Should've Taken The Chance. -Presentation!

Ja! Vi tänkte att det kanske blir bäst om vi ger er en liten snabb presentation så ni får en hint om novellen eftersom början på den kan upplevas lite rörig.
Vi kommer inte avslöja för er vem utav killarna det ska handla om utan det får ni själva lista ut under novellens gång. Denna kommer heller inte vara för snabb utan gå lite långsammare framåt!
Let us begin!
          
                           Detta är Skylar Bentley.                                                       Detta är Sky Oliver.

Samma tjej, fast ändå inte. Ny identitet och ett nytt liv. Men hur länge Skylar lyckas hålla sin hemlighet hemlig?
Skylar har allt. Hon har populäriteten, pengarna, arvet och drömmen. Men hon har också plikten. Plikten att ta över familje-företaget Bentley Motors när hennes pappa avgår från sin plats som ägare. Men tänk om Skylar inte vill ta över företaget då? Tänk om hon inte vill följa sin plikt utan sin dröm? Hennes dröm om att kunna intervjua folk, kändisar, samt ha ett eget TV-program. Vad händer när Skylar tillslut tar sig i kragen och står upp för sig själv mot sin pappa? Kommer det faktum att Skylar inte har sin mamma, levande, vid sin sida påverka hennes beslut och hans reaktion? 
 
Det var en liten kort handling om novellen. Nu tänkte vi förklara lite snabbt om ett par viktiga saker. Eller en viktig sak ;).
 
När Skylar var fyra år gammal så dog hennes mamma. Skylar har aldrig riktigt varit medveten om hur, men det har varit relativt skönt för henne samtidigt som hon vid vissa tillfällen dog utav nyfikenhet över att få veta hemligheten som kretsar runt hennes mors död.
Skylars mamma hette Daisy Oliver och kom ifrån Storbritannien, London för att vara exakt. Hon bytte aldrig namn när hon äktade sin make år 1990, Christopher Bentley -Skylars pappa. Bröllopet skedde exakt fyra år innan Skylar kom till världen, den 10 Januari 1994. 
 
 
Novellen kommer att utspela sig emellan år 2009 och år 2011, men vi kommer noga markera ut vilket år det är och vi förklarar senare hur vi valt att bygga upp inläggen/kapitlerna till denna novellen. Tyck gärna till om designen också!!
 
Hoppas ni kommer gilla Should've Taken The Chance, lika mycket som ni verkade gilla Tear Us Apart!!
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag kan se)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau