honom.
-I don’t care whatever happened between us, but I’m proud you just said that! Sa jag och klappade honom på axeln innan jag försiktigt gick ut i trädgården där dom andra nu satt.
-They left? Frågade Danielle mig.
-She left. Svarade Zayn som klev ut ur huset efter mig.
-Yeey! Ropade Taylor men tystnade sedan vid tanken om att det faktiskt var Zayns flickvän.
-Sorry. Mumlade hon med Zayn bara log.
-It’s okay Tay, I understand you! Sa han och vi båda slog oss ner vid dom andra.
-What do you mean? Frågade Louis, Zayn och han log ett snett leende.
-I’m sick of her bossing me around. Sa han och ryckte på axlarna.
-Then do something about it. We want the old Zayn back! Sa Harry och la armen om honom.
-The Zayn who’s right here, right now! Fortsatte han och knuffade skämtsamt till honom isidan.

 

Jag satte upp den sista ramen och studerade min färdiga vägg, mitt verk var perfekt. Tavlorna/Bilderna fick mig att le och jag behövde det en del dagar. En konstant påminnelse om vilka helvetes bra vänner jag faktiskt har haft turen att få. Mina tankar avbröts av att någon knackade på min dörr och jag slet blicken ifrån väggen för att gå och öppna den. Jag öppnade den och möttes av något jag inte förväntat mig att de. Zayn, med en bukett vita rosor i handen.
-I was a fucking idiot and I’ve regretted it for the past year now. I don’t know why I started to date Perrie I just, I were just lost without you and I hate being lost. Please Heart, help me find me again. Help me find my way back home? Han kollade på mig med ångerfyllda samt tårfyllda ögon och jag blinkade chockat.
-Zayn? What? Viskade jag och han slängde rosorna på golvet innan han tryckte upp mig mot väggen i en kyss full av passion. Jag kysste genast tillbaka, jag glömde allt illa om Zayn och bara njöt av kyssen som fick mig att känna mig hel igen.
-Zayn! Jag avslutade kyssen och han kollade bedjande på mig.
-Please? Bad han och jag tryckte återigen mina läppar mot hans.
-I swear that if you ever do something like that to me again. You’re dead. For real! Varnade jag och han nickade innan han än en gång kysste mig. Han sparkade igen dörren och lyfte upp mig så att han enkelt kunde bära mig till sovrummet. Ja, när han hittat sovrummet -jag hade trots allt flyttat. Han la ner mig i sängen och la sig över mig med armarna på vardera sida utav mitt huvud så att han inte skulle lägga all sin vikt på mig. Han kysste mig ett tag till innan han lät kyssarna vandra nerför min hals. Jag stönade lätt när han lämnade ett sugmärke. Han drog av mig min tröja och kysste mig ner på magen och sedan upp igen innan han knäppte upp min BH och slängde den i högen på golvet tillsammans med min tröja och även minuten senare -mina byxor. Snart låg även Zayns kläder på golvet och vi var i full gång. Jag njöt av varenda rörelse Zayn gjorde och jag insåg hur mycket jag saknat detta, hur mycket jag saknat honom. Jag kände en knut bilda sig i magen och min orgasm byggas upp, även Zayn var nära. Det såg jag på honom. Vi kom tillsammans och han drog sig ur mig och la sig bredvid mig med sitt ansikte begravt i min hals.
-Wow.. Viskade jag och kunde nästan känna hur han flinade mot min hud.
-That was amazing! Fortsatte han och lyfte på huvudet för att ge mig en kyss.
-Wait! What about Perrie? Frågade jag plötsligt påmind om hans mindre omtyckta flickvän.
-We’re over! Sa han och log mot mig.
-This doesn’t mean that we’re together again! Varnade jag honom och han log lurigt mot mig.
-I know, but it means that you’re more than willing to try again! Sa han och kittlade mig i sidan tills jag låg under hans grepp med andningssvårigheter. Självklart orsakat utav skratt -vad annars? Han slutade i alla fall tillslut kittla mig och vi klev ur sängen, klädde på oss och förflyttade oss till köket för att finna något att äta.

 

-Why? Frågade han mig och jag kollade på honom med ett höjt ögonbryn.
-Why what? Jag var klart förvirrad över hans, helt oväntade, fråga.
-Why did you even for a moment concider to take me back or even look at me after what I did to you? Frågade han tydligare och jag log mot honom.
-Because I really, really, REALLY love white roses! Svarade jag och blinkade mot honom. Han skrattade lite.
-No but seriously, why? Frågade han och blev seriös igen.
-Because, trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met! 


Detta var sista kapitlet utav Tear Us Apart, kapitlet är skrivet utav alla och vi blev väldigt känslosamma när vi skrev klart det -mailandes med det hit & dit. Vill bara peka ut att BELLA skrev sexscenen!!! Haha!
Sen en sak till så vi förhoppningsvis slipper dryga hat kommentarer;

 

VI ÄLSKAR PERRIE & VI STÖTTAR ZERRIE TILL 100% EFTERSOM VI VILL ATT ZAYN SKA VARA LYCKLIG. DOCK SÅ PASSADE DETTA IN I STORYN SÅ DET BLEV TYVÄRR HON SOM VAR OFFRET -MEN VI HATAR INTE!!!!

 

Kommentera nu så får ni EPILOGEN!! Ja. Det kommer en epilog också innan PROLOGEN kommer upp till den nya novellen. Ni som följer oss på twitter vet ju vad den ska heta också :)

 

/Embla, Izabella & Olivia.xx


 

 
 
 
 

Kommentarer


Moa

Riktigt, riktigt, riktigt bra sista kapitel! Blir spännande att se hur både epilogen och prologen kommer se ut :)

Svar: Aaaw, tack så jätte jätte, jätte mycket :). Oh det ska bli spännande att se vad alla tycker :)
xxOlivia.
eionovels.blogg.se

My

MITT CITAT! :O super btw, blev lite rädd där ett tag men du sa ju nått om... Jah.. Du vet..... ;)xxxx

Svar: NEEJ!! Google citat ;)
Haha, söt du är :)

xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Anonym

Spännande novell vill se epilogen. Men vaa fan hände med charlie.

Svar: Haha, taack! Åh hon var tillbaka i Australien här men hon är med en sväng i epilogen :)
xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Nmh

Kommer harry elr mo få nogon kille eller tjej. Skittbra novell älskade sista citatet. Men blev det något om nora eller pamela. Epilog here i come. Hahhaahha

Svar: Ne, sorry det känns komplicerat att dra in nya personen nu i slutet så vi håller oss till de som finns :). Åh tack så jätte mycket!! Tyvärr så har vi valt att avsluta novellen tidigare än planerat pågrund av att vi inte blev jätte nöjda med denna, så nej. Inget mer med dom heller, sorry!
Hahah, vi får väl hoppas att du gillar slutet och hänger med till nästa novell! Tack för att du läser :)

xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Micaela

Asbra! Jag trodde faktiskt inte dom skulle bli tillsammans igen eftersom perrie kom in i bilden.
Verkligen jättebra :)

Svar: Haha, jodå. Vi gillar Zeart för mycket för det ;)Tack så jätte mycket, Micaela :)

xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Nora Sidén.

Skitbra som vanligt!! x

Svar: Tackk Nora!! :)
xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Nadja.

Asså guud! snälla säg inte att ni ska skriva en ny novell?? Jag orkar inte med er. Ni suger!

Svar: Men läs inte då? Snälla gå och stör någon annan. Du är bara patetisk!!
/Olivia.
eionovels.blogg.se

Anonym

Jätte bra :)) Epilogen kommer bli epic, säkerligen :)

Svar: Tack, tack tack :)) Åh; kanske det ;)
xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Smilla

Jag älskar det sättet ni skriver på! Så sjukt bra!! Vill inte att Tear Us Apart ska ta slut men längtar tills den nya :Dx

Svar: Åh men gud TACK!! Det betyder jätte mycket för oss.
Ja, vi känner det med. Blandade känslor! Men Should've Taken The Chance kommer förhoppningsvis bli aningen bättre ;)

xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Helena

Asså, ni skriver så sjukt bra!!! den va verkligen så grymt bra och längtar så till epoilogen, säker att nästa e goodie ozå men älska Tear Us Apart <3

Svar: aaaw, tack älskade lilla Cookie!!
xxOlivia.
eionovels.blogg.se

Anonym

Jättebra tjejer!

Svar: Tackar!!! :)
xxOlivia.
eionovels.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag kan se)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau