Angående epilogen!


Ja, epilogen kommer inte komma upp om inte ni kommenterar mer på Kapitel 30. Ni finns ju, det ser vi ju på statistiken och ni kan ju kommentera det har ni bevisat!!

Meeeeen jag tänkte avslöja, för er som inte följer oss på twitter och därför inte vet, vad den nya novellen ska heta!
 
SHOULD'VE TAKEN THE CHANCE!!

/Embla, Izabella & Olivia.xx

Tear us apart. Kapitel 30. SISTA KAPITLET!!


"Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met."

     
Previously:
-I love them, but I don’t think I can afford them. You don’t have much money as a student. Remember. Sa hon med ett leende och jag log mot henne.
-I’ll buy them for you. As a welcome gift. Sort of. Sa jag och hon skakade på huvudet.
-I can’t ask you to do that! Protesterade hon men jag tog skorna ifrån henne och gick mot kassan men vände mig om när jag bara gått en bit.
-You didn’t ask me. I offered! Sen gick jag återigen mot kassan. Jag betalade skorna och gick sedan till tjejerna som nu stod utanför affären och väntade. Jag räckte Hannah påsen med ett leende.
-Welcome to the family Hannah!

 
Fyra månader senare:
 

-I were drunk! Skrek Zayn och jag fnös.
-I don’t care if you were drunk or not. You went out and brought back some girl to our apartment and you were obviously planning on sleeping with her! Skrek jag ilsket tillbaka.
-I didn’t know what I was doing! Han gjorde allt för att jag skulle förlåta honom men jag kunde inte, speciellt inte efter allt som hänt med min pappa.
-I can’t do this Zayn. I love you, but we’re over. For real! Sa jag och han kollade på mig med ledsna ögon.
-Please, Heart don’t leave me. Babe. I love you! Jag hade lämnat vår lägenhet men han skrek ut orden i trapphuset. Jag sprang ner för trapporna, med tårarna rinnandes nerför kinderna , och ignorerade hans ord.
-I love you! Var det sista jag hörde innan jag äntligen kom ut på gatan där jag sjönk ihop mot väggen. Jag bad till gud att det inte skulle komma någon fotograf eller något fan. Det gjorde det inte heller, men någon kom. Liam.
-Heart? Hey, are you okay? Liam lät otroligt orolig och jag lyfte på huvudet som legat i mitt knä. Jag skakade på huvudet och tittade upp på honom. Fullt medveten om att han nu skulle veta att jag gråtit.
-Oh my god, Heart! Has something happened, where’s Zayn? Frågade han och satte sig på huk bredvid mig.
-We broke up. He cheated on me! Hulkade jag fram och Liam drog in ett chockat andetag.
-He did what? Oh, sweetie. Let’s get you inside! Han hjälpte mig upp ifrån marken och upp till hans och Danielles lägenhet. Han öppnade dörren och den välbekanta doften av Danielle och Liams parfymer träffade mig. Vi gick in i vardagsrummet där Liam satte oss ner i soffan. Han drog in mig, som börjat gråta igen, i sin famn och vaggade mig tröstande fram och tillbaka. Vi satt så en stund innan Danielles röst spred sig i lägenheten, jag grät inte alls lika häftigt längre men några tårar lämnade fortfarande mina ögon.
-Hey babe! Ropade hon och klev in i vardagsrummet.
-Heart? Oh my god are you alright? Frågade hon och var snabbt framme vid mig. Liam besparade mig att uttala dom jobbiga orden igen utan förklarade själv situationen för Danielle.
-She and Zayn broke up, he cheated on her! Sa han och Dani lutade sig in och kramade om mig.
-Oh babe, that’s terrible! Sa hon och jag hörde att hon menade det.
-I just wanna sleep. Viskade jag och Liam bar mig till deras gästrum.
-You know I can still walk! Sa jag med ett halvt leende. Han gav mig ett likadant leende tillbaka och lämnade sedan rummet. Efter inte alls lång tid så föll jag in i djup sömn.

 

8 månader senare:

 

Jag drog fram det sista albumet ur hyllan och öppnade upp den för att mötas utav en av mina absoluta favorit bilder på gänget. Gänget, alltså Mo, Eleanor, Dani, Hannah och killarna, var inte detsamma längre. Kanske med tanke på att Mo flyttat till USA för att studera eller att jag och Zayn inte längre kunde föra en konversation med varandra, inte för att vi försökt. Jag drog tummen över bilden innan jag la ur den och i högen med bilder som skulle upp på min nymålade vägg. Tillsammans med den bilden låg i högen alla bilder på Mo och mig som jag skulle sätta ihop till ett collage. Jag saknade henne något enormt men jag visste att hon gjorde det bästa möjliga för henne. Hon hade börjat plugga på ett college i USA efter att hon fått ett fotbolls stipendium dit. Vi båda hade faktiskt fått det men jag hade valt att stanna i England med Zayn, även om han inte höll mig kvar här längre så ville jag inte åka. Jag var inte redo att lämna England! I alla fall, tillbaka till bilderna. Jag hade rensat igenom mina åtta proppfyllda fotoalbum och sorterat alla bilder. Sådana som ska upp på väggen - sådana som ska sättas in i albumen igen, lite mer organiserat, och bilder på Zayn eller Zayn och mig. Dom åkte ner i en kartong. Jag hade inte styrka nog att slänga dom för jag ville ha kvar minnena, eller så var det för att jag fortfarande älskade honom, men jag kör på minnena. Jag la ner den sista bilden utav honom i kartongen precis när min telefon plingade till.

 

From: Danielle!
Hey! Taylor’s birthday party is on tomorrow. You’re coming right? Though I think Zayn and Perrie will be there…

 

Zayn och Perrie. Perrie Edwards, tjejen han var otrogen mot mig med. Hans nuvarande flickvän. Jag vet inte vad som gjorde mig mest upprörd, det faktum att han var otrogen med mig eller det faktum att han dejtar tjejen nu. Jag tänkte i alla fall inte låta dom hindra mig från att fira min lilla favorit tjej.

 

To: Danielle!
Hi! Of course I’m coming, I don’t care if they’re gonna be there or at least I’m not gonna let them stop me from celebrating Tay!! Xoxo

 

Jag reste mig upp ifrån golvet och gick fram till min garderob för att leta fram något snyggt att ha på mig, för två anledningar. Ett; Man vill se fin ut när man ska på kalas och Två; En stor liten del utav mig vill visa Zayn vad han går miste av. Vi har ju faktiskt inte träffas på nästan 10 månader, vi hade bara träffat enstaka gånger efter uppbrottet men sen hade han slutat umgås med killarna nästan helt och bara umgåtts med Perrie. Något som gjorde mig extremt irriterad, dom är dina bröder -skärp till dig! Om jag bara kunde säga det till honom, vem vet. Kanske fick jag nog med mod att göra det på kalaset! Jag valde en gul topp, en mönstrad kjol, en rosa kavaj, min kuvert väska som matchade kjolen och mina absoluta favoritskor just nu. Jag la fram allt på fåtöljen, som stod bredvid garderoben, så att det skulle vara enkelt att klä på sig imorgon och jag skulle inte behöva stressa. Jag gick sedan och la mig, klockan var trotsallt närmare midnatt och jag skulle behöva köpa en present till Taylor innan kalaset imorgon.

 

Jag klev in igenom den öppna dörren och möttes av Nialls höga skratt. Gud vad jag hade saknat honom. Jag hade saknat alla killarna, dom hade varit på turné i två månader, till och med Zayn men det behövde ingen veta. Jag tassade vidare in till vardagsrummet där Niall satt i soffan med ett stort och stolt leende, kollandes på Hannah som i sin tur satt och spelade på pianot. Hannah hade förövrigt färgat sitt hår mörkbrunt och hon var skitsnygg, jag hade i och för sig också färgat mitt hår mörkbrunt med henne men hon var fortfarande skitsnygg!
-Having fun? Frågade jag och dom båda vände blickarna mot mitt håll.
-Heart? Frågade Niall och kom gick fram mot mig.
-Hi Niall! Log jag stort och hans leende växte.
-You’ve dyed your hair aswell! Sa han och drog in mig i en mysig kram. En sån kram bara Niall kan ge.
-I missed you Ireland! Erkände jag och kände hur han log.
-I missed you too Sweden! Jag flinade åt våra sjukt dryga smeknamn på varandra och släppte sedan taget om Niall för att ge Hannah en kram med.
-Where’s the birthday girl? Frågade jag och de pekade ut mot skogen.
-They wanted to take some pictures, you can put your gift next to ours on the table and wait with us! Sa Hannah och lutade sig mot Nialls axel.
-Copied! Sa jag larvigt och gick emot bordet hon pekat på, för att lämna min present. Precis när jag ställt ner min påse hörde jag ett bekant skratt och jag såg världens sötaste tjej kliva in igenom dörren.
-Heart!! Ropade hon när hon fick syn på mig och jag satte mig på huk.
-Taaayloor! Ropade jag tillbaka och snurrade runt henne efter att jag ställt mig upp stadigt på mina klackar. Hon skrattade och slängde armarna om min hals.
-Hi Heart! Log Danielle och gav mig, och Taylor, en kram innan hon lät Liam göra samma sak.
-How are you?  Frågade Liam och jag log mot honom.
-I’m really good thanks, you? Frågade jag och skrattade åt hur formella vi plötsligt blivit.
-I’m great, good to be ba…! Han hann inte avsluta meningen innan vi hörde att mer folk kom ute i hallen. Tydligen så var det bara vi i ”gänget”, inklusive Z&P, som skulle fira Tay idag.
-Happy birthday! Sjöng Harry när han rundade hörnet och jag släppte ner Taylor så att hon kunde springa fram till honom. Han gav henne ett paket och hon sprang iväg ut i hallen för att hälsa på dom andra. Harry fick nu syn på mig och sprack upp i ett leende.
-Well hello stranger! Skämtade han och gav mig en kram.
-Hi there curly! Kontrade jag och han skrattade.
-Loving the change! Berömde han och tog upp en slinga för att studera min nuvarande hårfärg.
-Thanks, but it’s not gonna change even if you keep staring at it! Han lipade mot mig och vi började sedan låtsas bråka. Vi avbröts av att Zayn kom ingåendes med Taylor i famnen och Perrie efter sig. Tydligen så var inte Taylor så förtjust i Perrie heller, jag vet att det inte borde, men det gjorde mig glad.
-Hello! Hälsade Zayn och Perrie bara höjde handen i en, oh so awkward, liten vink innan hon krokade in sin arm i Zayns. Oh nej, klängig flickvän! Tänkte jag och flinade åt tanken. Vi andra hälsade tillbaka med små hi, hello och hey. Jag började sedan något slags grimage krig med Tay, jag vann, och hon hoppade ur Zayns famn och fram till mig. Mig som nu satt på huk, kämpandes med att hålla balansen på mina klackar.
-Monster. Viskade hon och skrattade lågt.
-You’re a little monster! Kontrade jag och bar upp henne.
-Wanna see what I got for my birthday from mummy and daddy? Frågade hon och jag nickade.
-It’s in my room! Sa hon och hoppade ur min famn och sprang mot sitt rum. Jag la min väska på soffbordet och gick sedan efter henne. På vägen passerade jag Zayn och Perrie och jag kände blickarna i ryggen. Perrie’s avundsjuka samt oroliga blick och Zayn’s… jag vet inte vad det var faktiskt!
-HEART?! Ropade Tay och jag skrattade.
-COMING! Sjöng jag och hon skrattade! Hon visade mig sina presenter och jag log åt hur entusiastisk hon var över dom. Det var allt från en liten ögonskuggepalett till en DVD till en barbie docka. Så länge hon var lycklig!

 

-FOOD! Danielles röst ekade igenom lägenheten och jag och Taylor lämnade hennes rum för att, ja äta. Jag såg till min lycka att undertiden jag varit borta så hade Louis och Eleanor kommit. Jag tjöt till av lycka och sprang fram till El som jag inte träffat eftersom hon varit med på HELA turnen.
-Eleanor!! Ropade jag och slängde mig i hennes famn.
-Heart!! Ropade hon tillbaka och kramade om mig, hårt.
-I missed you bitch! Sa jag.
-Missed you too loser! Sa hon tillbaka och vi avslutade kramen. Lagom till att jag skulle bli upplyft av Louis.
-HOLY COW!! Skrek jag och hörde hur Tay tjöt av skratt.
-LET ME DOWN LOUIS!! Bad jag och det gjorde han. Men bara för att dra in mig i en kram. Inte mig emot!!
-I missed you too Louis. You know that! Sa jag roat och han nickade.
-I missed you Hearty. Sa han och jag sparkade till honom lätt på benet.
-I might be wearing heels but I’m still faster than you! Varnade jag och han nickade.
-True! Han släppte mig ur kramen och vi satte oss ner för att äta.

 

-Happy birthday dear Taylooooor! Happy birthday to you!! Vi avslutade sången med en applåd när Taylor blåste ut ljuset på tårtan och klappade sina små händer.
-Happy birthday baby! Liam lutade sig ner och kysste sin dotter på huvudet. Danielle hade undertiden skurit upp en bit tårta år födelsebarnet som hon gav henne. Den lilla ettåringen tryckte ner händerna i tårtan, skrattandes, och kasta sedan iväg den. Rakt på Zayn och Perrie! Jag försökte hålla mig för skratt men efter en blick av Niall, som försökte göra samma sak, så brast det! Jag började asgarva åt deras tårtfyllda och chockade ansikten. Perrie började skrika och vifta med armarna, mer skratt, medans Zayn försökte behålla sitt straight face och inte garva. Han vände sig mot Perrie som hade ett roligt samt äcklat uttryck och han bröt ihop i asgarv. Han torkade bort lite tårta ifrån sitt ansikte och slängde det sedan mot Louis. Där bröt det ut, ett gigantiskt tårtkrig. Alla var med, utom Perrie som gått till toaletten och lämnat ilskna blickar på Zayn, Liam och Taylor var i ett lag medans alla andra var själva. Klackarna hade jag dumpat i ett försök att inte döda mig själv av att springa runt på dom. Just nu var det tyst, jag hade en tårtbit i handen och tittade utifrån mitt gömställe för att hitta någon att kasta den på. Någon meter bort stod Zayn. Bingo! Jag smög fram bakom honom och satte tårtan rakt i ansiktet på honom, han vände sig om och jag garvade åt hans chockade face.
-Oh my god!! Jag garvade för fullt och var tvungen att luta mig mot väggen så att jag skulle kunna stå upp.
-Your face was priceless! Jag kände inte alls av spänningen emellan Zayn och mig längre och det kändes bra. Trots det han gjorde fick detta mig att känna mig trygg.
-You thought that was funny huh? Frågade han med ett flin och jag nickade, fortfarande oförmögen att forma ord pågrund utav mitt skrattanfall.
-Well I think this is funny! Sa han och tryckte upp en bit tårta i mitt ansikte!
-ZAAAYYN! Skrek jag och han började garva och tog bort sin hand ifrån mitt ansikte.
-I can’t believe you just did that! Än en gång började jag garva efter att ha sett min egen spegelbild, I looked damn funny!
-What the hell Zayn? Hörde jag Perries ljusa stämma utbrista.
-What? Frågade han efter att han lyckats stoppa sitt skratt. Eller dämpat det i alla fall.
-That’s your ex girlfriend. Get away from her!! Befallde hon och jag tystnade. Mood breaker!!
-Perrie chill, we’re just having fun! Sa han och hon fnös.
-Too much fun I see! We’re leaving. Now! Hon vände ilsket på klacken och stampade ut i hallen och ut ur lägenheten.
-You’re not going after her? Frågade jag efter att Zayn stått kvar på samma plats och inte rört sig en millimeter.
-No, she’s getting on my nerves. I’m here for Taylor so I’m staying for Taylor. Sa han bestämt och jag log mot honom.
-I don’t care whatever happened between us, but I’m proud you just said that! Sa jag och klappade honom på axeln innan jag försiktigt gick ut i trädgården där dom andra nu satt.
-They left? Frågade Danielle mig.
-She left. Svarade Zayn som klev ut ur huset efter mig.
-Yeey! Ropade Taylor men tystnade sedan vid tanken om att det faktiskt var Zayns flickvän.
-Sorry. Mumlade hon med Zayn bara log.
-It’s okay Tay, I understand you! Sa han och vi båda slog oss ner vid dom andra.
-What do you mean? Frågade Louis, Zayn och han log ett snett leende.
-I’m sick of her bossing me around. Sa han och ryckte på axlarna.
-Then do something about it. We want the old Zayn back! Sa Harry och la armen om honom.
-The Zayn who’s right here, right now! Fortsatte han och knuffade skämtsamt till honom isidan.

 

Jag satte upp den sista ramen och studerade min färdiga vägg, mitt verk var perfekt. Tavlorna/Bilderna fick mig att le och jag behövde det en del dagar. En konstant påminnelse om vilka helvetes bra vänner jag faktiskt har haft turen att få. Mina tankar avbröts av att någon knackade på min dörr och jag slet blicken ifrån väggen för att gå och öppna den. Jag öppnade den och möttes av något jag inte förväntat mig att de. Zayn, med en bukett vita rosor i handen.
-I was a fucking idiot and I’ve regretted it for the past year now. I don’t know why I started to date Perrie I just, I were just lost without you and I hate being lost. Please Heart, help me find me again. Help me find my way back home? Han kollade på mig med ångerfyllda samt tårfyllda ögon och jag blinkade chockat.
-Zayn? What? Viskade jag och han slängde rosorna på golvet innan han tryckte upp mig mot väggen i en kyss full av passion. Jag kysste genast tillbaka, jag glömde allt illa om Zayn och bara njöt av kyssen som fick mig att känna mig hel igen.
-Zayn! Jag avslutade kyssen och han kollade bedjande på mig.
-Please? Bad han och jag tryckte återigen mina läppar mot hans.
-I swear that if you ever do something like that to me again. You’re dead. For real! Varnade jag och han nickade innan han än en gång kysste mig. Han sparkade igen dörren och lyfte upp mig så att han enkelt kunde bära mig till sovrummet. Ja, när han hittat sovrummet -jag hade trots allt flyttat. Han la ner mig i sängen och la sig över mig med armarna på vardera sida utav mitt huvud så att han inte skulle lägga all sin vikt på mig. Han kysste mig ett tag till innan han lät kyssarna vandra nerför min hals. Jag stönade lätt när han lämnade ett sugmärke. Han drog av mig min tröja och kysste mig ner på magen och sedan upp igen innan han knäppte upp min BH och slängde den i högen på golvet tillsammans med min tröja och även minuten senare -mina byxor. Snart låg även Zayns kläder på golvet och vi var i full gång. Jag njöt av varenda rörelse Zayn gjorde och jag insåg hur mycket jag saknat detta, hur mycket jag saknat honom. Jag kände en knut bilda sig i magen och min orgasm byggas upp, även Zayn var nära. Det såg jag på honom. Vi kom tillsammans och han drog sig ur mig och la sig bredvid mig med sitt ansikte begravt i min hals.
-Wow.. Viskade jag och kunde nästan känna hur han flinade mot min hud.
-That was amazing! Fortsatte han och lyfte på huvudet för att ge mig en kyss.
-Wait! What about Perrie? Frågade jag plötsligt påmind om hans mindre omtyckta flickvän.
-We’re over! Sa han och log mot mig.
-This doesn’t mean that we’re together again! Varnade jag honom och han log lurigt mot mig.
-I know, but it means that you’re more than willing to try again! Sa han och kittlade mig i sidan tills jag låg under hans grepp med andningssvårigheter. Självklart orsakat utav skratt -vad annars? Han slutade i alla fall tillslut kittla mig och vi klev ur sängen, klädde på oss och förflyttade oss till köket för att finna något att äta.

 

-Why? Frågade han mig och jag kollade på honom med ett höjt ögonbryn.
-Why what? Jag var klart förvirrad över hans, helt oväntade, fråga.
-Why did you even for a moment concider to take me back or even look at me after what I did to you? Frågade han tydligare och jag log mot honom.
-Because I really, really, REALLY love white roses! Svarade jag och blinkade mot honom. Han skrattade lite.
-No but seriously, why? Frågade han och blev seriös igen.
-Because, trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met! 


Detta var sista kapitlet utav Tear Us Apart, kapitlet är skrivet utav alla och vi blev väldigt känslosamma när vi skrev klart det -mailandes med det hit & dit. Vill bara peka ut att BELLA skrev sexscenen!!! Haha!
Sen en sak till så vi förhoppningsvis slipper dryga hat kommentarer;

 

VI ÄLSKAR PERRIE & VI STÖTTAR ZERRIE TILL 100% EFTERSOM VI VILL ATT ZAYN SKA VARA LYCKLIG. DOCK SÅ PASSADE DETTA IN I STORYN SÅ DET BLEV TYVÄRR HON SOM VAR OFFRET -MEN VI HATAR INTE!!!!

 

Kommentera nu så får ni EPILOGEN!! Ja. Det kommer en epilog också innan PROLOGEN kommer upp till den nya novellen. Ni som följer oss på twitter vet ju vad den ska heta också :)

 

/Embla, Izabella & Olivia.xx


 

 
 
 
 

Live While We're Young. ♥YES PLEASE!!!
/Embla, Izabella & Olivia.xx
 

Tear us apart. Kapitel 29.


Welcome to the family Hannah!
   

Jag borstade igenom håret en sista gång och betraktade mig själv i spegeln. Jag såg helt okej ut och log åt min egen spegelbild. Jag hade aldrig varit osäker på mig själv eller min kropp och jag tyckte att jag själv var vacker hur jag än såg ut. Typ. Jag vände mig om mot Zayn som fortfarande låg och snarkade i sängen. Killarna hade jobb idag men jag, Mo och El hade bestämt oss för att ta med Hannah på en shopping tur och lära känna henne. Jag såg fram emot det, väldigt mycket faktiskt. Jag ville se vem som tillslut hade vunnit Niallers hjärta. Våran lilla blonda pyssling hade äntligen hittat sin prinsessa! Jag smög fram till sängen och lutade mig över en, mer eller mindre, sovande Zayn.
-Zayn, I’m leaving now baby. Viskade jag och placerade en fjäderlätt kyss på hans läppar. Han kysste knappt tillbaka eftersom han knappt var vaken men jag nöjde mig med det och trippade ut ur rummet, lägenheten, huset och började köra dit vi skulle träffas.

 

Eleanor hade tydligen varit på ett fantastiskt café i utkanten av London med sina vänner och det var dit jag var på väg nu. Jag hade allvarliga problem med att hitta kan jag säga men tillslut så var jag där. Utifrån såg det hur mysigt ut som helst och jag log åt hur typiskt El det var att upptäcka alla små mysiga, tysta, cafén. Jag parkerade bilen och klev ur den. Jag såg El stå tillsammans med Mo vid ingången och jag log mot dom. Jag såg en tjej i vår ålder på andra sidan parkeringen som såg ut att leta efter något, eller några. Kunde det vara Hannah? Jag kan väl alltid kolla, tänkte jag och gick mot henne.
-Hannah? Sa jag, högt nog för att hon skulle höra. Hon vände sig förvirrat om innan hon sprack upp i ett leende mot mig.
-You’re Heart. Sa hon och gick mot mig.
-And I suppose you were Hannah. Log jag och kramade om henne.
-It’s so nice to meet you. Sa hon och log stort.
-Right back at you! Well, the other girls are over there so shall we? Jag pekade bort mot tjejerna som nu kollade mot oss och hon nickade leendes.

 

-Wait? So you went to school with Niall and he was to shy to talk to you? Frågade jag och hon nickade bekräftande.
-That’s freaking adorable! So you’re a Mullingar girl? Nu var det Eleanor som frågade och vi andra lyssnade uppenbart intresserade.
-Yeah, I grew up living on the same street as Niall aswell and I kinda always had a crush on him but I were to shy to talk to him and the other way around. Svarade hon och Mo log mot henne.
-Does he know that you had a crush on him? Frågade hon och Hannah harklade sig.
-Well you know… no. Erkände hon och vi andra skrattade.
-So tell us something else about you. Bad jag och dom andra nickade instämmande.
-Well, I moved to London a couple of months ago because I’m gonna study music at UNI here and yeah I love to play the piano. It’s my passion in life! Berättade hon.
-Wow. I wanna be able to play an intrument. Sa jag och sköt ut underläppen.
-Girl please, you can work those vocalchords like no one else. Plus you’re a football chick! Sa El och slog till mig på armen.
-She’s right. Your instrument is your voice! Höll Mo med och jag log mot dem.
-Whatever! Jag tog en klunk av mitt kaffe och dom andra skrattade.

 

Vi hade suttit kvar på cafét i några timmar innan vi pallrat oss ut på stan och nu gick vi från affär till affär konkandes på påsar fulla av kläder, skor, accessoarer och allt annat vi kunde tänkas hitta till ett resonabelt pris.
-In here! Bad jag och pekade på en skoaffär. I skyltfönstret stod olika par Jeffrey Campells uppradade och jag svär att jag skulle börjat dregla om dom andra inte praktiskt taget, mentalt, drog in mig i affären. Vi alla verkade minst lyckliga när vi klev innanför dörrarna eftersom att alla såg ut som att dom dött och hamnat i himmelen.
-Wow this is amazing. HEAVEN! Utbrast Hannah och jag log åt hur bra hon hade passat in i våran grupp. Hon var en helt underbar tjej och ett bra tillskott till oss tjejer men mest av allt. Hon var mer än värdig att vara Nialls prinsessa.

 

-Those shoes are made for you girl! Utbrast Mo och kollade på Hannah där hon gick runt i dom rosa färgade och leopardmönstrade klackarna.
-I love them, but I don’t think I can afford them. You don’t have much money as a student. Remember. Sa hon med ett leende och jag log mot henne.
-I’ll buy them for you. As a welcome gift. Sort of. Sa jag och hon skakade på huvudet.
-I can’t ask you to do that! Protesterade hon men jag tog skorna ifrån henne och gick mot kassan men vände mig om när jag bara gått en bit.
-You didn’t ask me. I offered! Sen gick jag återigen mot kassan. Jag betalade skorna och gick sedan till tjejerna som nu stod utanför affären och väntade. Jag räckte Hannah påsen med ett leende.
-Welcome to the family Hannah!


Okej, jag kände att jag inte kunde nämna henne och ni inte fick ett litet kapitel om henne. Så ah, detta är Hannah och detta är nästan slutet! Vi sa ju 30 kapitel minns ni... det blir nog 30/31 + epilog så JAPP! Hope ya'll liked it!

xxOlivia.


Nu är vi alla tillbaka i Sverige men pågrund av omständigheterna så kommer Olivia att avsluta novellen själv. Hon har mer att säga till om när det kommer till hur allt borde sluta (redan bestämt) så därför är det bättre att hon avslutar den själv. Men vi är här med henne såklart ;). Om ni har några frågor, feel free to ask them. Annars - kommentera vad nu tyckte!

/Embla, Izabella & Olivia.xx


 
Message from school.


Jag ska börja skriva mer på epilogen när jag kommer hem och när den är klar kommer ni få kap. 29 utav mig. Jag sitter i skolan nu och har lektion så måste sluta.
 
Love u!
xxOlivia.

Tear us apart. Kapitel 28.


Good things always come in three.
    Jag var fortfarande chockad efter Danielles samtal. Hon var gravid, som i att hon och Liam skulle ha en bebis. En liten Liam eller en liten Danielle som skulle springa omkring, hur underbart. Liam skulle tydligen ringa killarna i studion så jag fick absolut inte säga något om det till Zayn, bäst att Liam ringer dit fort! Precis när tanken nått min hjärna plingade mobilen till. Det söta namnet jag hade döp Zayn till i telefonen lös upp och jag log åt vad han hade skrivit.

 

From Zayn:
Just got the news from Liam. We’re running around! Love you baby!

 

Jag log och knapprade in ett snabbt svar.

 

To Zayn:
I know it’s amazing! Gonna head down town to grab something to eat with Mo. See you tonight! Love you baby!

 

Jag tog min väska och lämnade lägenheten för att, som sagt, möta Mo nere på stan och käka lite.

 

-Hon är vad?? Mo’s lyckliga/chockade uttryck fick mig att börja skratta åt galningen jag kallar min bästa vän.
-Gravid. D ska få en liten bebis! Sa jag lyckligt och fick mentalt påminnna mig själv om att inte avslöja att det var Danielle vi pratade om. Vi pratade om det en stund tills vi avbröts av att tre tjejer blygt kom fram till oss och kollade på mig.
-Could we please take a picture with you Heart? Frågade dom och jag spärrade chockat upp ögonen.
-What? With me? Frågade jag och dom nickade. Jag nickade också och lät Mo ta bilder på mig med vardera tjej. Dom knäppte sedan varsin bild av mig med sina mobiler och fick min autograf innan dom gick vidare. Jag skrev alltså min första autograf! Någonsin! Det var en konstig känsla, konstig men underbar!

 

Jag slängde in min väska i lägenheten innan jag fortsatte in till Zayns.
-Babe! Ropade jag in i lägenheten och han kom gåendes med ett stort leende.
-I got a surprise for you. Sa han och log ett lurigt leende.
-What? Frågade jag nyfiket men han satte händerna för mina ögon och ledde mig in i lägenheten, allt utan att säga ett ord.
-Zayn? Fågade jag och han släppte ner händerna och framför mig stod dom. Zayns familj. Eller ja, hans mamma och hans systrar. Jag log stort mot dom och möttes av lika stora leenden tillbaka.
-Hello, Heart. Hälsade Trisha och gav mig en kram, jag kramade tillbaka med glädje.
-Hi! Log jag och fortsatte att ta emot kramar ifrån hans systrar. Rätt var det va satt vi, fullt uppe i en konversation, i soffan.
-I really like your hair. It’s cool! Berömde Doniya mig och jag log mot henne.
-Thank you!
-So anyone hungry? Frågade jag och alla nickade.
-Let me see what I can do. Sa jag och gick in till köket, efter mig kom Zayns mamma och jag log mot henne innan jag började rota i Zayns relativt tomma skåp.
-He never has any food at home, I honestly don’t know how he survives. Sa hans mamma som kommit upp bakom mig.
-I know! All he has is pasta, pasta and chicken. Sa jag och hans mamma släppte ut ett skratt.
-Sounds like my Zayn to always have chicken at home. Sa hon och jag nickade.
-I miss it, having him home. I buy way to much chicken now tho!
-Yeah, it must be hard being away from eachother like that all the time. He misses you alot. I can tell by the smile he gets everytime he’s been talking to any of you! Hon log mot mig.
-It is, but it’s worth it when you know that he’s living his dream. Sa hon och jag log stort mot henne innan vi började laga maten.

 

-Wow Heart, you’re a really good cook. This tastes amazing! BerömdeTrisha och jag log generat pågrund av berömmen.
-Thank you, my dad thought me everything he knows about food and I just like to try out my own things. Svarade jag och hon log mot mig.
-Well whatever you’re trying out and doing, it’s working! Sa Waliyah och vi skrattade. Vi satt kvar vid matbordet ett tag efter att vi ätit upp. Min hand vilade i Zayns och han strök tummen över den. Vi pratade om allt och lite till. Min familj, min bakrund, att jag var svensk, hur jag och Zayn träffades och allt sådant. Men tillslut kom timmen och familjen skulle åka vidare till några bekanta i London och sova hos dom innan dom imorgon begav sig hemåt igen.
-It was really nice meeting you Heart! Jag kramade om alla systrar först innan jag kom till Trisha där jag fick en extra lång, extra hård och extra kärleksfull kram.
-Thank you for taking care of my boy. He’s really happy and I can tell you are to. Viskade hon i mitt öra innan hon gick vidare till sin son och gav honom en väldigt lång och hård kram. Jag såg hur tårar formades i bägges ögon och jag tänkte tillbaka på hur emskt det måste vara att inte få se sitt barn mer än kanske var tredje-var fjärde månad om man hade tur.

 

-Wow, that was unexpected. But great! Sa jag med ett leende efter att vi slagit oss ner i soffan.
-Yeah, I told you they were coming here soon! Sa han retsamt.
-It’s been a good day today. Dani and Liam being pregnant, meeting ur family…
-And Niall. Fyllde Zayn i och jag kollade förvirrat på honom.
-Right! Niall told us he met someone. A girl called Hannah, I think it was Hannah atleast!
-Really? That’s great. You know what they say, good things come in three!


Sådär, kapitel 28 till er! Yeeey! Haha! Vill bara säga att det inte kommer utvecklas mycket som en story emellan Niall och Hannah eftersom novellen nästan är slut men det var för att få ihop det så ja!
xxOlivia.
Kapitel 28. Nu är det nära slutet ni!! Jah, men äntligen träffade hon 'The Malik Family'. Kommentera vad ni tyckte fina ni :).
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx

Tear us apart. Kapitel 27.


Mrs. Danielle Payne!
    

2 veckor senare!

-I now pronounce you husband and wife. You may now kiss your bride! Aldrig hade jag varit så lycklig över att höra några ord, om man inte räknar med Liams frieri, och jag log stort när Liams läppar äntligen fann mina. Vi stod där i vår egen lilla värld ett tag, bara Liam och jag, men väcktes upp utav applåderna som fyllde kyrkan vi gift oss i. Jag vände mig leendes om mot ”publiken”/gästerna och höll stolt Liams hand hårt i min. Vi började gå tillsammans ner för altargången och stannade upp framför dörren innan vi slängde upp den och möttes utav ett gäng paparazzis. Inte ens irritationen jag brukade få från alla påträngande män med kameror i högsta hugg, kunde sudda bort mitt leende. Nej, med Liam var allt perfekt och nu var han på riktigt en del av mig och jag en del av honom. Mrs. Payne, Mrs. Danielle Payne. Namnet lät perfekt i mina öron och gjorde mig ännu lyckligare. Jag var nu officiellt Liams livet ut och det var säkrat att han skulle bli den man jag delade resten av mitt liv med. Det var vad vi lovade varandra i kyrkan. Evig lycka, evigt stöd, evig kärlek och evig glöd. Fint rim, eller hur!

 

Liam ledde mig ur bilen och jag log åt synen av det stora strandhuset som bredde ut sig framför våra fötter. Han hade hyrt denna gigantiska stuga, med tillhörande strand, i Bahamas och jag var evigt tacksam för det. Han visste verkligen hur han skulle göra för att få mig lycklig. Fast egentligen var allt jag behövde bara honom. Om våran smekmånad så var i soffan med en påse chips så skulle den vara speciell för den spenderades med Liam. Varenda sekund med honom är värd allt för mig. Han är värd allt för mig!
-Welcome here babe. This is ours for the next four weeks. All ours! Liam slingrade sina armar om min midja medans han yttrade orden och lutade sin haka mot min axel.
-It’s amazing. Thank you Liam. For everything. For loving me and for beeing the best partner a girl could ever ask for. I love you soo much! Sa jag och vände mig om så att jag kunde placera en kärleksfylld kyss på hans läppar. Han avslutade kyssen alldeles för tidigt och bar upp mig ’bridal style’.
-Let’s keep it traditional! Sa han bara och bar in mig i huset. Vi började utforska det och kom till sist in till sovrummet. Det var stort och…och…mäktigt!! Jag kollade mig mållöst om i rummet och vände mig sedan mot Liam som satt sig ner på sängen och kollade runt rummet med en glittrande blick. Jag gick fram till honom och satte mig gränsle i hans knä innan jag började kyssa honom, på halsen, och officiellt påbörjade vår smekmånad!


Jag satt ute på stranden och kollade ut över havet och bara tänkte. Jag tänkte på hur lyckligt lottad jag var över att ha Danielle och över hur lycklig jag var just nu. Allt var perfekt. Min familj, bandet, vännerna och Danielle.
Jag hade smugit ur sängen efter att Danielle somnat och suttit där sedan dess, alltså kanske runt 3-4 timmar och bara tänkt. Jag gillade att ha det såhär pass tyst runt omkring mig med det livet jag lever där man är omringad av skrikande tonårstjejer varje dag. Då är tysta stunder ovanliga och efterlängtade, speciellt tysta stunder som den här. Jag satt kvar ett tag till innan jag reste mig upp och gick tillbaka in till huset. I soffan satt Danielle med ett blandat uttryck, skrämt och lyckligt. Jag gick oroligt fram till soffan och satte mig ner bredvid henne.
-Dani, babe you alright? Frågade jag henne. Hon ryckte på axlarna.
-I’m not sure. Viskade hon fram.
-What do you mean not sure? Something happened? Hon var tyst.
-Babe? Has sometihing happened? Frågade jag igen och hon nickade.
-What? What happened? Frågade jag klart mer orolig.
-I’m pregnant. Viskade hon och jag frös till.
-What?
-I’m pregnant Liam!! Jag kollade chockat på Danielle men sprack snart upp i ett leende.
-Wait really? We’re having a baby? Frågade jag henne och hon nickade samtidigt som ett leende växte på hennes läppar.
-Why’d you look so worried? Hon ryckte på axlarna.
-I was afraid you would think it wasn’t a good thing I suppose. Erkände hon och jag drog in henne i min famn.
-It’s not a good thing. It’s a fantastic thing! Oh my god Danielle, we’re having a baby!! Sa jag lyckligt och kramade om henne hårdare. Hon bara skrattade och kramade tillbaka. Jag som inte trodde att jag kunde bli lyckligare än såhär!


 

Kapitel 27. Herregud! Nu är det inte mycket kvar. Ungefär tre kapitel + en epilog. 
Nejmen en liten 1D-bebis är väl inte helt fel. Haha, jag var tvungen ;)
 
xxOlivia.
Kapitel 27. Jamen nu vart det bröllop och bebisar!! Trevligt med en liten mini-Danielle eller mini-Liam. Myyysigt!
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx
Påtal om mysigt, min mamma fick mina syskon dag (1/9-12) så jag har fått en lillasyster och en lillabror. Dom ska heta Eada och Xander. :) xxEmbla.

Tear us apart. Kapitel 26.


ByeBye Charlie & HiHi Luke!
     

-I can’t believe you’re going home! Sa jag ledsamt och kollade på Charlie.
-I know, me neither! Höll Mo med och tårar började bildas i hennes ögon.
-I can’t either but I’ll be back, someday! Sa hon och jag såg på henne att hon försökte hålla inne tårarna men tillslut brast det, för oss alla tre. Med tårar strömmandes nerför våra kinder kramade vi om henne en sista gång och såg henne gå igenom säkerhetskontrollen och runt hörnet, mot Australien! Jag suckade och kramade om Mo. Vi stod där ett tag, minst fem minuter, innan vi gick ut till min bil och körde mot Mo’s hus.
-Vi åker till Luke. Han är hemma va? Har inte träffat honom på evigheter! Sa jag och Mo nickade entusiastiskt.
-Luke borde vara hemma i alla fall.. eller? Mo såg ut att fundera väldigt hårt och jag skrattade åt hennes löjliga min.
-Sluta göra så du ser ut som en apa! Skrattade jag och hon skakade på huvudet.
-Gör jag ju inte! Protesterade hon.
-Jo, du ser ut som den där apan i William Spetz video! Jag skrattade ännu mer när jag började svänga in i kvarterat Mo och Luke bodde i. Jag parkerade utanför Mo’s hus och vi promenerade mot Lukes hus. Vi höll varandra i handen, så som vi alltid gjorde när vi gick ute tillsammans, och svingade dom fram och tillbaka medans vi nynnade på ’Tröjan du hatar’ av Norlie och KKV.

 

-Mo, Heart! Hii!! Luke sprang mot oss med ett stort leende och vi mötte honom med minst lika stora leenden.
-LUKE! Ropade vi båda samtidigt och mötte honom i en mega mysig-gigantisk kram.
-I missed you both so much! Sa han och kramade om honom hårdare.
-Need…air! Pressade Mo fram och han släppte oss.
-BUT! I missed you too. La hon till efter att hon leksamt slått till honom på armen.
-I missed you too. How’s your summer been? Frågade jag och vi började gå mot hans baksida.
-It’s been amazing but I wish we could’ve been home just a bit more. But you! You sneeky! Didn’t tell me about you and Zayn being back together again BEFORE he tweeted it for the world to see. Sa han och vi slog oss ner på gräsmattan.
-I’m sorry! I didn’t think about it, I was to caught up in… in… Jag försökte desperat hitta ett passande ord och en passande förklaring men Mo klev in i mitt ställe.
-Love. She was caught up in love. They are that annoyingly cute couple you know, like you see on the telly. I wanna throw up and I’m happy at the same time, you know? Sa hon vänd mot Luke och jag skrattade när dom inledde en disskussion om mitt och Zayns förhållande. Varför umgicks jag med dessa människor nu igen? Juste. För att jag älskar dom med allt jag är!

 

-Luke! You’re burning them! You’re frying meatballs för godsake, it’s not rocket science! Give me that! Sa jag och ryckte stekspaden ur handen på honom och försökte rädda köttbullarna. Ett hopplöst fall, dom var helt genombrända och såg ut att ta eld vilken sekund som helst.
-Sorry that I’m no masterchef like you. Sa han och flinade mot mig medans han åt på en gurkbit.
-I should’ve forbidden you to help like I do with Mo. Now we have to stay hungry! Klagade jag och han skrattade. Mo klev in i köket, skrattandes hon också, och pekade på sin mobil.
-I heard, I smelled and I ordered take out. Thai food! Sa hon och jag hängde med i skrattet. Vi satte oss vid matbordet och pratade om allt möjligt, tills maten kom, sen åt vi och pratade lite mer. Jag berättade för Luke om allt med min pappa och om att Zayn och dem kulle uppträda på OS-avslutningsceremonin, han var lika förvånad/chockad som mig, och sen pratade vi lite om Charlie och hennes vistelse här. Fan! En våg av saknad sköljde över mig.
-So Charlie actually fainted in the car? Luke hade aldrig träffat Charlie men verkade inte visa några tecken på att det var jobbigt när vi babblade på. Som svar på hans fråga brast Mo ut i skratt.
-What? Why haven’t I heard about this? Oh my god! Really? Jag kollade förvånat på Mo som nickade medans hon fortsatte skratta.
-Beacause of Liam? Frågade jag och hon försökte kämpande få ut ett svar.
-N-no because of Da-Danielle! Haha!! Fick hon fram och jag och Luke hängde med i hennes skratt. Gud vilka udda vänner jag hade, och som man säger -man blir som man umgås!


Heart Weller @HeartWeller
Spending my night with @MoReud & Luke who’s not cool enough to be on twitter. Night! Xx


 

Jag tryckte på tweet och la mobilen bredvid mig och hängde på Mo och Lukes prat.
-No! I, personally, think that Cheryl Cole is much more attractive than Rihanna! Förklarade Luke och jag skrattade.
-She is. Höll jag med och Mo såg ut som om hon skulle koka över.
-Rihanna is hot! Attractive! And god damn sexy!! End of discussion! Sa hon och drog handen i ett strck för att markera att konversationen slutade här. Jag försökte komma på något annat att säga men hörde hur det pep till i min telefon och jag vände uppmärksamheten mot den istället. Zayn. Namnet lyste upp skärmen och jag svarade lyckligt.

 

-Baby! Sa jag glatt och hörde hans underbara skratt klinga på andra sidan luren och det fick mitt leende att växa.
-Babe! Vas happnin? Hans tjocka bradford dialekt hördes tydligt när han sa den frasen och jag skrattade.
-Nothing much, hanging out with Mo and Luke. You?
-Yeah I saw that on twitter. Responded aswell but wasn’t sure if you’d ever see it. But I’m just here alone… no not really I just skyped with my sisters. Jag hörde leendet i hans röst när han pratade om sina systrar.
-Oh i think I would if I wanted to. Haha! Aaw, nice talking to them ey?
-Yeah great! I miss them but they’re coming down here soon I think. They had some time off and yeah they wanted to meet you and since you start school again soon we figured it would be easier if they came here instead of us going there.
-Yeah maybe. I really wanna meet them. Feels weird that i haven’t yet!
-I know, I want you to meet them too. But mostly I want them to meet you!
-What’s the difference?
-Ehm..I dunno really! Erkände han och jag skrattade.
-Well babe.. I should get to bed. Feeling so tired tonight! But I’ll talk to you tomorrow!
-Okay, goodnight babe! Dream of me!
-Hah, I will! Love you!
-Love you too!
-Bye!
-Bye!

 

Jag tryckte på ’avsluta samtal’ och la sedan undan telefonen igen. Vi kröp alla ner i våra sängar och somnade efter bara några sekunder. Eller dom vet jag inte, jag somnade i alla fall!


Detta kapitlet är skrivet utav moi! Bella alltså ;). Haha, ett litet kapitel med vänskapen emellan Heart, Mo och Luke. Lite fint sådär *snyft, snyft*. HAHA! jag driver!
Hoppas ni gillar det i alla fall, jag är lite ringrostig o så. 
 
xxBella.
Kapitel 26. Nu är det inte många kapitel kvar på novellen. Vilka excited över att se hur det slutar? 
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx
 
 

Tear us apart. Kapitel 25.


Dinner time!

Previously:
Jag skakade av mig det udda känslan som spridit sig och lirkade segervisst upp en papperslapp ur min byxficka. Jag vecklade upp den och fick se en liten text, ett nummer och en puss mun. Vilket bekräftade att det var en tjej. Call me babe, you know you want to. /Pamela. Löd lappen och jag funderade hårt. Pamela. Namnet kändes bekant. Jag gav upp och slänge mig ner i sängen igen och det tog inte långt tid innan jag somnade igen.

-Harry? Harry wake up! Hearts mjuka röst väckte mig och jag gnydde lite när jag vände mig om i sängen så att jag skulle kunna se henne. Huvudvärken hade nästan försvunnit helt men jag kände mig fortfarande helt otroligt utmattad efter gårdagens mängd sprit.
-What? Mumlade jag och kollade upp på henne där hon satt på kanten av min säng med ett retsamt leende på läpparna.
-Someone’s a bit hungover? Frågade hon med ett flin och jag höll händerna för ansiktet.
-Just alot! Why aren’t you even a tad hungover? Frågade jag avundsjukt och hon log mot mig.
-Well I only had about one and a half drink so I wasn’t really drunk in the first place. Förklarade hon och jag reste mig sakta upp så att jag satt upp lutad mot huvudgaveln av sängen.
-So what’s up? Frågade jag klart undrande över varför hon kommit hit och väckt mig i första taget.
-Well.. the girl you weren’t allowed to call? Didn’t Louis talk to you? Jag mindes genast meddelandet Louis vidarebefodrat tidigare idag och nickade snabbt. Något jag ångrade eftersom dunkandet återkom till mitt huvud.
-Aouch. Mumlade jag och Heart skrattade lite tyst.
-You okay? Frågade hon och jag vände leendes upp huvudet.
-I think so yeah, continue?
-Oh right! Did she give you her number? Jag nickade igen. Lugnare denna gången.
-What did the note say? ’Cause I suppose she slipped you a note?
-Yeah, I don’t really remember but I think it’s over on the desk. Heart reste sig upp och gick bort till skrivbordet som stod på andra sidan rummet. Hon kollade runt ett tag innan hon plockade upp lappen med ett leende. Hon läste den tyst för sig själv påvägen tillbaka till mig och satte sig sedan ner på sängen igen.
-Pathetic! Do you know who she is? Frågade hon och jag skakade på huvudet.
-No, but I suppose you do? Svarade jag frågandes och hon nickade.
-Yeah. You know the barbie girl we told you about from Sweden? Frågade hon och jag mindes bimbo tjejen dom berättat om när dom kommit tillbaka till London. Jag nickade, ja och hon fortsatte.
-Well. Pamela! Sa hon bara och pekade på lappen. Jag spärrade upp ögonen och ryckte lappen ur hennes händer.
-Please no! Bad jag men hon skakade bara på huvudet.
-Sorry Harry! That’s why I didn’t want you too call her since she’s probably just gonna use you for being Harry Styles and I don’t wanna see you get hurt like that! Sa hon och jag blev rörd över hur mycket hon faktiskt brydde sig.
-I love you Heart! You’re like the best, non related, little sister a guy can ask for! Jag drog in henne i en kram och hon skrattade.
-Aaw, Harry I love you too. Big brotheeer! Hon drog sig ur kramen och log mot mig.
-Everyone is coming over here tonight. Charlie and I will cook. Sa hon.
-Okay… what about Mo? Frågade jag och hon rynkade på pannan.
-You wanna keep living here? Frågade hon och jag nickade förvirrat.
-Good. Then we won’t let Mo near the stove, the knifes and preferably the kitchen! Sa hon och jag skrattade lite.
-There is an apirin on your bedside-table by the way! Sa hon och blinkade innan hon gick ut ur rummet. Jag kollade på det lilla bordet som stod bredvid min säng. Mycket riktigt, där låg en liten tablett bredvid ett glas vatten. Jag svalde den och började göra mig i ordning lite, försökte få bort den unkna klubb lukten och alkohol doften ifrån min kropp. Sen klädde jag på mig, fixade håret och gick ner till dom andra som redan samlats i vardasrummet.


-So what are we cooking? Frågade Charlie och jag pekade på sakerna framför mig.
-Chicken tortillas? Frågade hon men jag rättade henne.
-Chicken tortillas a’la Heart y Charlie. Sa jag på halvspanska och hon skrattade.
-Let’s get started! Jag stänge dörren till köket medans Char skruvade upp volymen på musiken som dånade ifrån min iPhone som satt på den praktiska dockan på köksbordet.
-’CAUSE IT’S ALWAYS A GOOD TIIIIME!! Sjöng vi med högt medans vi skar grönsaker, stekte kyckling, blandade sås och förberedde allt annat vi behövde för våra tortillas.
-Imma choose a song! Utbrast Charlie när Good Time slutade spelas. Jag nickade och hon började klicka runt på spotify.
-This! IT’S BRITNEY BITCH! Ropade hon och Circus började spelas. Jag log mot henne och mindes minnena till låten. Det var våran låt. Min och Charlies. Första gången vi träffades hade vi knappt slutat lyssna på d

enna. Vi sjöng med, om möjligt, ännu högre och ivrigare till denna låten.
-I FEEL THE ADRENALINE MOVING THROUGH MY VEINS, SPOTLIGHT ON ME AND I’M READY TO BREAK! Sjöng hon och jag log mot henne. Vi började skratta åt våra patetiska försök till att sjunga med i refrängen. Det var inte det att vi inte kunde låten utan att vi skulle försöka byta ut orden till våra egna. Omöjligt om man hette Heart och Charlie!

 

-Food ready! Ropade jag ut till dom andra medans Charlie sänkte volymen på musiken till en lagom hög. Britneys album Femme Fatale spelades och just nu var det Criminal. Jag hummade med medans jag log mot dom glada personerna som kom gåendes mot mig.
-Welcome! Hälsade jag skämtsamt och visade in dom i köket där dom satte sig ner vid det dukade bordet.
-Having fun babe? Frågade Zayn och jag nickade.
-You heard we did! Sa jag och han nickade nu.
-Looks really nice. Sa han och jag antog att han pratade om maten men jag ville driva lite med honom. Inte för att jag ljög men…
-Yeah, you do look nice! Sa jag och kysste honom innan han fick chansen till att säga något. Jag avslutade kyssen och drog med honom bort till bordet.
-Done exchanging saliva? Frågade Louis retsamt och jag lipade mot honom.
-You’re such a loser Lou. Han log mot mig.
-So? Everyone loves me anyways! Ett mummel av klagerier bröt ut och han kollade sårat på alla.
-What? Sa han och putade med underläppen. Alla började skratta och Eleanor gav honom en kyss.
-You’re right. We love you BooBear! Sa Harry retsamt och flinade mot Louis som bara ignorerade Harry.
-Did you hear something? I think there’s a fly in here. A really annoying one! Sa han och Harry skrattade. Vi började äta och samtalsämnena växlade efter varje sekund och jag hade problem med att hänga med.

 

 

-Wait? So you really ran around screaming you were a ’big fat idiot’, fell and they got it on camera? Frågade jag Niall skrattandes och han nickade. Minst lika skrattandes.
-I wanna see! Bad jag och Zayn drog upp sin telefon.
-Thanks to the power of internet and YouTube, you can! Sa han och klickade fram en video. Jag kollade klart på hela videon och skrattade möjligtvis mer nu.
-Ahahahahah! That’s so awesome! Jag lutade mig mot Zayn som skrattade han med. Inte nära lika mycket som mig och Niall. Om Mo varit här hade hon också skrattat men hon hade dragit med sig Charlie hem eftersom dom var tvungna att passa Louise ikväll, vilket var jätte tråkigt, men that’s life!
-It was so great just sitting there, hearing him yell it and then boom! We turned around and he was on the floor and that they got it on camera was just a big plus! Förklarade Liam roat och jag kollade på Niall som hade fått problem att andas av hans häftiga skrattanfall. Hans tappra försök till att försöka andas normalt fick mig att bryta ut i ännu ett skrattanfall igen och snart hängde Niall på. Jag hade äntligen hittat någon som skrattade lika mycket som mig!

 

-Okay, goodnight! Jag, Zayn, Liam, Danielle och Niall skildes åt och gick in till respektive lägenhet. Jag och Zayn gick bara raka vägen in i sovrummet och satte oss på sängen.
-So how excited are you for the Olympics? Frågade jag Zayn som sken upp.
-So excited but really nervous. It’s such a big honour and it’s so many people watching! Svarade han och jag skrattade.
-You’ll be fine. I mean, you’re always amazing so…yeah! That said it all I think! Han flinade mot mig och gav mig en kyss. En kyss som blev till mer och mer kyssar och klädesplagg efter klädesplagg kläddes av och slängdes ner på golvet… natten var bara ung!


 TRO DET ELLER EJ MEN DETTA KAPITLET ÄR SKRIVET -inte utav Olivia- UTAN AV EMBLA!!! YEAH! I WROTE THIS. Vet inte om jag är stolt? Var det bra? Dåligt? Alla fina läsare -feedback :) 

Är lite ringrostig men jaa! Sen tycker jag om er för att ni skickar så mycket positiv respons till Olivia, ni är änglar! Puss puss!

xxEmbla.


Kapitel 25. Tråkigt nog är det inte många kapitel kvar nu men nästa novell kommer vi kämpa på bättre med. Det har bara varit svårt i och med att E & B åkte till Australien och då tappade vi vårat spår lite och allt hände på olika håll och ideer blev konstiga m.m m.m. Men!!! Några kapitel till är det och vi kan lova er att novellen slutar med ett BANG! Och förklaringen till novellens namn (Tear Us Apart) kommer "förklaras". Haha. Hoppas ni gillar dom sista kapitlerna nu bara och stannar tills nästa novell. Älskar er ALLA!!

/Embla, Izabella & Olivia.xx


 


Tear us apart. Kapitel 24.


LET'S PARTY HARD WITH ONE DIRECTION!
  
Previously:
-It was scary! Vi hade nått våran våning och vi gick in till Louis och Harrys lägenhet där vi gissade att alla killarna spenderade sin kväll, än så länge i alla fall. Mycket riktigt satt alla fem killarna där, fastklistrade framför tv-spelet, och skrek på varandra.
-BOYS! Ropade Danielle och alla fem hoppade skrämt till.
-Babe, you scared us! Utbrast Liam och hon log.
-Sorry but you need to get ready! Förklarade hon och fick 10 förvirrade ögon på henne.
-WE’RE GOING OUT PARTYIIING! 


-Here you go babe! Zayn räckte mig vattenklaset och jag klunkade tacksamt det.
-Thank you. I don’t wanna get too drunk! Sa jag och han log.
-Me neither! Let’s dance shall we? Jag nickade och vi gick ut på dansgolvet där resten av vårat sällskap var. Eller ja, alla utom Louis som åkt hem till Eleanor istället för att följa med ut.
-Zayn let’s stop here it’s way too crowded further in. Bad jag och han nickade innan han tryckte mig nära honom och vi började dansa. Jag kollade runt i rummet i ett försök att lokalisera våra vänner. Jag hittade dom alla och låg åt synerna. Liam och Danielle satt, hånglandes, i en av dom många sofforna, Niall dansade med en söt brunett som såg relativt berusad ut, inget emot hur berusad Niall såg ut att vara och sen var det Harry som dansade, tätt intill, en blond tjej med meterlånga ben och en av dom smalaste midjorna jag någonsin sett. Eller egentligen dansade dom inte, dom stod och gned sig mot varandra samtidigt som dom utbytte saliv. Tjejen såg bekant ut men jag kunde inte sätta fingret på vem det var och eftersom jag inte kunde se hennes ansikte så var det ännu svårare.
-Do you recognize the girl Harry is dancing with? Viskade jag i Zayns öra i hopp om att han skulle höra mig över den dånande musiken, det gjorde han.
-Ehm I don’t think soo, but she looks familiar. Viskade han tillbaka och jag vände mig helt om mot honom.
-I wanna go see who she is because I have a bad feeling about where I recognize her from! Sa jag och han nickade.
-Sure, we should probably get back too. Sa han och nu var det min tur att nicka. Vi tog oss igenom den svettiga folkmassan och fram till Harry och den mystiska tjejen som nu såg ut som om dom skulle äta upp varandra. Zayn gick fram och knackade på hans axel.
-Harry we have to get going! Sa han. Här var det aningen tystare men man var fortfarande tvungen att prata högt för att bli hörd.
-Uhrg, no I wanna stay and maybe I won’t even come home tonight! Sa han och drog tjejen intill sig. Det var nu jag fick en skymt av hennes ansikte och ilskan bubblade upp inom mig.
-Gå bort ifrån honom. NU! Varnade jag henne som flinandes vände sig mot mig.
-Inte en chans. Han är min! Jag har honom lindad runt mitt lillfinger! Sa hon överlägset och jag tog ett steg närmre henne och Harry, som fortfarande höll armen om henne och pratade med Zayn. Ingen av dom verkade märka av konversationen som hölls vid sidan av deras.
-Han är full! Sa jag och hon ryckte på axlarna.
-Och? Han vill ha mig, det är allt! Sa hon och jag fnös.
-Om han vore nykter så skulle han inte så mycket som titta åt ditt håll! Sa jag och hon höjde på ögonbrynet.
-Vem var det du dejtade nu igen? Zayn eller Harry? Deras namn verkade få dom att reagera eftersom båda vände sina huvuden mot oss. Det tog bara sekunder innan Zayn också sett vem det var och lyckats dra med Harry därifrån.
-If you ever talk to her again I will make you regret it! She’s only trouble! Varnade Zayn ilsket Harry.
-I like trouble. Sluddrade Harry tillbaka och Zayn fortsatte dra med honom mot soffan där Dani och Liam satt.
-Not that kind of trouble Haz! Han slängde ner honom i soffan bredvid dom andra och gick tillbaka till mig.
-What the hell is Pamela doing here? Frågade han ilsket och jag ryckte på axlarna.
-I don’t know but I know it wasn’t a coincidence she danced with Harry when he was really drunk! Svarade jag minst lika ilsket. Han tog tag i min hand och vi kollade ilsket bort mot Pamela som stod med en drink i handen och stirrade på oss.
-Imma go get Niall so we can get out of here! Sa jag, släppte hans hand, tog mig fram till Niall och knackade på hans axel.
-I’m sorry to interrupt but we have to go! Sa jag ursäktande och log mot dom båda.
-Oh it’s okay. Sa Niall och jag pekade bort mot gänget.
-We’ll wait over there for you! Sa jag och han nickade. Jag började ta mig tillbaka och talade om för Zayn att Niall skulle komma om bara någon minut eller så. När Niall väl slitit sig armkrokade jag honom för att kunna hjälpa honom snabbare ut till bilen medans dom andra fick ut Harry. Tillslut satt vi alla i bilen påväg hem i alla fall och jag pustade ut.

 

-That bitch totally just ruined my night! Klagade jag och lutade huvudet mot Zayns axel.
-You ruined my night, I coulda got some sex from her! Sluddrade Harry och slog ut med armarna.
-I saved your dignity Harry, she’s nothing but shit I tell you! Sa jag och han skakade på huvudet.
-Then tell me why? Han sluddrade fortfarande och det började bli svårare att höra vad han sa.
-I’ll tell you tomorrow when you’re sober. Sa jag och det var knappt jag hann avsluta meningen innan han hade däckat. Niall som bara varit smått berusad hade kvicknat till lite och satt nu och stirrade ut igenom fönstret.
-Niall you alright, mate? Frågade Zayn som om han läst min tankar.
-Huh? What? Yeah I’m alright, just a bit tired and a bit wasted that’s all. Sa han och vände blicken mot Harry.
-Wow! He was really pissed wasn’t he? Frågade han och jag nickade.
-Tell me about it! Jag masserade mina tinningar och Zayn lämnade fjäderlätta kyssar på min bara axel.
-How about you guys? Frågade Niall och jag skakade på huvudet.
-Not drunk at all. Had like one drink then we shared one and that’s it basically. But then again I’m really sensitive to alcohol and I’m not legally allowed to drink just yet.  Sa jag och Zayn nickade.
-Yeah, I had the same amount but I atleast drank it legally! Retades han och Danielle skrattade ifrån framsätet.
-Burn, Heart! Utbrast hon och jag lipade mot henne i backspegeln. Snart hade Niall också däckat och jag log mot den lilla blinda pojken.
-Just a bit wasted yeah, how ’bout loads! Skämtade jag och vi alla skrattade.

Jag vaknade upp med den hemskaste baksmällan någonsin och jag begravde huvudet i kudden för att försökta stänga ute minsta ljud och ljus som existerade. Något som inte är möjligt när man bor med Louis Tomlinsom efter som han i nästa sekund stod vid min säng, bankandes på en kastrull och sjungandes så falskt som möjligt. Jag höll på att dö av huvudvärken och sparkade därför till Louis det hårdaste jag orkade och han slutade.
-Harry, you’re hurting me. I thought you loved me! Utbrast han dramatiskt och jag vred sakta på huvudet och lipade mot honom innan jag, lika sakta, vände tillbaka det ner i kudden.
-Right, so Heart told me to tell you that if you find a number in the clothes you had yesterday you shouldn’t call it and when you feel better you should call her and she’ll come by and tell you why. Förklarade Louis, men slutade såklart inte prata där. Jag menar han var ju trotsallt Louis.
-So how much do you remember from yesterday? The car ride there? The first drink? Frågade han och jag vände mig om, med mycket möda, och kollade på honom.
-Try nothing! Like I barely remeber getting ready to go out which means I must’ve been really pissed! Svarade jag och han flinade mot mig.
-Oh you were and there is a few pictures of you all leaving the club. Varnade han och lämnade sedan rummet. Jag gick långsamt mot mitt badrum och svalde en huvudvärkstablett innan jag började leta igenom mina fickor efter det där ”förbjudna” numret. Jag visste inte varför jag inte fick ringa det men hon borde ha en bra andledning att be mig att inte ringa en tjej, eller det var väl en tjej som lämnat numret? Jag skakade av mig det udda känslan som spridit sig och lirkade segervisst upp en papperslapp ur min byxficka. Jag vecklade upp den och fick se en liten text, ett nummer och en puss mun. Vilket bekräftade att det var en tjej. Call me babe, you know you want to. /Pamela. Löd lappen och jag funderade hårt. Pamela. Namnet kändes bekant. Jag gav upp och slänge mig ner i sängen igen och det tog inte långt tid innan jag somnade igen.


 

Kapitel 24! Näst kapitel är skrivet av Embla och kapitlet efter det av Bella. Sen får ni se för er själva ;)

xxOlivia.
Kapitel 24! Än en gång! Erat kommenterande -STOR APPLÅD TILL VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE!!
 
/Embla, Izabella & Olivia.xx

Twitcam #2Vi kör vid halv 9 igen för er som ville se mig. Jag är brunetten och sen är det min kompis My :)
xxOlivia.


Tear us apart. Kapitel 23.


Planning a wedding and rehersing for the Olympics. Happy and honored!
  (Ignorera det faktum att hon gjort dipdye)
Previously:
-Don’t! Varnade jag och backade mot Zayn.
-Don’t come near me! I never want to see you again! Jag vände på klacken och gick ifrån pappas rop på mig. Jag märkte att Zayn inte var bakom mig så jag gick lite tillbaka och såg honom stå och prata med pappa.
-I hope you’re happy now, you hurt her bad! Twice! Sa Zayn och ryckte på huvudet.
-Never again! Sa han och vände sig om för att gå efter mig. När han kom fram till mig drog han in mig i hans famn och jag log mot hans bröst.
-I love you! Sa jag och tittade upp på honom.
-I love you too! Svarade han och tryckte sina läppar mot mina.


Jag och Heart var påväg upp mot min lägenhet igen och jag hörde hur hon försökte stoppa gråtattacken hon höll på att få. Jag stannade i korridoren och drog in henne i min famn.
-It’s okay to cry! Försäkrade jag och just när jag sagt orden bröt hon ihop i min famn och jag strök lugnanade med handen över hennes rygg. Jag gled ner för väggen så att jag satt på golvet, och la henne i in famn. Vi satt så ett tag tills Heart hade lugnat ner sig, innan vi fortsatte till min lägenhet. Gänget var borta nu så jag drog med mig Heart in i sovrummet.
-I think you could need some sleep babe. Sa jag och bäddade ner henne i sängen efter att jag krånglat av henne byxorna. Jag kröp sedan ner bredvid henne och la en beskyddande arm om henne. Jag började tyst sjunga på More Than This i hennes öra och såg hur hon log ett svagt leende innan hon slappnade av under min beröring och somnade. Jag låg och tittade på henne ett tag innan jag tog fram min telefon och klickade mig in på twitter. Jag bestämde mig för att följa lite fans och snart rådde det kaos när dom upptäckt att jag var online. Jag lät blicken falla ner mot Heart som fortfarande sov, hon såg så fridfull ut. Så vacker. Jag knäppte en bild på henne och la upp den på twitter.


zaynmalik1D  @zaynmalik
’Baby you light up my world like nobody else’ Cute little @HeartWeller sleeping tight xx


Jag la till bilden och klickade på tweeta knappen. Jag log mot henne och kollade sedan tillbaks på mobilskärmen där mention efter mention rullade in. Jag fastnade vid en som fick mig att le.


Katherine @KatherineLundh
@zaynmalik
I used to go to the same school as Heart back in Swe. She was so nice to me the first day of school when no one else were. Can you tell her I said hi? :)xx


Jag knapprade in ett svar och leendet växte.


zaynmalik1D @zaynmalik
@KatherineLundh
really? Well it sure sounds like Heart ;) sure I will babe :) xx


Jag låste telefonen igen och kröp ner bredvid Heart och driftade iväg till drömmarnas land.

 

-ZAYN I’M GONNA HURT YOU!! Jag vaknade av att Heart skrek och öppnade ögonen för att mötas av en småsur Heart.
-What? Jag försökte vakna till lite mer.
-That pic you put on twitter of me, it’s absolutely awful and I look like a monkey! Sa hon och slog mig löst på magen.
-Well... Började jag och satte mig upp.
-A very cute monkey. Retades jag och hon lipade mot mig innan hon kröp in i min famn.
-Payback’s a bitch. Viskade hon och jag flinade.
-So what do you wanna do today? Frågade jag och hon kröp ur min famn.
-I’m going to Danielles with all the girls to look over wedding stuff and YOU are working. You have rehearsals for the Olympics remember? Sa hon och jag mindes vagt att Paul talat om schemat för OS uppträdandet och mycket riktigt, idag skulle vi gå igenom allting.
-Are you excited? Frågade hon och jag nickade och log stort.
-Just VERY! And nervous too tho. It’s in three days you know! Sa jag och hon nickade.
-Oh I know, let’s get ready! Sa hon och gav mig en kyss innan hon hoppade ur sängen och vidare till badrummet. Allvarligt, hon hoppade vidare till badrummet!
-Cutie! Ropade jag efter henne och hennes skratt klingade strax efter.

 

-So wait. How many times do we sing NaNa? Frågade Niall förvirrat och jag suckade.
-Many, I don’t get it. Why can’t we just stick to the normal version of WMYB? Frågade jag riktad mot Paul som ryckte på axlarna.
-Wasn’t my decision lads. Sa han och Harry kom insläntrandes i rummet och slängde sig på soffan.
-NaNa here and NaNa there. They took away my solo! Zayn got his! Klagade han och Paul ryckte än en gång på axlarna.
-I told them, not my decision. Sa han återigen och Harry lyfte sig från soffan.
-Well, do you have any water perhaps? Frågade han Paul så snällt han kunde men han fick snabbt en vattenflaska slängt i huvudet utav Louis.
-Thanks BooBear! Sa han och lipade mot Louis.
-Don’t call me that! Han vände sig mot Liam för hjälp.
-Yeah Harry, stop making BooBear so upset! Sa han retandes och Louis suckade, högt!
-You’re such geeks! Sa han men kunde inte hålla leendet borta ifrån sitt ansikte.
-NaNaNaNaNa.. is stuck in my head! Klagade Niall och vi andra bröt ut i ett häftigt skrattanfall.
-What? Frågade Niall fundersamt och jag försökte få mig själv att sluta skratta så att jag kunde andas och svara på hans fråga.
-It was just really, really random! Förklarade jag när jag lyckats ta in tillräckligt med luft för att kunna säga det utan att dö av syrebrist först.

-Everything looks amazing Dani, you have a good vision of how you want the wedding to look like don’t you? Frågade jag och hon nickade.
-Yeah I do and that’s one less thing to worry or stress about. Sa hon och jag skrattade.
-Yeah, so what’s the wedding planning plans for today?
-We are going on a dress fitting for the bridesmaides dresses. Sa hon och jag log.
-Iiiih! Pep jag och alla tjejerna skrattade.

 

-Wow Heart! That dress is like made for you! Berömde Sarah och Danielle fnös.
-It is made for her! Log hon och jag skrattade.
-I really like the color. Sa jag och hon nickade.
-I know! It’s a beautiful color! Höll hon med och jag log i spegeln.
 -Well, let’s get you all out of the dresses and to a restaurant I’m hungry! Klagade Nicola och hennes syster nickade instämmande.
-Me too!
-I’m hungry too! Ropade Mo från sin provhytt och jag log åt min knasiga bästavän.
-Then let’s get out of here! Vi bytte om snabbt och lämnade affären bakom oss.
-Nandos? Sa Ruth frågandes och jag skakade snabbt på huvudet.
-Please no! Bad jag och kollade runt på tjejerna.
-I’d actually rather eat pizza! Fortsatte jag och Danielle stannade upp.
-Wooooow! Really? You eating pizza? I can’t see that.. Sa hon och la en hand på min axel.
-Let’s find another good place to eat then shall we? Sa hon och Sarah sken upp.
-I know a restaurant who has the most amazing food ever! Sa hon och började gå.
-This way! Utropade hon och tog ledningen där vi gick i en klump på Londons fulla gator.

 

Jag la ner besticken på min tomma tallrik och tog mig för magen.
-You were right Sarah, this food was amazing! Berömde jag och hon log.
-Yeah it does! Höll Charlie med och tog en klunk av sitt vatten.
-Is everyone done? Frågade Danielle och vi alla nickade. Hon vinkade till sig en servitör som hon sedan skickade iväg för att hämta notan. När han kom tillbaka nappade jag åt mig blocket och gav honom mitt kort så att han kunde gå iväg och ta betalt. Protester ljöd över bordet och jag log.
-Hey! You didn’t have to pay! Protesterade El och jag log.
-Actually, my dad pays and he’s a douche so it’s good! Förklarade jag och alla höll leendes med.
-So what’s happening tonight? Frågade jag Danielle som gick bredvid mig på gatan som ledde till huset våra lägenheter låg i. Alla tjejerna hade gått hem till vardera hem, inklusive Mo och Charlie, för att bara ha en lugn inne kväll.
-I was thinking of bringing you and the boys to this amazing club to celebrate our engagement. We never reallyd did that! Sa hon och jag kollade skeptiskt på henne.
-You sure you wanna go out? Frågade jag henne, menandes om vd som hände förra gången.
-Yeah! Liam will be with me and you know he don’t drink. Weather he has two kidneys or one he still won’t drink! Sa hon och slog in koden till dörren.
-No fans have figured out where the boys live yet? Jag bytte samtalsämnet och kollade mig omkring på den tomma gatan.
-Nope, that’s why they moved in here. Because the fans found out where they lived and it was just plain chaos but it’s good ’cause nobosy knows where they live now. Well atleast not for the moment. Sa hon och vi började gå upp för trapporna.
-Yeah, I can only imagine how many girls there would’ve been outside their flats before! Sa jag och hon nickade.
-It was scary! Vi hade nått våran våning och vi gick in till Louis och Harrys lägenhet där vi gissade att alla killarna spenderade sin kväll, än så länge i alla fall. Mycket riktigt satt alla fem killarna där, fastklistrade framför tv-spelet, och skrek på varandra.
-BOYS! Ropade Danielle och alla fem hoppade skrämt till.
-Babe, you scared us! Utbrast Liam och hon log.
-Sorry but you need to get ready! Förklarade hon och fick 10 förvirrade ögon på henne.
-WE’RE GOING OUT PARTYIIING! 


Så det där med bilderna där uppe! Ignorera det faktum att Heart har gjort dipdye, bara nu, oså är det bilden på när hon sover! Haha, kapitel 23 till er!! 

xxOlivia.


Kapitel 23! Yeah, kapitel 24 är skrivet utav Olivia också sen kommer kapitel 25 vara skrivet av Embla och kapitel 26 utav Bella. Hoppas ni gillar det för det börjar lida mot sitt slut för novellen nu! Tack till er för att ni varit så grymma på att kommentera det sista med!! Vi älskar er!

/Embla, Izabella & Olivia.xx


 

 

Twitcam!


Jag och min vän My tänkte göra en twitcam eftersom så många av er ville se hur jag ser ut och vi har tråkigt! Come watch!
 
http://twitcam.livestream.com/butof
xxOlivia.


© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau