Angående tävlingen som kommer hållas.


Okej, för att vi ska kunna ha tävlingen så måste vi ha några regler. Men först av allt vill vi veta om någon skulle ställa upp i den, kommentera om ni är intresserade.
Tävlingen kommer att hålla på emellan, kl.11 och kl.16 imorgon och kommer hållas på en annan domän. Såfort tävlingen drar i gång läggs länken dit upp här.
Tävlingen kommer ha olika delar. En del läggs ut kl.11, en kl.13 och en kl.15.
Priset är som sagt en roll i novellen men om du vinner och inte vill vara en del av novellen kan vi säkerligen fixa något annat pris åt dig. Något vi gemensamt kommer på.

Reglerna till tävlingen är relativt enkla och finns för att försöka göra tävlingen så rättvis som möjligt. Ingen information om vad tävlingen handlar om kommer släppas innan den drar igång.
 
Hur du tävlar:
  • Du går in på domänen (som släpps här imorgon kl.11) och läser där vad den delen av tävlingen innebär. Du svarar på frågan/frågorna eller skickar helt enkelt det som står du ska svara på, till eionovels@live.se.
  • Alla delar ska mailas i separata mail och i ämnes raden ska du skriva ditt namn (gärna för och efternamn) och vilken del av tävlingen det var till.
  • Skriv inget övrigt utan bara svaret. Om ett meddelande skickas med så raderas ditt mail och du är inte med och tävlar för den delen längre.
  • Du får bara maila en gång, vi håller koll på vilka som mailat. Snälla andvänd inte flera mailadresser för detta!
 
Reglerna är följande:
  1. Du får inte gå in på novellbloggen om du gått in på tävlingssidan och planerar att tävla, det räknas som fusk och vi kommer försöka hålla stenkoll på detta. Tänk på att det märks.
  2. Du får inte heller gå in på novellbloggen emellan delarna men du får gärna kolla runt här och plugga på vad du tror kan komma på tävlingen.
  3. Om du lämnar en kommentar på tävlingssidan så diskvalificeras du och är alltså ute ur tävlingen. Bara mail. (Om inte annat sägs där).
  4. Inget försök till smörande nu innan!
  5. Fuska inte på andra sätt utan tävla rättvist annars kan vi inte ha några mer tävlingar.
  6. HA ROLIGT!


Det var lite om hur tävlingen kommer att utspela sig, vi kommer inte tala om för er vad tävlingen kommer innehålla och vi vill inte veta av något tjatande om det eller smörande för då blir det bara jobbigt.
 
Vi vill ge er chansen att vara en del av våran novell, nu som en roll. Senare kanske vi har andra tävlingar där möjligheterna finns att du kan ta del i novellen på andra sätt.
Somsagt, - om du inte vill vara med som en novell i rollen så kan vi säkert komma på något annat rimligt pris.
 
LYCKA TILL!
 
 

/Embla, Izabella & Olivia.
 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag kan se)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback© Olivia Wahlström, Izabella Nanu & Embla Nordén Schau