Should've Taken The Chance. Kapitel 63.

Previously:
"Sky what happened in there? What did he tell you?" frågade jag oroligt men hon svarade inte mig. Hon försökte men det slutade bara med att hon grät häftigare. Jag drog in henne i min famn och försökte lugna ner henne. Hon mumlade något in i min famn och jag försökte lista ut vad hon sagt, utan framgång så jag höll henne på ett armlångsavstånd och bad henne upprepade det hon precis sagt men när hon gjorde det så kunde jag inte tro mina öron.
"Millie I'm pregnant"

"Are you out of your mind Millie I can't tell him!" skrek jag åt henne och hon himlade med ögonen.
"You have to Sky! It is his baby after all" skrek hon tillbaka.
"Millie I can't okay! I'm not telling and neither are you!" skrek jag och stampade ilsket med foten. Millie skulle precis säga något mer innan hennes blick fastnade på något bakom mig. Jag vände mig om och fick se Niall.
"What are you two fighting about?" frågade han och jag höll andan när min nästa frågade lämnade min mun.
"How much did you hear?" frågade jag och han ryckte på axlarna.
"I heard you saying you weren't telling and that Millie shouldn't either" svarade han med en förvirrad blick.
"What were yo-" började han men jag avbröt honom.
"That's all you heard?" frågade jag och han nickade sakta.
"Yeah why?" frågade han och jag andades lättat ut.
"Oh thank god" sa jag och kollade på Millie.
"I'm sorry I just-" sa jag men hon skakade på huvudet emot mig med ett leende.
"It's fine, really, I get it it's not my choice" sa hon och gav mig en kram.
"Now you two reunite and kiss and stuff and I'll leave for a bit" sa hon och tog sin jacka i handen innan hon lämnade lägenheten.
"Hi" log jag emot Niall och han släppte sin väska på golvet innan han gav mig en lång kram följd av en kyss.
"I've missed you so much" sa han mot mina läppar och styrde mig in i sovrummet.

 

"So I was thinking..." började Niall och strök mig över ryggen.
"Yes?" sa jag och kollade upp på honom.
"Me and the boys were thinking about going out to dinner to celebrate the tour and Liam is bringing Danielle so would you like to come?" frågade han och jag log upp emot honom innan jag nickade och pressade mina läppar emot hans.
"I would love to" sa jag och la ner mitt huvud emot hans bara överkropp.
"I missed you" sa jag och hans grepp om mig hårdnade.
"Believe me babe I missed you too" sa han placerade en lätt kyss på toppen av mitt huvud.
"Tell me about tour, how was it?" frågade jag honom.
"It was ten times better than I could've ever imagined it to be. Performing for those crowds every night just proved to me that this is all I ever want to do" sa han och jag nickade emot honom.
"Imagine the day when you guys have your own tour" sa jag la min hand på hans mage.
"Will you be there?" frågade han.
"Of course, I am your biggest fan after all" sa jag med leende och han skratt hörde snart och hans överkropp skakade vilket fick mig att skaka som i sin tur ledde till att jag också började skratta. Jag hade saknat detta.

 

"Are you done Sky?" frågade Niall från andra sidan sovrumsdörren. Jag rättade till min klänning innan jag tog väska och öppnade dörren.
"Wow" sa han och kollade på mig upp och ner.
"You look beautiful babe" sa han och gav mig en snabb kyss på kinden, med tanke på att jag hade rött läppstift på läpparna.
"Shall we go?" frågade jag och han nickade och eskorterade mig ut till bilen som, lyckligtvis, Paul körde idag. Vi hoppade in i bilen och Paul började köra till restaurangen efter att vi hälsat på varandra. Han stannade framför en relativt liten, men till synes mysig, restaurang och log emot oss i backspegeln när vi tackade för skjutsen. Vi gick in i restaurangen och fick nästan direkt syn på de andra. Louis såg oss före de andra och reste sig upp för att dra in mig i en kram.
"Missed you Sky" sa han efter att vi släppt varandra och han hälsat på Niall. Vi hälsade på de andra innan vi satte oss ner. Jag bredvid Danielle och Niall bredvid mig.
"Love your dress" viskade Danielle till mig och jag log innan jag kollade på hennes.
"Same" sa jag och hon log emot mig innan hon återgick till att kolla i menyn.
Vi alla beställde vad vi ville ha och maten kom rätt snabbt. X factor turnén var det största samtalsämnet under middagen, speciellt efter att jag fått reda på att Danielle som dansare blivit utvald att följa med på turnén. Jag kollade runt på mitt sällskap och log. Här trivdes jag.

Inte alls många kapitel kvar nu! Kommentera på bra på de sista nu :)
 
/Embla, Izabella & Olivia.
 

Should've Taken The Chance. Kapitel 62.

Previously:
"You promise?" sa han efter att vi avslutat den och jag nickade och kysste honom igen.
"I promise" lovade jag och bilen tutade igen.
"I love you" sa han och lämnade lägenheten. Jag stängde dörren efter honom och lutade mig sedan emot den. Jag saknade honom redan.
 

En vecka hade gått sedan Niall lämnade London för X factor turnén och jag saknade honom mer än jag trott att jag skulle göra. Han smsade mig varje kväll efter konserten och vi pratade i telefon så ofta vi kunde men det var inte samma sak som att ha honom runt mig hela tiden. Jag hade hållit mig upptagen med att jobba dock. Jag hade lyckats landa ett flertal reklamjobb efter succén med Nike reklamen. Jag hade mått dåligt den senaste veckan, liksom riktigt dåligt och eftersom Millie och killarna åkt tillbaka till Irland så hade jag ingen som kunde hjälpa mig så jag bara ignorerade det och sa åt mig själv att jag bara hade en förkylning men jag visste själv att det var något mer än det. Millie skulle komma tillbaka idag dock så jag antog att om jag mådde sämre så skulle hon väl tvinga med mig till doktorn men tills dess så ignorerade jag det. Jag ställde mig upp ifrån min bekväma plats i soffan med ett smärtsamt stön, jag tog med mig min tomma kopp ut i köket och diskade den innan jag lutade mig emot köksbänken med mitt huvud i mina händer och suckade. Illamåendet hade kommit tillbaka och jag gjorde mitt bästa för att ignorera det.
Min telefon plingade till och jag sträckte mig efter den och lutade mig med min överkropp emot bänken och lästa meddelandet jag precis mottagit.

 

From: Niall <3
Hi babe, we've just left Manchester for Birmingham and the last show. Can't wait to see you in a couple of days. Miss you loads and love you <3

 

Jag log emot meddelandet och började skriva ett svar men avbröts i mitt skrivande av att ytterdörren öppnades och Millie klev in i lägenheten.
"I'm back!" ropade hon och ställde sig i köksöppningen medan hon snurrade av sig sin scarf.
"Hi, how was Ireland?" frågade jag och la ner telefonen på bänken igen.
"It was great to see the family again but I'm ready for uni now" svarade hon och gick tillbaka ut i hallen för att hänga av sig sin jacka. Jag tog upp telefonen igen och skrev klart mitt svar till Niall och skickade det.

 

To: Niall <3
Hi darling! I'm so excited to see you, nothing's the same without you here and I miss you so so much! You'll have to tell me everything about the tour. Tell the boys I said hi. Love you!

 

 

Jag lämnade min telefon på bänken och anslöt mig till Millie som satt sig i soffan.
"How have you been here then? Without Niall" frågade Millie efter att jag satt mig ner.
"I've been alright, missed him and I've not been feeling too well" svarade jag ärligt och hon kollade oroligt på mig.
"How are you now? Should we go see a doctor?" sa hon oroligt och jag skakade på huvudet.
"It's probabaly just the flu or something" svarade jag och lutade mig tillbaka emot rygg stödet men jag var snabbt uppe på mina fötter igen och innan jag visste ordet av så satt jag på mitt badrumsgolv med huvudet över toalettstolen. Millie höll bak mitt hår och strök mig över ryggen.
"That's it, I'm taking you to the doctor and do not try to refuse" sa hon och jag suckade innan jag reste mig upp och borstade mina tänder innan jag vände mig emot henne.
"Fine, let's go then" sa jag motvilligt och hon log svagt emot mig och lämnade badrummet.

 

"Ms. Sky Oliver?" ropade sköterskan och Millie reste sig upp och började gå efter, jag följde efter de båda in till ett rum där vi blev informerade att läkaren skulle komma när som helst.
Mycket riktigt, inte ens fem minuter senare så stod det nu en man i en vit labbrock och drog mitt blod.
"Go give this to the labs, tell them I want them back quickly" sa han och lämnade rören till sköterskan som nickade innan hon lämnade rummet. Han satte snabbt på ett plåster där nålen tidigare varit i min arm och kollade sedan emellan mig och Millie.
"So, tell me exactly what has been going on with you Sky" sa han och tog upp något slags block och en penna.
"Well I've been feeling nauseous and I've been throwing up, a lot" sa jag och läkaren skulle precis säga något när sköterskan kom tillbaka med ett papper i handen, hon lämnade över det till läkaren och lämnade sedan rummet igen. Läkaren läste pappret innan han kollade på Millie och sedan på mig igen.
"Millie, could I maybe speak to Sky alone for a second?" frågade han och Millie kollade på mig innan hon nickade och även hon lämnade rummet.

 

MILLIES POV. (surprise)

 

Sky hade bara varit i rummet någon minut efter att jag lämnat innan hon kom utspringandes med tårar som hotade att lämna hennes ögon. Jag sprang efter henne in på toan och hörde hur hon bröt ihop. Hennes ansiktsuttryck var en blandning utav förtvivlan och rädsla.
"Sky what happened in there? What did he tell you?" frågade jag oroligt men hon svarade inte mig. Hon försökte men det slutade bara med att hon grät häftigare. Jag drog in henne i min famn och försökte lugna ner henne. Hon mumlade något in i min famn och jag försökte lista ut vad hon sagt, utan framgång så jag höll henne på ett armlångsavstånd och bad henne upprepade det hon precis sagt men när hon gjorde det så kunde jag inte tro mina öron.
"Millie I'm pregnant"
DUM DUM DUUUUUUM! 
Kommentera era tankar! 

 

/Embla, Izabella & Olivia.xx

Should've Taken The Chance. Kapitel 61.

Previously:
"I suppose you're right, let's get going" sa han och vi började gå ut. Sean gick först, den Millie, sen mig, sen Niall och sist Darragh. Paparazzin började knäppa foton så fort Niall syntes och hans grepp om min arm hårdnade och vi skyndade oss till bilen. När vi alla väl satt i bilen kunde vi äntligen slappna av och Niall vände sig chockad om emot oss alla.
"What the hell just happened?" 
 

Jag satt i soffan med Millie och tittade på något program när det blev en "Breaking News" nyhetssändning. Om mig. Eller ja, om Skylar. Min far hade tydligen inte gett upp hoppet om att hitta mig än och hade nu spridit sökandet över hela världen istället för bara Amerika. Jag hade genast smsat Simon men inte hunnit se ifall han svarat eftersom att en bild på mig som Skylar dykt upp på teven och Millie snabbt vänt sig emot mig.
"You look so much like Skylar Bentley" sa hon och jag skrattade nervöst innan jag drack ur mitt vinglas.
"No you do, it's scary actually" sa hon och jag kollade ner i mitt knä innan jag vände mig upp och kollade på Millie som satt och studerade mig.
"Well so I've heard" log jag smått och hoppades att hon inte skulle fråga frågor. Självklart så gjorde hon just det.
"I smell something fishy" sa hon och jag suckade innan jag snabbt bestämde mig för att berätta för henne, men bara henne.
"It's me" sa jag snabbt och hon kollade förvirrat på mig.
"What?" sa hon med ett litet förvirrat skratt.
"Skylar Bentley is my real name. Sky is a nickname and Oliver was my mothers last name. I legally changed it when I ran away from my dad back in december 2009 and I've kept it a secret from everyone but Simon and that's what I meant with that the fame isn't new to me because technically I'm the richest teen in the world and the paparazzis favourite victim" sa jag snabbt och kollade på Millie och kollade nervöst upp på henne.
"Please say something" bad jag och hon skakade chockat på huvudet.
"I can't believe it, this is so..." började hon och skakade sedan på huvudet igen.
"I know and I'm sorry I haven't told any of you I just couldn't risk him finding me and I never meant to lie and..." började jag ursäkta mig men hon avbröt mig genom att fortsätta sin mening.
"...awesome" avslutade hon och log emot mig.
"It's so cool you don't understand my sister is like actually obsessed with you, I can't believe people haven't noticed tho" sa hon och jag log emot henne.
"Why would your sister be obsessed with a teenage girl who is basically to inherit a car company?" frågade jag och hon ryckte på axlarna.
"Apperantly you have a nice fashion sence and you carry yourself like a lady whatever that means" sa hon och jag log stort.
"Aw that's so sweet tho" sa jag och Millie log emot mig.
"Are you not planning on telling Niall tho?" frågade hon och jag ryckte på axlarna.
"Not right now no but at least sometime but I'm scared he'll hate me" sa jag och suckade.
"I do want to be the one to tell him tho" sa jag och hon nickade.
"I won't tell him" lovade hon och gav mig en kram.
"Thank you for trusting me enough to tell me"

 

"I am going to miss you" mumlade Niall emot mitt hår och kramade mig hårdare.
"I'm gonna miss you too" sa jag och smälte in i hans famn. Vi stod i min hall och sa våra hejdå eftersom Niall skulle ut på X factor turnen, han hade spenderat natten hos mig och vi hade... ja ni kan nog lista ut vad vi spenderade vår kväll/natt med.
"But you'll be back sooner than we think" sa jag och drog mig ur omfamningen när jag hörde bilen, som innehöll de andra fyra killarna, tuta.
"You better go" sa jag och han log ledsamt mot mig.
"Hey, we're gonna be fine okay? I love you" sa jag och gav honom en lång och passionerad kyss.
"You promise?" sa han efter att vi avslutat den och jag nickade och kysste honom igen.
"I promise" lovade jag och bilen tutade igen.
"I love you" sa han och lämnade lägenheten. Jag stängde dörren efter honom och lutade mig sedan emot den. Jag saknade honom redan.
Lite kort men det är bättre än inget, right?
Yayy! Inte långt kvar nu, men mycket kan hända  ;)
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx

Should've Taken The Chance. Kapitel 60.

Previously:
"You're holding hands" sa han och fick de tre andra killarnas uppmärksamhet. 
"Is it official?" frågade han och jag nickade med ett leende.
"Oh my god" ropade han och gav oss båda en kram.
"Finally!" sa Zayn och Niall sträckte sig fram för att slå till hans arm.
"Don't you start as well" skrattade han men tittade sedan stolt på mig.
"But yes i agree, finally" sa han och kysste mig.

"So, do you have your eyes on a boy maybe?" frågade jag Millie som skakade på huvudet med ett skyldigt leende.
"Is that boy possibly Sean?" frågade jag och hon gömde sitt huvud i sina händer.
"No" mumlade hon och jag skrattade högt.
"Oh my god, Millie you so have a crush on him" sa jag och Millie kollade upp på mig.
"But he's one of my closest friends, I don't want to risk it" sa hon och jag flinade emot henne.
"Hello, me and Niall, ring any bells?" frågade jag och hon log emot mig.
"Yeah but it's different" sa hon och jag kollade frågandes på henne.
"Different how?"
"Well you're absolutely stunning so it was never a question if Niall would like you back but I'm not and every girl Sean has ever dated has been 'hot'" sa hon och suckade.
"Well they might have been hot but you're beautiful" svarade jag och tog hennes hand.
"He will not reject you" sa jag och hon log snett emot mig.
"Thank you but I'm still not too sure" sa hon och jag såg på henne att hon inte ville prata om det längre, så jag bytte ämne.
"Okay well, do you have twitter?" frågade jag och hon nickade.
"Yeah I do" sa hon och jag höll upp min telefon.
"Do you know what thet means?" frågade jag och hon skakade på huvudet.
"Selfie time" sa jag och höll upp kameran framför oss båda. Vi tog en massa oseriösa bilder innan jag valde en att lägga ut på twitter.


Sky Oliver! @SkyOliver
hanging out with my lovely @MillieC, love this girl!


Skrev jag och la till bilden innan jag skickade tweeten. Millie hade också tweetat en utav bilderna, fast en utav de då vi faktisk såg normala ut.


Millie Clark @MillieC
With the one and only @SkyOliver <3


Jag låste min telefon och vände istället all min uppmärksamhet emot Millie.
"So, how long have you liked Sean for?" frågade jag henne nyfiket och hon log blygt och tittade ner i sitt knä.
"A couple of months maybe, I don't know exactly when it started I just kinda woke up one day and the feelings were just..."
"There" fyllde jag i hennes mening och hon nickade leendes.
"I'm scared" viskade hon och jag tog hennes hand i min.
"I doubt you have anything to be scared about, but sometimes you just have to take the risk" svarade jag och hon nickade.
"Is that what you did?" frågade hon mig och jag ryckte på axlarna.
"I suppose, but to be honest Niall took the first step. Hell he took all steps" svarade jag med ett leende.
"But I'm extremely happy that he did" sa jag sedan och sneglade på klockan.
"It's lunch time, how about we call the boys and go out for lunch?" frågade jag och hon nickade.
"Can you ask them while I take a quick shower?" frågade jag och hon nickade medvilligt. Jag skyndade mig upp på övervåningen och hämtade en handduk innan jag hoppade in i duschen. Jag tvättade snabbt håret och kroppen innan jag skyndade mig ut ur duschen. Jag gick in i mitt sovrum och drog på mitt ett par jeans och en T-shirt innan jag blåstorkade håret. Lite maskara åkte på och sen kände jag mig klar. Mina vita converse var snörade på mina fötter och min svarta skinnjacka hängde över min arm när jag endast tjugo minuter senare gick tillbaka ner till vardagsrummet. Millie satt och höll på att snöra på sig sina skor och jag satte mig bredvid henne i soffan.
"They're meeting us at Nandos, Nialls choice" sa hon och ställde sig upp.
"I called a taxi 'cause I figured you still won't drive here" sa hon och jag skakade på huvudet.
"I'd probably crash the car to be honest" skrattade jag.


Taxin stannade framför Nandos och jag lämnade pengarna till chauffören innan jag hoppade ut efter Millie. Hon drog sin tunna jacka närmre sin kropp och huttrade till.
"It's almost March, shouldn't it be a bit warmer" klagade hon och jag skrattade och gick in i restaurangen. Jag fick syn på Niall, Sean och Darragh nästan direkt och gick emot dem med Millie tätt bakom mig.
"Hi guys" hälsade jag och mottog kramar och kindkyssar ifrån alla tre. Niall och jag hade valt att inte gå public med vårt förhållande än och det tog allt jag hade för att hindra mig själv från att kyssa honom där och då.
"Hi Sky, Millie, how are you?" frågade Darragh och hoppade längre in i båset för att ge Millie plats efter att jag satt mig ner bredvid Niall. Sean följde Darragh och Millie satte sig bredvid henne. Jag gav henne en retsam blick och hon sparkade till mig under bordet. Eller ja, hon menade att sparka mig, men träffade Niall.
"Ouch! Millie?" utbrast Niall förvånat och jag började skratta, högt, och Millie hängde på.
"Oh my god I'm so sorry, I meant to hit Sky" fick hon fram emellan skratten och Niall kollade förvirrat på henne.
"Why?" frågade han henne.
"Because, inside joke" sa hon snabbt och vi skrattade ännu mer. Vi lugnade inte ner oss förens en servitör stannade vid vårt bord. Han var runt vår ålder, något år äldre kanske, och visst var han relativt snygg men hela han utstrålade kaxighet och en "jag är bättre än alla andra" attityd. Något jag ogillade starkt.
"Have you decided what you would like to order?" frågade han. Frågan var uppenbarligen riktad till alla fem men hans blick lämnade inte mig alls. Jag skiftade obekvämt på min plats och skummade igenom menyn. De andra beställde sina rätter och han skrev ner det på sitt block innan all hans uppmärksamhet på mig igen.
"And what would you like gorgeous?" frågade han och jag ryste i obehag.
"Piri Piri chicken, medium, and a coke please" sa jag snabbt och kände Nialls hand läggas på mitt ben och jag kände mig genaste mindre obekväm.
"I will be right back with you beverages" sa han och blinkade åt mig innan han lämnade oss.
"Oh my god, that was awkward" sa Darragh och kollade emellan mig och Niall.
"Prick" mumlade Niall och jag fnissade.
"Agreed" viskade jag till honom och han log och jag sträckte ner min hand under bordet och tog tag i hans när servitören kom tillbaka med våra drickor.


"Is everyone done?" frågade Niall och när vi alla nickade så vinkade han till sig vår vidriga servitör. Under kvällens gång så hade han inte slutat flörta med mig en enda gång och när han inte serverat folk så kunde jag känna hur hans blick vilade på mig. Obekvämt.
"Yes?" frågade servitören när han kom fram till oss.
"Check please" sa Niall och jag lyckades se servitörens namnbricka. Brad. Till och med namnet störde mig. Brad kom tillbaka med notan och la ner den på bordet. Niall betalade den, efter mycket klagande ifrån oss, och lämnade tillbaka den till Brad.
"Thank you" sa Millie och vi alla började lämna bordet men Brad stoppade mig. Jag stannade och kollade frågandes på honom. Han räckte mig en servett och vinkade emot mig innan han fortsatte bort emot ett annat bord. Jag vecklade varsamt upp servetten och läste vad som stod på.


Hi sexy,
would love to get to see you again and maybe have a good time together
/Brad, the waitor at Nandos.


Sen stod hans telefonnummer under och jag himlade med ögonen och gick tillbaka till min grupp utav vänner som nu stod samlade innanför dörren. Jag kunde se att det var ett par paparazzis utanför och Niall såg ut som om han inte riktigt visste vad han skulle göra. Jag ställde mig bredvid honom och gav honom servetten.
"Please burn it" sa jag och han vecklade upp den, läste och slängde den i papperskorgen bredvid sig.
"Dickhead" sa han och jag skrattade innan jag vände mig emot de andra.
"If we don't leave now it will just be more and more people coming here, you're famous now" sa jag och kollade emot Niall.
"I suppose you're right, let's get going" sa han och vi började gå ut. Sean gick först, den Millie, sen mig, sen Niall och sist Darragh. Paparazzin började knäppa foton så fort Niall syntes och hans grepp om min arm hårdnade och vi skyndade oss till bilen. När vi alla väl satt i bilen kunde vi äntligen slappna av och Niall vände sig chockad om emot oss alla.
"What the hell just happened?" 
Kommentera babes, inte alls många kapitel kvar! <3
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx
 

Tear Us Apart - 10 år efter epilogen.

Här kommer TUA epilogen som skulle komma upp i samman med Tävlings resultaten (som finns här under)
 
10 år efter epilogen.
 

Hearts perspektiv:


"Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Lily, happy birthday to you" den svarthåriga lilla flickan blåste ut de fem ljusen som satt på tårtan innan vi knappt hunnit avsluta sången. Jag såg lyckligt på hur Lilys fem år äldre bror varsamt plockade bort ljusen innan han skar upp en bit tårta till henne och la på hennes tallrik. Eller ja, han försökte i alla fall.
Jag sneglade bakåt på Zayn som stod med ett lite plågat uttryck.
"Babe what's wrong?" frågade jag honom och la en hand på hans arm. Han la sin andra hand över min och började leka med mina fingrar.
"Our baby is turning five today, she's growing up too fast and Aaron is so big and I just realised that" sa han och jag vände mig blick emot våra två barn som satt och åt tårta.
"It's bound to happen at some point, no matter how much we wish that we could, we can not avoid it" svarade jag och log emot honom.
"They're always gonna be our babies Zayn, that will never change" jag gav honom en snabb kyss och vände sedan all min uppmärksamhet till min nu femåriga dotter som lyckats kladda ner större delen utav hennes ansikte med tårta.

Jag kände ett par armar slingras kring min midja där jag stod och log emot min dotter som precis somnat. Zayn lutade sin haka emot min axel och placerade en lätt kyss på min hals.
"Shall we go see what Aaron is up to?" frågade jag och Zayn nickade emot mig hals.
"I think he's playing videogames" svarade han och tog min hand. Mycket riktigt så satt han i vardagsrummet, klistrad framför TV:n och spelade fifa.
"Oh fifa, it's been a while" sa jag och skrattade åt alla gamla minnen med killarna och ex-antal fifa turneringar.
"Wanna play with me buddy?" frågade jag honom och han pausade spelet.
"Okay, but I won't take it easy" sa han med ett stort leende.
"I wouldn't want you to" svarade jag och fångade kontrollen han kastade emot mig.
Matchen var intensiv och det tog inte långt tid för varken mig eller Zayn att inse att Aaron ärvt mina skills. I slut ändan så vann jag, 4-3, och Aaron kollade pafft på mig.
"How are you so good at fifa, dad sucks" sa han och jag skrattade högt åt protesterna som kom ifrån Zayn.
"Come on babe, you do suck" sa jag och gav honom en snabb puss.
"Mum, dad, not in front of me. Ew!" utbrast Aaron och Zayn drog skrattandes in honom i sin famn.
"Feel the love" sa han och placerade kyss efter kyss på toppen utav hans sons huvud. Jag skakade skrattandes på huvudet innan jag gick för att laga middag.

"Where's the birthday girl!?" Louis högljudda skrik ekade igenom huset och Lily, som tidigare stått på trappstolen bredvid mig och "hjälpt" mig med middagen, sprang nu in i famnen på sin farbror.
"Uncle Lou" sa hon lyckligt när han lyfte upp henne.
"There's my favourite birthday girl" sa han och gav henne en puss på kinden.
"Presents?" frågade Lily och jag skrattade åt henne.
"Lily, you can't just ask him for presents" sa jag och Louis log emot mig.
"Eleanor has it and she's coming in a while" svarade Louis och släppte ner Lily. Han kom sedan fram och gav mig en kyss på kinden.
"How are you?" frågade han och lutade sig emot bänken.
"I'm good, how are you?" frågade jag och rörde om i såsen som stod och puttrade på spisen.
"I'm really good" svarade han och hoppade upp så att han i stället satt på bänken.
"Where's your husband?" frågade han sedan.
"He's trying to beat Aaron in fifa, which is basically impossible concidering he's inherited my skills" svarade jag och hällde av pastan innan jag ställde fram kastrullen på bordet.
"When is El coming?" frågade jag och Louis ryckte på axlarna.
"She had a meeting but she was gonna hurry here" svarade han och jag nickade.
"Can you put the plates on the table and I'll go and tell the boys" bad jag och han nickade.

"Boys" sa jag och stack in huvudet i vardagsrummet. Båda två satt helt inne i spelet.
"Dinner" sa jag och båda huvudena lyftes upp.
"Food" sa Aaron och skyndade sig in i köket tätt följd utav sin pappa. Jag log åt dem innan jag följde efter.
"Uncle Lou" sa Aaron och gav honom en snabb kram,
"Hi there buddy" sa Louis och satte sig ner på stolen bredvid Aaron och mitt emot mig. Zayn satte sig bredvid mig efter att han satt ner Lily i stolen på ändan utav bordet.
"How long have you been here?" frågade Zayn Louis.
"Not long, half an hour maybe. Heart explained about you trying to beat Aaron in fifa" svarade Louis och jag tog emot Lilys tallrik som Zayn fyllt med mat.
"Yeah and I also told him about the fact that Aaron got my skills in videogames and s you're kind of screwed" sa jag och Zayn log ledset emot mig.
"You're so mean to me" sa han och jag skrattade högt åt hans min.
"Eh, get over it." sa jag bara och började lassa upp mat på min tallrik.

"Hi guys" Eleanor satte sig ner på stolen bredvid Aaron efter att hon gett Louis en snabb kyss.
"Oh food, I love you Heart" sa hon och jag skrattade.
"Eat, there's loads" svarade jag och la på ett par gurkstavar till på Lilys tallrik.
"Uncle Lou told you have presents" sa Lily och log emot Eleanor.
"Lily, you can talk normally" sa Zayn men blev ignorerad utav Lily.
"I do have a present for you but first you have to eat up all your food" sa Eleanor och log emot henne.
"She's so cute" mimade hon till mig och jag kollade på min dotter och log. Mitt leende övergick snart till ett högt skratt när Lily la huvudet i sin mat. Zayn, som satt närmast henne, började torka av hennes ansikte.
"Oh baby girl you're pushing me" sa han och jag skrattade åt honom innan jag fortsatte äta.

 

Jag stod och fyllde diskmaskinen när jag hörde hur ytterdörren öppnades och stängdes.
"Hello" hörde jag Harry ropa och jag log.
"Hi Haz" ropade jag tillbaka och snart stod han i dörren till köket med en tjej vid sin sida.
"Hi, I'm Heart" sa jag och log emot henne.
"Ally" sa hon och kollade dömande på mig.
"Zayn and the kids are in the livingroom, El and Louis is also here" sa jag och han nickade och gick iväg med Ally. Han kom dock snart in springandes igen och gav mig en snabb kram och en kindkyss.
"Do you need any help with that?" frågade han och pekade på berget med disk som fotfarande skulle plockas in i diskmaskinen.
"No it's fine go in to the others and I'll be there soon" svarade jag honom men såg hur han tvekade på om han skulle hjälpa mig ändå.
"Harry I'm fine plus Lily's been asking for you" sa jag och han lämnade motvilligt köket. Jag fortsatte plocka in disken men kände snart hur två händer las på mina axlar.
"Baby go sit down and let me do this, you've done enough" Zayn gav mig en kram och lyfte upp mig på köksbänken.
"Did Harry tell you to come help me?" frågade jag och han skakade på huvudet.
"No, but even if he did you still do enough in this house. Cleaning and cooking. So let me help you with the dishes, it's the last I can do" sa han och jag log emot honom.
"You're perfect" sa jag och han log upp emot mig.
"You're the perfect one here" sa han och gav mig en snabb kyss innan han återgick till att plocka in de sista tallrikarna.
"Who was the girl Harry brought with him?" frågade jag nyfiket.
"Oh Ally? It's a girl he's been seeing for a couple of weeks, I've only met her once before. Didn't know it was so serious that he would bring her here" sa han och jag nickade.
"I just can't help but feel like there's something not right about her" sa jag och hoppade ner ifrån bänken.
"Let's go join them" sa jag och tog min hand i hans.
"I wanna play too" hörde jag Lily säga ilsket när vi klev in vardagsrummet.
"You're too young to play" sa Aaron och tog playstation kontrollen ifrån sin systers händer.
"Aaron, let your sister play" sa Harry och försökte få honom att lämna tillbaka den.
"No he's right, she's too young plus she's a girl so she should like play with dolls and shit" sa Ally och jag kollade pafft på henne.
"Bad word!" sa Lily och pekade på Ally.
"El, could you please take Lily and Aaron upstairs with you" bad Zayn och Aaron protesterade.
"But dad I wanna play fifa" sa han men jag avbröt honom.
"Aaron." sa jag och kollade allvarligt på honom. Han insåg att det inte var lönt att bråka med oss och följde med Eleanor och Lily till övervåningen. Så fort de kommit upp så vände jag mig emot Ally.
"Excuse me?" sa jag bara och hon ryckte på axlarna.
"What?" sa hon nonchalant och jag himlade med ögonen.
"Two things. One, do not come into my house and tell my daughter what she should or should not play with and two, don't use words such as shit infront of my kids" sa jag och lutade mig emot Zayn som lagt sin arm emot mig i ett försök att lugna ner mig.
"Just because you're a bad mum doesn't mean you can blame me" sa hon och jag tappade hakan.
"What did you just say?" hörde jag Zayn säga ilsket och jag kände hur han spände sig.
"Ally, I'm gonna drive you home" sa Harry och praktiskt taget drog med henne ut ur huset. Dörren stängdes efter dem och jag vände mig pafft emot Louis.
"What just happened?" frågade jag och han kollade lika chockat på mig.
"I have no idea but he better leave that bitch" sa han och jag log.
"Bitch" hörde jag bakom mig och såg Oscar, Danielle och Liams tvååriga son.
"No no no no, I'm sorry, it's a bad word. Don't say that" sa Louis med panik i rösten och kollade upp på Taylor, Liam och Dani som precis kom in i vardagsrummet. De verkade inte hört vad Oscar precis sa.
"Don't say what?" frågade Liam nyfiket och Louis kollade panikartat på Oscar.
"Bitch" sa Oscar och Louis tittade på oss med rädsla. Jag började skratta åt hans ansiktsuttryck och Zayn gjorde detsamma.
"Did you just teach my son the B word?" frågade Liam chockat och Louis undvek hans blick.
"I didn't mean to, I didn't see him. We were talking about Ally and it slipped and Oscar repeated it and I'm sorry" babblade Louis och Liam försökte desperat hänga med.
"Wait, why did you talk about Ally and using the B word?" frågade Danielle förvirrat och satte sig i soffan med Oscar i sitt knä.
"Is Lily and Aaron not here?" frågade Taylor och jag nickade.
"They're upstairs. Why don't you take Oscar with you and send Eleanor down again? svarade jag och hon nickade och tog Oscar ifrån Dani.
"I can't believe she's twelve already" sa Liam när Taylor lämnat rummet. Eleanor kom snart in i rummet och satte sig bredvid Louis efter att hon hälsat på Liam och Dani med varsinn kram.
"So, what happened?" frågade Eleanor och vände sig emot mig och Zayn.
"You don't know either?" frågade Danielle och hon skakade på huvudet.
"No they sent me upstairs with the kids so I would've guessed it wasn't pretty" sa hon.
"No I don't think so either concidering Louis tought my son the B word" sa Liam och Eleanor skrattade.
"You suck" sa hon men kollade sedan väntandes på oss.
"She called Heart a bad mother" sa Zayn och fnös.
"Which we all know is complete bullshit" sa Louis och jag log emot honom.
"Thank you" sa jag och suckade sedan.
"Basically she told Lily that she should play with dolls and not play playstation and then she said 'shit' which I didn't really appreciate her saying infront of my children" sa jag och de andra nickade.
"I'm really sorry" hörde jag ifrån bakom mig och vände mig om emot Harry som såg genuint ledsen ut.
"I didn't know she would say that and if I did I would most definitely not have brought her here heck I wouldn't have even dated her in the first place" sa han och jag log emot honom.
"It's fine Harry, no one is blaming you" sa jag och han satte sig ner i soffan bredvid mig.
"I suppose I was to focused on her looks rather than her nasty personality" sa han och log svagt.
"Like I always seem to do" sa han upprört och jag kramade honom snabbt.
"Don't say that and don't worry about it. You don't have to find the one now" sa jag och han fnös.
"Heart I'm 30 years old for crying out loud I'm old" sa han och jag log tröstande emot honom.
"You only just started your break from One Direction and you're only 30 years young, you have plenty of time just let it happen. Don't look for it" sa jag och han log emot mig.
"Thank you" sa han och kollade sedan runt på oss.
"But I do feel like the seventh wheel here" sa han med ett leende och vi alla skrattade.

 

Presenterna hade delats ut och tårtan hade ätits. Niall och Hannah hade kommit. Lily och Oscar låg och sov. Aaron satt på golvet i vardagsrummet och spelade TV spel med Taylor och vi vuxna satt utspridda i sofforna.
"So, how does it feel being on a break from the popstar life" frågade jag och tog en klunk från mitt vatten.
"It feels calm but it hasn't really hit me yet it feels like we're just on a month break in between rehersing and stuff" svarade Niall och de andra killarna höll med.
"Yeah but I do think we need a break since we've been going on constantly for 16 years" svarade Liam och Zayn hostade chockat upp ölen han precis svalt.
"No way it hasn't been 16 years since X factor" sa han och jag nickade.
"It has babe, we're old" sa jag och han fnös.
"I'm not old I'm only 31" sa han till sitt försvar.
"Well you're all old I, on the other hand, am not. Like dude, I'm not even 30" retades jag och alla i rummet protesterade. Men det var sant, jag var faktiskt bara 29.
"Let's do a toast for being old" sa Harry och lyfte på sin ölflaska. De andra gjorde samma sak, killarna med sina ölflaskor och tjejerna med sina vinglas och jag med mitt vattenglas.
"To being old" sa vi alla och skålade med de som satt närmast.
"Are you sure you don't want some wine babe?" frågade Zayn och jag skakade på huvudet.
"No thank you" sa jag och tjejerna protesterade.
"Come on, don't be so boring. Have at least one glass" sa Hannah och jag log emot henne.
"I can't" sa jag och Eleanor fnös.
"Sure you can, come on" sa hon och jag skrattade innan jag tittade på Zayn som kollade konstigt på mig. Jag höll med, det var inte likt mig att neka ett glas. Men jag kunde inte nu.
"I can't" sa jag igen och Danielle klagade högt.
"Come on just one glass don't be so boring" sa hon och jag skakade på huvudet.
"I can't because I'm pregnant" sa jag och alla kollade chockat på mig, inklusive Zayn.
"What?!" hörde jag ifrån alla men jag fokuserade bara på Zayn.
"Are you serious?" frågade han och jag nickade med ett stort leende. Han drog in mig i en kram och jag kände hans leende emot min hud.
"Mum?" hörde jag Aaron säga och jag drog mig ur omfamningen.
"Surprise" sa jag och han log emot mig.
"I'm gonna be a big brother again?" frågade han och jag nickade. Han slängde sig i våra famnar och jag skrattade lyckligt. Vi kramades en stund innan jag tog emot kramarna ifrån våra vänner.

 

"Bye, talk to you tomorrow" sa jag och avslutade kramen med Eleanor och lät henne hoppa in i taxin som redan var fullpackad utav de andra.
"Yes, love you" sa hon och blåste en slängkyss till mig.
"Love you too" sa jag innan jag stängde bildörren och tecknade till taxichauffören att han kunde köra. Zayn stod bredvid mig och Aaron stod uppe på verandan och väntade på att vi skulle komma in igen.
"Let's go get our son in bed we all know how cranky he'll be tomorrow otherwise" sa jag och Zayn log emot mig.
"Yeah, we better" svarade han och det var precis det vi gjorde. När Aaron sedan somnat, en timma senare, så drog vi oss tillbaka till vår egen säng. Jag drog av mig mina jeans innan jag kröp in under täcket bredvid min man. Hans armar slingrades om min nätta kropp och jag lutade mitt huvud emot hans bröstkorg.
"I'm so happy right now" sa jag och lekte med hans fingrar.
"I am too, I can't believe we're having another baby. How long have you known for?" frågade han och jag kollade leendes upp emot honom.
"Like three weeks, I found out when I was in Texas visiting Mo" sa jag och han log ner emot mig.
"I love you baby" sa han och jag vände ner mitt huvud och la mig bekvämt innan jag svarade honom.
"I love you baby"


Hoppas ni gillade denna lilla flashbacken till TUA

/Embla, Izabella & Olivia.


VINNAREN UTAV TÄVLINGEN!

Vinnaren utav tävlingen är Leah! Kolla din mail :)
Tvåan utav tävlingen är Anni! Kolla din mail :)
Trean utav tävlingen är Louise! Kolla din mail :)
 
 
Rätta svaret var Teen Wolf och repliken ifrån serien var: "Concidering I haven't seen you since you were five it might be weird for you to call me grandpa so call me Derek for now, but I prefer grandpa"
 
 

Tack till alla som var med och tävlade, lika kul som alltid :)
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx

FÖRLÅT FÖRLÅT OCH ÅTER FÖRLÅT

Hej alla, Olivia här.
Jag vill börja med att säga förlåt för allt som hänt på bloggen här, med hackaren och allt. Ni förstår inte hur orolig jag varit över att h*n faktiskt skulle radera bloggen och jag har mått så dåligt över att ni fått ta all skit ifrån h*n. Allt elakt h*n har sagt till er och om er gör mig så himla frustrerad och jag är så så så ledsen!
Jag har bokstavligen suttit hur länge som helst och försökt få tillbaka bloggen och jag lyckades tillslut hacka tillbaka den. Lösenordet är bytt nu dock, på både bloggen och e-mailen som bloggen ligger på och vi är tillbaka.
 
Jag vill också säga ett STORT förlåt till Mickaela som fick sin mail uthängd, jag är så så ledsen för det!
 
Men jag vill bara att ni ska veta att vi är så otroligt, otroligt ledsna!! Men vi ska göra allt vi kan för att förhindra att det händer igen <3
 
(Om ni inte tror på att det verkligen är vi, så kan ni bara kolla in på min twitter @OliviaLW1D och se att jag tweetat om det)
/Embla, Izabella & Olivia.xx 
 


© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau