Förklaring.


Hej alla fina läsare, jag tänkte att det var dags att förklara min dåliga uppdatering lite!

Ja, uppdateringen har ju inte precis varit den bästa på senaste tiden. Jag håller på med kapitel 16 men jag kommer ärligt talat ingenstans, sen driver jag inte denna bloggen ensam och måste därför planera kapitlerna och händelserna tillsammans med Embla & Bella -något som gör detta svårt är att det är 10 timmars tidsskillnad. 
 
Jag har i alla fall skrivit ett kapitel men vill ha ett annat emellan eftersom det blir mycket runt hoppande emellan Heart & Zayn i Sverige o resterande i England. Det kapitletjag skrivit kommer ge er en inblick i Charlies liv och vad hon har gått igenom, det kapitlet kommer att bli antingen kapitel 17 eller 18. Jag tänkte också ta och förklara vad som händer i Hearts familj.
 
-Hearts pappa vet inte om att dom åkt till Sverige och han tycker inte heller att det var hans fel det som hände med Heart. Som det ser ut nu hänger hennes föräldrars äktenskap på en skör tråd, men vem vet. Kan kärleken återuppväckas.-
 
Allt komplicerat och svårförståeligt kommer att redas ut i kommande kapitel, kom ihåg att vi vet vad som ska hända och har allt planerat. Men det skulle vara kul att höra vad ni tror kommer hända!
 
Vi vill också informera er om att i novellen så har Mo och Heart redan haft ungefär en och en halv månads sommarlov så vi skulle säga att det är slutet av Juli i novellen.
Sen vill jag bara säga att det kommer dröja lite för kapitlerna nu för jag tänkte skriva mer på lager, nu har det äntligen varit fint väder också så då vill man ju vara ute. Även om man blir röd som en tomat i ansiktet, som mig. (nej, ni får inte se bild!!). /xxOlivia.
Sen om ni vill ha all info angående novellen så följ oss på twitter! Någon som tycker att vi ska starta facebook sida förresten? Kanske fler läsare som har facebook än twitter... eller både och.
 
/Embla, Izabella & Olivia.
 
 
 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag kan se)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau